Neler Yeni

Mesleki açık öğretim lisesinde staj yaparken üniversiteye gidebilir miyim?

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Merhaba,
Mesleki açık öğretim lisesinde seneye stajım var ve üniversiteye hazırlanıyorum hem staja hem de üniversiteye gidebilir miyim?
Bir sıkıntı çıkar mı?
Teşekkürler

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Merhaba,
Mesleki açık öğretim lisesinde seneye stajım var ve üniversiteye hazırlanıyorum hem staja hem de üniversiteye gidebilir miyim?
Bir sıkıntı çıkar mı?
Teşekkürler
Lise stajı bitmeden üni gitmeyi nasıl planlıyorsun ? Staj bitmeden diploma alamayacağına göre imkansız bildiğim kadarıyla.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
geçici diploma belgesi ile gidebiliyorsun
Onu almak için önce mezun olman lazım. Asıl diploma verilene kadar geçen sürede diplomanın lazım olduğu ortamlar için geçerli.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lise stajı bitmeden üni gitmeyi nasıl planlıyorsun ? Staj bitmeden diploma alamayacağına göre imkansız bildiğim kadarıyla.
tek sorun şeyi merak ediyorum staj ve ünide sıkntı çıkarmı çıkmaz diyende var ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu almak için önce mezun olman lazım. Asıl diploma verilene kadar geçen sürede diplomanın lazım olduğu ortamlar için geçerli.
açık öğretimde öyle değil

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
tek sorun şeyi merak ediyorum staj ve ünide sıkntı çıkarmı çıkmaz diyende var ama
Bende mesleki açık lise mezunuyum. Tabi bundan 4 yıl önce mezun oldum. Bildiğim kadarıyla ve mantıklı olan staj bitmeden üni gidememen. Bu zamana kadar üni gidip aynı zamanda lise stajı yapan da hiç görmedim.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Çıkacaktır anladığım kadarıyla açıktan meslek lisesi okuyorsunuz stajınızı yapmadan gidemezsiniz mezun olamıyorsunuz ki zaten üniversiteler diploma istiyorlar.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende mesleki açık lise mezunuyum. Tabi bundan 4 yıl önce mezun oldum. Bildiğim kadarıyla ve mantıklı olan staj bitmeden üni gidememen. Bu zamana kadar üni gidip aynı zamanda lise stajı yapan da hiç görmedim.
peki şey stajı seneye bu yaz yapabilirmiyim kışın şartmı eğer yazın yapabilirsem üni gidebiliyorum

Çıkacaktır anladığım kadarıyla açıktan meslek lisesi okuyorsunuz stajınızı yapmadan gidemezsiniz mezun olamıyorsunuz ki zaten üniversiteler diploma istiyorlar.
peki stajı seneye yaz yapabilirmiyim yazın yaparsam üniye gidebiliyorum

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
peki şey stajı seneye bu yaz yapabilirmiyim kışın şartmı eğer yazın yapabilirsem üni gidebiliyorum

Onu bilmiyorum kardeşim hocalarına danışman en sağlıklısı olur.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç

Normalde meslek liselerinde ayrılır teknik liseler gidebiliyor meslek liseliler kışın yapıyor hocalarınla konuşman daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom