Neler Yeni

16 pro Max vs s24 ultra vs şubat 7 s25 ultra

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Dostum performans istiyorum, çok mobil oyun oynuyorum, uzak yakın çekimi çok yapıyorum diyorsan s25 ultra. Üstteki amaçların yoksa 16 pro max

şahin doğan

80+ Platinum
Dostum performans istiyorum, çok mobil oyun oynuyorum, uzak yakın çekimi çok yapıyorum diyorsan s25 ultra. Üstteki amaçların yoksa 16 pro max
Oyun için Samsung cihaz alınmaz. Aynı işlemcili cihazlar içerisinde en düşük oyun performansına sahip cihaz oluyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi telefonu almaylım yurt dışı
S25U, S24U’nun işlemcisi daha iyisi ve tasarımı değişmiş hali olacak. Teknik olarak değişmesi beklenen bir şey yok. Bana göre net 16 Pro Max. S24U senin için daha mantıklı ise S25U bekleyebilirsin ama sana göre 16 Pro Max daha iyiyse beklemenin pek mantığı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Onur Altunay
Kesinlikle hiç düşünmeden 16 pro max almalısın
Aynen öyle. Türkiye cihazı alacak olsan burada tartışırdık hangisi daha iyi diye çünkü Samsung'un Türkiye özel fiyatlandırması var. Ama yurtdışı cihaz alacaksan fiyatları kafa kafaya olacaktır. 16 Pro Max al geç.

Aquamen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun beyler ikisini de alacağım
Samsung'a server attırıp kullanirim
Aplle da 8 ay biri iş biri normal kullanım

İlk aplle alırım 4 ay sonra Samsung

Roex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berat Özdemir
Sağolun beyler ikisini de alacağım
Samsung'a server attırıp kullanirim
Aplle da 8 ay biri iş biri normal kullanım

İlk aplle alırım 4 ay sonra Samsung
Kanka bende 16 pro max alacağım haftaya bulduğum uygun ve güveniliri bir satıcı var Sefaköy metrobüs torkamda 44k fiyatı Ejder telekomünikasyon haritalardan bakabilirsin baya değerlendirme var herkes memnun

Aquamen

80+ Bronze
Kanka bende 16 pro max alacağım haftaya bulduğum uygun ve güveniliri bir satıcı var Sefaköy metrobüs torkamda 44k fiyatı Ejder telekomünikasyon haritalardan bakabilirsin baya değerlendirme var herkes memnun
benim vunlı muçakçı yoldaşım var eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,183
Üyeler
165,482
Son üye
Feyd-Rautha
Top Bottom