GökdenizS
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
almayana indirim varAlıntıyı görüntüle
Itopyada sepette ZAM var koşun
almayana indirim varAlıntıyı görüntüle
Itopyada sepette ZAM var koşun
250 değil 1250 fpste alsan oynayacak oyun yok piyasada zatenBu 5000 serisi sevdası ne beyler sizdeki hiç anlamadım valla. Bende Ryzen 5 7600, 32 GB ram ve 4070 Super var. 40K civarına almıştım. Siz sadece ekran kartına 45K veriyorsunuz. Komple benim sistemin toplamından bile fazlasını bir karta veriyorsunuz. Sonuç ben 150 FPS aliyorken siz 250 FPS alıyorsunuz. Ee ne değişti hayatınızda? 300Hz monitörunuz mu var? Veya 150 FPS akıcı gelmiyor mu? Mantığı ne bu işin? Edit, Render vesaire olayiysa bişi diyemem o konuda bilgim yok. Ama 4000 serisi sahibi olup 5000 kovalayanlarin mantığını merak ediyorum. Ya parası çok ya da aklı farklı çalışıyor. Gerçi parası çok olsa şuradaki 3-5 stok için üzülmezdi
ilk yarısına katılıyorum diğer yarısı 4k monitörler için geçerli değil haberin olsun. ayrıca fiyatlandırmanın sadece yazılımdan bu kadar artması da gücüme gidiyor maalesef.Bu 5000 serisi sevdası ne beyler sizdeki hiç anlamadım valla. Bende Ryzen 5 7600, 32 GB ram ve 4070 Super var. 40K civarına almıştım. Siz sadece ekran kartına 45K veriyorsunuz. Komple benim sistemin toplamından bile fazlasını bir karta veriyorsunuz. Sonuç ben 150 FPS aliyorken siz 250 FPS alıyorsunuz. Ee ne değişti hayatınızda? 300Hz monitörunuz mu var? Veya 150 FPS akıcı gelmiyor mu? Mantığı ne bu işin? Edit, Render vesaire olayiysa bişi diyemem o konuda bilgim yok. Ama 4000 serisi sahibi olup 5000 kovalayanlarin mantığını merak ediyorum. Ya parası çok ya da aklı farklı çalışıyor. Gerçi parası çok olsa şuradaki 3-5 stok için üzülmezdi
Gerek yok o kadar uğraşmaya değmez11 sayfa yorumları okuyamadım ama 7900XT kullanıyorum bunu satıp 5080e geçmeye gerek var mı ya ? Yani TR incelemelerini izledim aynı şeyin lacivertini yapıp sürmüşler gibi geldi bana.
evet çok ilginç lansman fiyatına millet uygun diyor benim fiyat algım iyici allak bullak oldu. Yeni sistem dizdim 4070S'li halen 1070 ekran kartımın olduğu zamanlardaki oyunları oynuyorum oyun arzı bitmiş vaziyette böyle paralar çok gereksiz geliyor benceBu 5000 serisi sevdası ne beyler sizdeki hiç anlamadım valla. Bende Ryzen 5 7600, 32 GB ram ve 4070 Super var. 40K civarına almıştım. Siz sadece ekran kartına 45K veriyorsunuz. Komple benim sistemin toplamından bile fazlasını bir karta veriyorsunuz. Sonuç ben 150 FPS aliyorken siz 250 FPS alıyorsunuz. Ee ne değişti hayatınızda? 300Hz monitörunuz mu var? Veya 150 FPS akıcı gelmiyor mu? Mantığı ne bu işin? Edit, Render vesaire olayiysa bişi diyemem o konuda bilgim yok. Ama 4000 serisi sahibi olup 5000 kovalayanlarin mantığını merak ediyorum. Ya parası çok ya da aklı farklı çalışıyor. Gerçi parası çok olsa şuradaki 3-5 stok için üzülmezdi
Öyle bir hata yapacaksanız 7900Xt için bir konuşuruz11 sayfa yorumları okuyamadım ama 7900XT kullanıyorum bunu satıp 5080e geçmeye gerek var mı ya ? Yani TR incelemelerini izledim aynı şeyin lacivertini yapıp sürmüşler gibi geldi bana.
Sadece ekran kartına 45k verenler 4k oyunculuk ve render için veriyorlar siz olayı yanlış anlamışsınız 1080p için 5080 alan yoktur zatenBu 5000 serisi sevdası ne beyler sizdeki hiç anlamadım valla. Bende Ryzen 5 7600, 32 GB ram ve 4070 Super var. 40K civarına almıştım. Siz sadece ekran kartına 45K veriyorsunuz. Komple benim sistemin toplamından bile fazlasını bir karta veriyorsunuz. Sonuç ben 150 FPS aliyorken siz 250 FPS alıyorsunuz. Ee ne değişti hayatınızda? 300Hz monitörunuz mu var? Veya 150 FPS akıcı gelmiyor mu? Mantığı ne bu işin? Edit, Render vesaire olayiysa bişi diyemem o konuda bilgim yok. Ama 4000 serisi sahibi olup 5000 kovalayanlarin mantığını merak ediyorum. Ya parası çok ya da aklı farklı çalışıyor. Gerçi parası çok olsa şuradaki 3-5 stok için üzülmezdi
Forumun yarısı render işiyle uğraşıyor o zaman Bu kadar renderci olduğunu bilmiyordum vay beSadece ekran kartına 45k verenler 4k oyunculuk ve render için veriyorlar siz olayı yanlış anlamışsınız 1080p için 5080 alan yoktur zaten