Samsung s24 ultra vs s25 ultra

şansen s24 ultrayı daha premium buluyorum samsung u diğer markalarda premium seviyesinde ayıran o tasarım ne kadar köşeli de olsa ayrı bir premium hissi var ve arada 15/20k varken s24u alıp geçmen en iyisi

şansen s24 ultrayı daha premium buluyorum samsung u diğer markalarda premium seviyesinde ayıran o tasarım ne kadar köşeli de olsa ayrı bir premium hissi var ve arada 15/20k varken s24u alıp geçmen en iyisi
Telefonu elime alıp bakmam gerekiyor galiba. Videolar ve fotoğraflarda nedense hep kaba geliyor bir tık. Mesela s25 ultrada hafif köşe olması daha güzel duruyor. Ama tabi ki önce fiyata bakmak daima mantıklı olan. Haftaya birisine karar vereceğim. Ama ne alırsam alayım pişman etmez gibi duruyor

Islemci olarak 25u daha iyi ama bence 24u daha premium hissettiriyor ve aradaki fiyat farkı cok fazla. Bence 24u al.

Türkiye'de 3-4 ay duruyorum. Zaten telefonu yd olarak Türkiye'den değil Kıbrıs'tan alacağım. O yüzden kayıt sorunu yok benim için. 3-4 ay açık kalsın yeter
şunu belirtmem lazım telefon biraz kütük gibi onun dışında çok iyi honor magic 7 pro cok daha kibar bir cihaz ama yd de fiyat farkı yok gibi bişi oldugundan s25 aldım ama ciddili kütük gibi duruyor

şunu belirtmem lazım telefon biraz kütük gibi onun dışında çok iyi honor magic 7 pro cok daha kibar bir cihaz ama yd de fiyat farkı yok gibi bişi oldugundan s25 aldım ama ciddili kütük gibi duruyor
Kesinlikle çok kaba tasarımı var. S25+ alsam mantıksız mı olur? Ya da paraya kıyıp s25U alırım. S24U elde görüp karar vereceğim. Eğer tahminim gibiyse asla almam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Islemci olarak 25u daha iyi ama bence 24u daha premium hissettiriyor ve aradaki fiyat farkı cok fazla. Bence 24u al.
Fiyat konusunda çok haklısınız ama tasarım da şüphelerim var. S25+ nasıl bir tercih olur?

Sizce hangisini almak mantıklı? Hiçbir fark yok diyolar ama tasarım olarak s25 ultra nin oval köşeleri daha güzel. Ama arada fark olusuyo ve gereksiz gibi geliyo. Sizce hangisini alayım? Android olarak öneriniz varsa farklı cihaz onerebilirsiniz. Apple düşünmüyorum.

Samsung istememin sebebi tablet alacağım s10+ ekosistem olsun istiyorum. Ne kadar mantikliysa artık 😁
s25 ultra çok üst seviye bir telefon gündelik kullanım için fazla.
s23 ultra yada s24 ultra alabilirsin.

s23 ultra kullanıyorum çok süper telefon gerek stabilite tonlarca özellik tek sıkıntı telefon çok büyük uzun süre konuşunca elin ağırıyor :D

ytd alacaksan kayıtları kapalı

s25 ultra çok üst seviye bir telefon gündelik kullanım için fazla.
s23 ultra yada s24 ultra alabilirsin.

s23 ultra kullanıyorum çok süper telefon gerek stabilite tonlarca özellik tek sıkıntı telefon çok büyük uzun süre konuşunca elin ağırıyor :D

ytd alacaksan kayıtları kapalı
Tasarım konusunda şüphelerim var. Eğer onu telefonu elime alınca sorun yok dersen s24u ilk tercihim. Tek şüphem o. Yd alacağım zaten Türkiye'de uzun süre durmuyorum. Kayıt yaptirmayagim

Tasarım konusunda şüphelerim var. Eğer onu telefonu elime alınca sorun yok dersen s24u ilk tercihim. Tek şüphem o. Yd alacağım zaten Türkiye'de uzun süre durmuyorum. Kayıt yaptirmayagim
kullanırken elde tutuşta sıkıntı yok ki çok telefonla uğraşırım

S24 ultranin kenarları tasarım açısından hoş gelmiyor gözüme. S25 plus alsam çok fark yaratır mı? Yoksa tasarıma rağmen s24 ultra al mı dersiniz? Haftaya teknosaya gidip bu 3 telefonu gözle bir görmek istiyorum.
Şuan s25 ultra pahalı geliyor
S24 ultra güzel ama tasarım açısından kaba geliyor gözüme.
S25 plus tasarım olarak iyi ama diğer detayları bilmiyorum
Performans, işlemci ve güncelleme desteği için S25 Plus. Geri kalanı S24 Ultra

Geri