Kesinlikle hiç düşünmeden 16 pro max almalısınHangi telefonu almaylım yurt dışı
45k satıyor arkadaşımKesinlikle hiç düşünmeden 16 pro max almalısın
aynen düşünürsen zaten almazsın xdKesinlikle hiç düşünmeden 16 pro max almalısın
Oyun için Samsung cihaz alınmaz. Aynı işlemcili cihazlar içerisinde en düşük oyun performansına sahip cihaz oluyorlar.Dostum performans istiyorum, çok mobil oyun oynuyorum, uzak yakın çekimi çok yapıyorum diyorsan s25 ultra. Üstteki amaçların yoksa 16 pro max
S25U, S24U’nun işlemcisi daha iyisi ve tasarımı değişmiş hali olacak. Teknik olarak değişmesi beklenen bir şey yok. Bana göre net 16 Pro Max. S24U senin için daha mantıklı ise S25U bekleyebilirsin ama sana göre 16 Pro Max daha iyiyse beklemenin pek mantığı yok.Hangi telefonu almaylım yurt dışı
Aynen öyle. Türkiye cihazı alacak olsan burada tartışırdık hangisi daha iyi diye çünkü Samsung'un Türkiye özel fiyatlandırması var. Ama yurtdışı cihaz alacaksan fiyatları kafa kafaya olacaktır. 16 Pro Max al geç.Kesinlikle hiç düşünmeden 16 pro max almalısın
Kanka bende 16 pro max alacağım haftaya bulduğum uygun ve güveniliri bir satıcı var Sefaköy metrobüs torkamda 44k fiyatı Ejder telekomünikasyon haritalardan bakabilirsin baya değerlendirme var herkes memnunSağolun beyler ikisini de alacağım
Samsung'a server attırıp kullanirim
Aplle da 8 ay biri iş biri normal kullanım
İlk aplle alırım 4 ay sonra Samsung
s25 ultraHangi telefonu almaylım yurt dışı
aynen düşünürsen zaten almazsın xd
Samsung alıp 2 sene sonra çöpe atmak istiyorsa tercih edebilir Apple hiç bir zaman değer kaybetmiyor hala 11 alanlar varaynen düşünürsen zaten almazsın xd
benim vunlı muçakçı yoldaşım var eyvallahKanka bende 16 pro max alacağım haftaya bulduğum uygun ve güveniliri bir satıcı var Sefaköy metrobüs torkamda 44k fiyatı Ejder telekomünikasyon haritalardan bakabilirsin baya değerlendirme var herkes memnun