Neler Yeni

Yardım Faceit oynayan CS2 arkadaşı arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğan Alp
Selamlar arkadaşlar 8 yıldır CS oynayan biri olarak ne yazıkki bir takım kuramadım sürekli tek girerek toxic insanlarla oynamak zorunda kaldım. Buraya yazma nedenim faceit oynayan, arkadaş olup birlikte oyun oynayabileceğim insanlarla tanışmak toxic bir insan değilim. Ölürseniz veya hata yaparsanız tatsızlık çıkarmam aynı şekilde benimde herhangi bir hatamda sorun çıkarmayan arkadaşlara ihtiyacım var kötü oynamıyorum ama çok da iyi oynamıyorum oynarız birlikte izlersiniz hemde arkadaşlık kurarız artık biraz yüksek ranklarda oynayıp çeşitli turnuvalara hazırlanmak istiyorum çoğunlukla faceit oynayan insanlar arıyorum bu ESEA olabilir örnek verirsek. Ultra iyi oynayan biri arayışında değilim tabii ki isterseniz ulaşabilirsiniz ama yinede az da olsa bir oyun bilgisi ve aimi olan insanlarla oynayabilirsek hedefimize yaklaşabiliriz diye düşünüyorum eğer sizde faceit oynayan arkadaş arayışı içerisindeyseniz arkadaş kodumu bırakıyorum : 890225735 eklerseniz konuşabiliriz. Diyeceklerim bu kadar az buçuk oyunu oynayabilen samimi ve dost canlısı toxic olmayan faceit oynayan arkadaşları bekliyorum. Profilimin fotoğrafını eke bıraktım ekleyebilirsiniz tekrardan arkadaş kodum : 890225735

Ekler

• Screenshot_20250130_215923_Steam.png
    Screenshot_20250130_215923_Steam.png
    615.1 KB · Hit: 57
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Andaç
Sana istek gönderdim dostum. Faceit ile ilgili önemli bilgiler de verebilirim sana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yasin Sarıca
Dostum faceit elon nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,277
İsim
a l p e r
Ozaman faceid daha iyi 👌 stabil aylık gelir elde edilebiliyor hiç sıralama ile uğraşılmaz 50 dolar için
Knk inui oynayan para için oynamıyor ki csgo için oynuyoruz

Ekler

• IMG_5699.jpeg
    IMG_5699.jpeg
    1.3 MB · Hit: 20

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Ali Mert Okuducu
Csgo yükleyince cs2ye de aynı anda görebiliyor muyuz? Yani tekrar cs2ye girmek için güncelleme yapmamız lazım mı her seferinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa
Her şeyi yazmışsın elo yazmamışsın hocam ya en kritik bilgi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yasin Sarıca

ananas_suyu

80+ Bronze
Ben gelirim ancak üstün bir aimin yok ama dust 2 mirage felan smokları bombaları felan biliyorum hep cs zamanı rankım legendary ama şuan seckinde 3-4 biseydi full trol geliyor diye bende kasmıyordum faceit geçmişimde yok pek 5-10 maçım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğan Alp
Ben gelirim ancak üstün bir aimin yok ama dust 2 mirage felan smokları bombaları felan biliyorum hep cs zamanı rankım legendary ama şuan seckinde 3-4 biseydi full trol geliyor diye bende kasmıyordum faceit geçmişimde yok pek 5-10 maçım var
Ekleyin arkadaşlar daha detaylı konuşuruz faceit elom 1000 civarı ama faceitte aşagi yukarı 30 maçım var yani çok oynamadım zaten premiumum da yok toxic geliyorlar takımda en çok vuran ben oluyorum kötü değilim mm falan da girebiliriz birbirimize bakmak amacıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekle hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şeyi yazmışsın elo yazmamışsın hocam ya en kritik bilgi :D
Unutmuşum 😅

Top Bottom