Neler Yeni

Amerikadan ps5 slim getirmek

Paracerol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
Amerikadan ps5 slim aldım fakat aklıma takılan bir sorun var. Kimisi amerika 110 vol priz kullanıyor burada kullanırsan cihazın yanar diyor kimisi sorun olmaz diyor hangisine güveneceğim birde eğer yanıyorsa gerçekten ne kullanmalıyım yanmaması için.

Ekler

• 88cce816-5de6-4e03-8370-0450ba793c33.jpeg
    88cce816-5de6-4e03-8370-0450ba793c33.jpeg
    151.2 KB · Hit: 104

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Amerikadan ps5 slim aldım fakat aklıma takılan bir sorun var. Kimisi amerika 110 vol priz kullanıyor burada kullanırsan cihazın yanar diyor kimisi sorun olmaz diyor hangisine güveneceğim birde eğer yanıyorsa gerçekten ne kullanmalıyım yanmaması için.
Genelde bu cihazların güç kaynağı ikisiyle de uyumlu yapılıyor ama yine de 110V olayını iyice araştır derim.

ben amerikadan xbox aldım kullanıyorum orası 110v kullanmıyor diye biliyorum 210v falan olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon 110v imiş ama bi problem olmaz diye düşlünüyorum benim xbox gayet sağlam

areyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hakan Pekmez
adaptörlemi güç alıyor bilmiyorum ama 110 v adaptör takarakta kullanaa bilirsininz bence

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türkiye'deki PS5'ler hep yurtdışından gelme. Örneğin Japonya'dan gelen cihazları kullanan var. Sıkıntı sadece güç girişin farklı olmasından dolayı olabilir. Onun için de dönüştürücüler var.

Paracerol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanıtlarınız için teşekkürler cihazı açtım kullanıyorum şuan. Hiçbir problem olmuyor muş almayı düşünen arkadaşlar sadece prizin ucuna bizim prizlerimize olması için dönüştürücü takması yeterli başka birşeye gerek yok. Fiyat konusu içinde ben New yorktan aldım 500 dolar + vergi 543 dolara geldi 43 ü havalimanında geri aldım bunu yapabilmeniz için ürünü amerika vatandaşı olmayan birinin satın alması gerekli yoksa tax free alamıyorsunuz. Teşekkürler

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Yanıtlarınız için teşekkürler cihazı açtım kullanıyorum şuan. Hiçbir problem olmuyor muş almayı düşünen arkadaşlar sadece prizin ucuna bizim prizlerimize olması için dönüştürücü takması yeterli başka birşeye gerek yok. Fiyat konusu içinde ben New yorktan aldım 500 dolar + vergi 543 dolara geldi 43 ü havalimanında geri aldım bunu yapabilmeniz için ürünü amerika vatandaşı olmayan birinin satın alması gerekli yoksa tax free alamıyorsunuz. Teşekkürler
hocam peki ürün ülkeye gelince o 43 doları trye filan ödemiyoz dimi ürün sadece 500e elimize geliyor ve tax free almak için ürünün faturası mı olması lazım yanında

Paracerol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
hocam peki ürün ülkeye gelince o 43 doları trye filan ödemiyoz dimi ürün sadece 500e elimize geliyor ve tax free almak için ürünün faturası mı olması lazım yanında
Hayır Türkiyeye döndüğünde herhangi bir vergi ödemiyorsun tabii sadece 1 tane getirdiysen. Tax free almak içinde fişinin mutlaka yanında olması gerekiyor. Birde ben şöyle bir şey yaşadım ürünü kutusunu vs tamamen çıkarttım attım tişörtlere kıyafetlere sardım bavula koydum aramadan geçerken polis bunu bu seferlik kabul ediyorum birdahaki sefere böyle bir şey olursa mutlaka bildir dedi

Top Bottom