Neler Yeni

IPhone 15'e geçtim ama yeni telefon gibi hissettirmedi

CFK’

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
11 ve 15 arasında cpu, dinamik island harici pek fark yok keşke pro serisi tercih etseydin. Satış olarakda plus serisi pek tercih edilmiyor zaten. Güncellik anlamında ve ekran olarak avantajın var sadece. Ayrıca bu beklentine bağlıdır. 15 Plusa geçersen nasıl bir beklenti içerisindeydin ki zaten?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Berkay Aydın
insan gozu ile o farki hissetmek zor ben 11 i 5 senedir kullaniyorum 15 plus a gecince devrim yasayacagimi dusundum acikcasi
Nasıl zor 60 dan 75 e geçince bile çok değişiyor ama her insanın algılaması farklı oluyor belki sana o yüzden fark etmiyor

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Berat
Pro modeline geçseydin farkı bariz hissederdin ben 13 den 15 proya heçtim resmen çağ atladım 120hz ile ve kamerasıyla sizin yerinizde olsam düz model alıcağıma 2 el 13 pro alırdım 120hz en azından

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Nasıl zor 60 dan 75 e geçince bile çok değişiyor ama her insanın algılaması farklı oluyor belki sana o yüzden fark etmiyor
ekran hz olarak fark yok ki 11 ve 15 plus arasında. Fark yok zaten :D

louis bloom

80+ Silver
Pro modeline geçseydin farkı bariz hissederdin ben 13 den 15 proya heçtim resmen çağ atladım 120hz ile ve kamerasıyla sizin yerinizde olsam düz model alıcağıma 2 el 13 pro alırdım 120hz en azından
duz degil iphone 15 plus aldim ama pro da ciddi degisiklik oluyormus herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran hz olarak fark yok ki 11 ve 15 plus arasında. Fark yok zaten :D
evet maalesef oyleymis de benim sasirdigim nokta 15 plus 2023 de cikti ben iphone 11 i ilk ciktigi yil aldim 5 sene kullandim nasil olabiliyorfa kamera haric fark hissedemiyorum kotu yani bu

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika

louis bloom

80+ Silver
düz 15 ve 15 plus arasında ekran ve pil harici farklılık yok zaten proda işler değişiyor.
yine de 5 senelik surecte bu fark kötü diye dusunuyorum dinamik ada da rahatsiz edici

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
duz degil iphone 15 plus aldim ama pro da ciddi degisiklik oluyormus herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet maalesef oyleymis de benim sasirdigim nokta 15 plus 2023 de cikti ben iphone 11 i ilk ciktigi yil aldim 5 sene kullandim nasil olabiliyorfa kamera haric fark hissedemiyorum kotu yani bu
Açıkçası iphone o yön ile alma düşüncesindeysen android almalısın. Zaten her seride ufak tefek farklar ile çıkıyor seriler. Ufak tefek değişiklikler, cpu daha güçlü ekran daha güçlü vs vs. Ben iphone serisini açıkçası güvenilirlik ve optimizasyon anlamında üst düzeyde olduğu için kullanıyorum. Senin kullanım amacına göre değişiklik gösterir.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
yine de 5 senelik surecte bu fark kötü diye dusunuyorum dinamik ada da rahatsiz edici
Ekran tarafında İPS ve OLED arasında dağlar kadar fark var nasıl fark yok onu da anlamadım. Ama yine de 15 plus tercih etmek saçma olmuş düz ve plus serilerindeki o fiyatlandırma saçmalık ötesi. O fiyatlarda bir telefonunda 60hz olması saçmalık.

PNSHER

80+ Bronze
Top Bottom