Arama sonuçları: *

1. areyou

Yardım Valoda ekranım siyah oluyor dostlar çözüm ne

Fotoğrafta gördüğünüz gibi oluyor sorun ne sadece valorantta böyle
  2. areyou

Yardım valorant ekranım silik siyah gibi oluyor

Bu şekil 1708472178 ÇÖZÜM BİLEN YOKMU
  3. areyou

Yardım valorant ekranım silik siyah gibi oluyor

MErhaba arkadaşlar w11 kullanıyorum valorantı alta alıyorum birşeyler bakmak için tekrar valorant ekranına geçtiğimde silik siyah oluyor ekran bazende mesaj falan atamıyorum space tuşuna basamöıyorum çözüm bilen varmı yarsdımcı olurmusunuz
  4. areyou

Youtube YouTube Algoritmamı Nasıl Sıfırlarım

yokmu dirk algoritma sıfırlama yöntemi ya
  5. areyou

Youtube YouTube Algoritmamı Nasıl Sıfırlarım

YouTube ana sayfam karma karışık saçma videolarla doldu nasıl algoritmayı sıfırlarım bilen varmı
  6. areyou

YouTube algoritma nasıl sıfırlanır

ana sayfam karma karışık ilgimi çekmeyen videolarlar doldu nasıl sıfırlarım bilen varmı
  7. areyou

Girişimci Tavsiyeleri alınır (Verilir)

ne yaptınız şuanki düşünceleriniz ne öğrene bilirmiyim 1706440939 evet mantıklı ama getitisi düşük değilmi sizcede sonuçta ek iş olarak yapmıycaz
  8. areyou

İnstagram sayfası isim tavsiye

Arkadaşlar merhaba Akılda kalıcı bir şey olması lazım
  9. areyou

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

mağlesef ama forumda bir kaç konu buldum ram dan kaynaklı ola bileceğini söylemişler ramleri silgiyle silin falan demişler deneye bilrisiniz
  10. areyou

Amerikadan ps5 slim getirmek

adaptörlemi güç alıyor bilmiyorum ama 110 v adaptör takarakta kullanaa bilirsininz bence
  11. areyou

Kim e Satıcam Bilmiyorum

tavsiyeniz için teşekkür ederim anladım benim düşüncem direk kullanıcıya satmaktansa kullanıcıya satan işletmlere satmak e hayliyle bu tür işletmecilerde toptancıdan alıyor onları bulmk sorun daha önce tecrübesi olanlar belki yardımcı ola bilir diye konuyu açtım
  12. areyou

Öneri Sizce bu monitör alınır mı?

rica ederim
  13. areyou

Öneri Sizce bu monitör alınır mı?

özellikleri size göre ideal ise alın geçin bence ne kadar seçenek o kadar kafa karışıklığı ben va panel de kullandım ıps de size tavsiyem ıps tir
  14. areyou

chrome dosya indiricem kb olarak indiriyor

yok crome eklenti olarak ekledinizmi
  15. areyou

chrome dosya indiricem kb olarak indiriyor

evet programı kurduktan sonra crome eklentisi yapıyorsun sonra kurulmuş oluyor ama daha kolay olarak başka bir tarayıcıdan indirmeyi deneye bilrisin hem sorunun nerde olduğunu daha çabuk öğrenmiş olursun
  16. areyou

Girişimci Tavsiyeleri alınır (Verilir)

Merhaba arkadaşar Deminde buna benzer bir konu açmıştım ama tekrar açma gereği hisettim bilgisayar mühendisliği okuyorum ve severek ilgim olduğu için bu bölümü seçtim ama paranın ticarette döndüğünü düşünüyorum bu yüzden ticarete atılmak istiyorum aklımda bir kaç iş var ama bunlar...
  17. areyou

Laptop batarya sorunum hakkın yardım istiyorum

şarj entegresi yada batarya entegresi bozulmuş ola bilir büyük ihtimal batarya entegresi bildiğim kadarıylada acer marka laptoplar çakma şarj cihazı kabl etmiyor bilginiz olsun bir laptop teknik servisine götürürsenin tahminimce 500 tl civarına hallettirirsiniz ama gaming makina diyede 2 kat...
  18. areyou

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

bu sorun hakkında bende konu açtım ama çözüm bulamadım benimde kapanıyor resleyince düzeliyor
  19. areyou

Yardım pc calışırken bira anda görüntü gidiyor !!!!

vall akimse çözümünü bilmiyor galiba
  20. areyou

Kim e Satıcam Bilmiyorum

bende alıcıyı bulmak konusunda sıkıntı çekiyoum yoksa bu gün giricem işe yani makinaları en kötü aldığım fiayattan satarım çok fazla zarar etirecek bir iş değil o yüzden korkmuyorum da 1706436361 kimin nerede ne zamanda olacağı belli olmuyor 1706436439 aslında ortada kaybedecek fazla bir...
Top Bottom