Arama sonuçları: *

1. Riddle

Iphone 14 pro max alınır mı?

Sakın düz model alma 60hz leş gibi hiçbirşeyin değişmez kamera dışında pro veya pro max al 2 el olsa bile ben 13 ü sattım 15 pro ya geçtim 120hz devir atladım gözüme şimdi yavaş geliyor düz modeller 1738268958 Alınır 14 pro max güzel cihaz max olduğu için bataryası büyük 15 le aynıdır nerdeyse...
  2. Riddle

Uçak bileti indirimi var mı?

Halaa varsa çok işime yarar
  3. Riddle

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

Aynı montiör bende de var steam pubg oynuyorum genellikle ayarlarım nasıl olmalı yardıme der misiniz?
  4. Riddle

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Beyaz P var üstüne 200 veriyim
  5. Riddle

İnsta reklamından girince p gözüküyor pronun reklamı varsa atabilirmisiniz olmazsa p alıcam
  6. Riddle

Gencolar telefona yüklemiş ama hesap açmamış telefonda oluyomu yada hiç sipariş vermemiş deniyom dünden beri olmuyo
  7. Riddle

1000-1500TL Mouse önerisi

%30
  8. Riddle

1 hafta civarında gelir gümrükten geçmeyecek şeyleri alamıyosun zaten üst limit var temuyu ilk kez indirip kayıt olduysan acq775229 bu kod işe yarar yoksa forumda vardı birkaç kod daha bakabilirsin
  9. Riddle

IPhone 15'e geçtim ama yeni telefon gibi hissettirmedi

Pro modeline geçseydin farkı bariz hissederdin ben 13 den 15 proya heçtim resmen çağ atladım 120hz ile ve kamerasıyla sizin yerinizde olsam düz model alıcağıma 2 el 13 pro alırdım 120hz en azından
  10. Riddle

Temudan aj 159 pro en iyi fp mouse araştır biraz indirim koduyla 1300 e falan geliyo
  11. Riddle

Monitör hoparlöründen ses gelmiyor

Yeni Lenovo R25i-30 monitör aldım fakat hoparlörlerini ayarlayamadım ses gelmiyor monitör ayarlarından sesi 100 yapıyorum ses aygıtlarının hepsini deniyorum olmuyor yardım eder misiniz?
  12. Riddle

İlk defa spora başlıyorum ne yapmam gerek

…..hdhdh
  13. Riddle

İlk defa spora başlıyorum ne yapmam gerek

En önemli şey beslenme %80 beslenme %20 spor ben 1 yıldır yapıyorum beslenme olmadığı için bileye benzemedim hala
  14. Riddle

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

😁
  15. Riddle

Yok kral dava açsam kesin alırımda yara derin değil 4 dikis attılar bebeyle arkadaslığımı kestim ablamda avukat avukatta hazırdı
  16. Riddle

Şuan düsündümde etmicem sanırım elemanın babası falan yok çalışıyo işde bozmayım sicilini yazık olur arkadaslığı kestim yarada 10güne iyileşir yürüyebiliyom zaten
  17. Riddle

Kağıt verdiler bitane demir girmis falan yazıyodu raporda tomogrofi raporu falan çıktı bebeye aşırı uyuz oldum gidip açıyım dava
  18. Riddle

1 gün önce 6 yıllık arkadasım denen eleman tarafından bıcaklandım sinirliydibana patladı 4 dikiş attılar bebeye bişey olmasın demir girdi dedim 4 dikis attılar 3 4 cm derinlikte bacaktan bebeye bari eşofman al dedim car cur etti sinirimi bozdu dava acsam tazminat falan alabilir miyim...
  19. Riddle

🔥İndirim Bitlo x getir getiryemekte geçerli 200tl kupon

2 kere 35 TL'ye burger yedim daha yicektim şuan arkadas denedi 100 tl diyor herkesde öylemi
  20. Riddle

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

seri ref stın özelden
Top Bottom