Arama sonuçları: *

1. Boph

Açık öğretimde üniversite stajı nasıl yapılır?

Merhaba, AÖF siyaset bilimi öğrencisiyim 2.sınıftayım ilk sene ders notlarım gayet iyiydi hedefimde muhasebeci olmak. Açık öğretimde nasıl smmm stajı vs yapabilirim? AÖF'ün staja bir engeli var mı bunu merak ediyorum, teşekkürler.
  2. Boph

Direksiyon sınavı girişim belgemi kaybettim

kursu aradım açmadı sabahın köründe seni sınava almıyoruz demezler herhalde gözetmenler
  3. Boph

Direksiyon sınavı girişim belgemi kaybettim

Merhaba yarın sabah sınavım var ve direksiyon sınavına giriş belgem ortada yok kimlikle beni sınava alırlar mı belge şart mı?
  4. Boph

Macbook M1 8GB nasıl

Merhaba M1 8GB yazılım ve adobe uygulamaları için yeterli olur mu teşekkürler
  5. Boph

Macbook air M1 16GB vs Macbook air M2 8GB

8gb sorun çıkarır mı peki dediğim uygulamalar için
  6. Boph

peki 16 mı 8 m2 mi
  7. Boph

yani ben c#, python, java vs kullanacağım visual studio falan kuruluyor galiba mac'e zaten
  8. Boph

1.sınıfım neden önerilmiyor?
  9. Boph

Merhaba bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. MacBook M2 çip 8 GB RAM olanı almayı düşünüyorum. 16 GB olan bütçemi aşıyor. 8 GB sorun çıkarır mı, sorunsuz şekilde yazılım programlarını vs. kullanabilir miyim? Yoksa M1 16GB RAM olanı mı almalıyım. Teşekkürler.
  10. Boph

Odyssey 1.5.4 Türkçe yama

Herkese merhaba 1.5.4 Orjinal sürüm için türkçe yama çıktımı 1.5.3 kullanıyordum çalışmıyor artık
  11. Boph

Mesleki açık öğretim lisesinde staj yaparken üniversiteye gidebilir miyim?

peki şey stajı seneye bu yaz yapabilirmiyim kışın şartmı eğer yazın yapabilirsem üni gidebiliyorum 1595861518 peki stajı seneye yaz yapabilirmiyim yazın yaparsam üniye gidebiliyorum
  12. Boph

tek sorun şeyi merak ediyorum staj ve ünide sıkntı çıkarmı çıkmaz diyende var ama 1595860969 açık öğretimde öyle değil
  13. Boph

geçici diploma belgesi ile gidebiliyorsun
  14. Boph

Merhaba, Mesleki açık öğretim lisesinde seneye stajım var ve üniversiteye hazırlanıyorum hem staja hem de üniversiteye gidebilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler
  15. Boph

peugeot 206 nasıl bir araba

öylede benim ilk öğrenciyim üni falan alırım yüksek bir araba ondan yanada sıkıntım yok ama ehliyeti yeni aldım ufak bir şeyle başlayım diyorum
  16. Boph

tamam reis haber bekliyorum hatchback ilk tercihim sedan da olur
  17. Boph

tavsiyen varmı 20/30k arası araba yeni ehliyet ilk arabam olacak daha üstünüde alırdım ama ilk ya dedim böyle başlayım opel vectra 98 otomatik
  18. Boph

Herkese merhaba bu araba nasıl hangi modeli alınmalı masrafı çok mu teşekkürler?
  19. Boph

Witcher 3 alınır mı

alınır mükemmel bir oyun
  20. Boph

Arctis 5 İtopya

arctis 5 serisi hep rgb idi
Top Bottom