Neler Yeni

peugeot 206 nasıl bir araba

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Herkese merhaba bu araba nasıl hangi modeli alınmalı masrafı çok mu teşekkürler?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Şahsen Fiat Punto tercih ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk
Araba güzel kullanışlı fakat uzun vade de çok sorun yaşarsınız Galerici abimden biliyorum bir aralar alım satımını yapıyordu sürekli bir motor arızası şanzıman sıkıntısı oluyordu yedek parçaları kolay bulanabiliyor ama tavsiye etmem

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araba güzel kullanışlı fakat uzun vade de çok sorun yaşarsınız Galerici abimden biliyorum bir aralar alım satımını yapıyordu sürekli bir motor arızası şanzıman sıkıntısı oluyordu yedek parçaları kolay bulanabiliyor ama tavsiye etmem
tavsiyen varmı 20/30k arası araba yeni ehliyet ilk arabam olacak daha üstünüde alırdım ama ilk ya dedim böyle başlayım opel vectra 98 otomatik

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk
tavsiyen varmı 20/30k arası araba yeni ehliyet ilk arabam olacak daha üstünüde alırdım ama ilk ya dedim böyle başlayım opel vectra 98 otomatik
Valla pek fazla bilgim yok bir soruşturmam lazım. Tekrar yazayım buraya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
Herkese merhaba bu araba nasıl hangi modeli alınmalı masrafı çok mu teşekkürler?
Abim de vardı, 1.5 sene önce satmıştı ama ufak tefek sorunlar çıkartıyordu, çok can sıkıcı olmasa da. Onun haricinde yakıt kullanımı zaten çok iyi, kullanışlı bir araç, çocukta olunca malum arabada ufak geliyordu artık ondan dolayı satmıştı..

• Beğen
Reaksiyonlar: Boph

Kez0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tuncay Öztürk
Polo Focus Golf Corsa Getz 307 Bunlarada göz gezdirmeni tavsiye ederim 206 iyi güzel arabada sanayide çok ustayla dost olursın ;)

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
kardeşim güzel araba parçası ucuz tamiri kolay alım satımı hızlı. arkadaşların dediği gibi kronik arızaları var sanırsam 1 ay kadar kullanma durumumuz olmuştu segmentine göre konforlu ve atik bi araçtı

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
boşver kanka tofaş varken opel nedir ya :D
basacan gaza vın vınn inleyecek sonra mahalle

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
206 dizelmi benzinli mi önemli? Fransız araçları naziktir ve parçaları pahalıdır. Ben palio yada opel corsa tavsiye ederim. 1.3 cdti ve 1.3 multijet güzel motorlar dır. Ekonomiktir ve çok fazla olduğu için tamirinden anlayan çoktur. Sedan olarak o rakamlara güzel hyundai accent bulabilirsiniz 2005 kasalarda.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
kardeşim güzel araba parçası ucuz tamiri kolay alım satımı hızlı. arkadaşların dediği gibi kronik arızaları var sanırsam 1 ay kadar kullanma durumumuz olmuştu segmentine göre konforlu ve atik bi araçtı
öylede benim ilk öğrenciyim üni falan alırım yüksek bir araba ondan yanada sıkıntım yok ama ehliyeti yeni aldım ufak bir şeyle başlayım diyorum

Top Bottom