Neler Yeni

Eski Darbe Kültürü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

MufasaBoss

80+ Bronze
20 Senede Bir Olan Eski Darbe Kültürü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

mfm125

80+ Silver
Sadece gelişmemiş ülkelerde olan bir şey ama tabiiki artilarida vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
...
Darbe, ülkeyi en az 10 yıl geri götürür. Kesinlikle sorunlar demokrasi ile düzeltilmelidir.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
20 senede bir darbe ne 😂 canı sıkılınca gaz çıkartan, gaz bulan malumlar gibi 😂

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,899
İsim
Selim
Darbeleri yapanlar belli asıl onları destekleyenler şimdi sonuçlarına katlanıyor 👌 ben evimde tütsülenmiş etimi yerken izliyorum devam 🤌

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,494
İsim
Lokman Doğan
Darbe, ülkeyi en az 10 yıl geri götürür. Kesinlikle sorunlar demokrasi ile düzeltilmelidir.
siyasiciler bunu size yutturuyor sırf kendileri rahat hayat yaşasın diye asker hükümete el koyuyor iyi yönetilmeyen devletin işini düzeltiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
...
siyasiciler bunu size yutturuyor sırf kendileri rahat hayat yaşasın diye asker hükümete el koyuyor iyi yönetilmeyen devletin işini düzeltiyor
Bu dediğinize tam katılmıyorum. 80 darbesi üzerinden konuşacağım. Darbe zamanı bir sürü insan öldürüldü, neredeyse tüm mesleklerden. Söylenene göre masum insanlar da öldürüldü. Aynı zamanda o zaman ki çoğu kaynak, bazıları geri dönse bile silindi (Sebebi tekrar darbe olmaması için.). Hem bu yolla darbeye karışmayanlar darbe yapanlara karşı yine bir kin besleyebilir ve bu da başka bir iç karışıklık sebebi verebilir. Bu işin en sorumsuz yolu tepki göstermek. Demokrasi de var tabii.

Siyasetçilerin rahat yaşamak için bize böyle şeyler demesinde de haklısınız. Bu da bir şekil tepkisizlikle bizim suçumuz...

Top Bottom