Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Kız yazmıyor napmam lazım

Seni tanımıyorum diğer konuları bilmem ama kesinlikle yabancı mümkünse asyalı hatta en öncelikli sıra asya 👌
  2. Nquyen

İNTEL CORE İ5 14400F - ÇÖP İŞLEMCİ

İşlemci 7500f ile aynı fps veriyor siz bu fpsleri alamıyorsaniz dediğimiz gibi sorun sizde işlemcide değil yapmanız gereken performans modunda çalıştırmaniz ve biosu kontrol etmeniz bunlarda fayda etmiyorsa mecburen değiştirmeniz gerekiyor
  3. Nquyen

Yardım Faceit oynayan CS2 arkadaşı arıyorum

Ozaman faceid daha iyi 👌 stabil aylık gelir elde edilebiliyor hiç sıralama ile uğraşılmaz 50 dolar için
  4. Nquyen

Konu başında yazdığın yazıya göre yazdım sorunun işlemciden tam performans alamamak ise bu yine işlemciyi çöp yapmıyor sorun sende işlemci iadesi yapın ya da satıp başka işlemciye geçiş yapın basit çözüm olarak güç seçeneklerinden yüksek performans seçip öyle test edin
  5. Nquyen

İşlemci çöp değil siz yanlış işlemciden geçmişsiniz 🤷
  6. Nquyen

Yardım Faceit oynayan CS2 arkadaşı arıyorum

Para kazanabiliyor musun oradan ?
  7. Nquyen

Kız yazmıyor napmam lazım

Z kuşağı Türko ile sevgili olunmaz 👌 en güzeli yabancı birini bulun kafanız rahat
  8. Nquyen

Eski Darbe Kültürü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Darbeleri yapanlar belli asıl onları destekleyenler şimdi sonuçlarına katlanıyor 👌 ben evimde tütsülenmiş etimi yerken izliyorum devam 🤌
  9. Nquyen

Gamermarkt ilamsız icra sonrası

Avukat tutarak bu işten yırtma ihtimalin vardı ama olan olmuş artık yapacak bir şey yok
  10. Nquyen

Steelseries mouse pad ıslak mendille silinir mi?

Aynısı var düzenli olarak her gün slepy ile silerim ayda bir defa da bulaşık süngeri ile banyoda sabunla yıkarım ilk gün nasıl aldıysam aynı kalitede duruyor özellikle steels serileri çok sağlam ve kaliteli oluyor
  11. Nquyen

Çözüldü✓ 2. el RTX 3090 mutlu eder mi? 20-22k civarı

Cuda çekirdekten dolayı 3090 daha mantıklı renderin ve oyunlarda üzmez
  12. Nquyen

🔥İndirim Harley Davidson Bot Feci İndirim (ateş emojisiz ateş indirim)

Sırf pişti olmamak için almıyorum her 10 kişiden 9 unda bu bot var bir ara da ishal sarısı bot furyası başlamıştı Allah'tan onların sayısı azaldı ama güzel fiyat almak istiyen kaçırmasın 😁
  13. Nquyen

Palit RTX 5090 GAMEROCK 32GB 512Bit GDDR7 Alınır mı?

Palit iyi bir marka sadece Türkiye de fazla fanboy algısı olduğu ve pazara çok girmediği için az biliniyor ama globalde satışları iyi ve pazarı güçlü 👍
  14. Nquyen

LoL Hesabımın Değeri Ne Kadar Eder ?

İşte satıcı sen olduğun için rekabet içine gireceksin yani sen 500den fazla eder dersin ama bundan daha iyisi 500e koyar onu alırlar mecburen onlar ne koyduysa onu koyacaksin yoksa ilanın bekler durur 1738258074 Diğer satıcılar ne fiyata koydu ona bakmak lazım
  15. Nquyen

LoL Hesabımın Değeri Ne Kadar Eder ?

Fiyat hesaplama aracı kullanırsan binlerce dolar fiyat çıkarır ama muhtelemen 500 lira anca eder satıcı olduğun için emsalleri ile kıyaslaman gerekli 300 sağlam skinli +200lv hesabı 500 e satılırken sen bunu 500 e koyarsan yıllarca ilanında durur bu yüzden diğer satıcıları takip et onlara göre...
  16. Nquyen

Sizce pahalıya mı sattım ?

Hocam keşke satmasaydiniz bedavaya vermişsin ben görsem anında alirdim
  17. Nquyen

Skolyoz derecesinden anlayan

Normalde röntgen sonrası dereceyi hemen ölçerler sizin gittiğiniz hastane de cihaz yoktur muhtelemen ya da o doktor çürüktür 👍 en iyisi üniversiteye gidip tam kontrol sağlayın ama korkmayin bu skolyaza ameliyat denme ihtimali düşük ama oldu da derse başka hastaneye gidin tek bir doktorun lafıyla...
  18. Nquyen

❌İndirim Bitti! Gainward Phantom RTX 5080 55.999 TL

44 bine alan aldı
  19. Nquyen

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

Fiyatlar mükemmel 40 bine 2 hafta önce birisi 7900xtx almıştı 🗿
  20. Nquyen

Skolyoz derecesinden anlayan

Basit bir tedavi ile düzelir çünkü derecelerin çok düşük ayrıca bu tedaviye erken başlaman gerekli
Top Bottom