Arama sonuçları: *

1. Rusty_Cohle

🔥İndirim Darmoshark K3 Pro Numpad Wraith Stoklarda!!!

bu paraya iki tane aula alınıyordu ne güzel zamanalrdı
  2. Rusty_Cohle

NVIDIA APP yeni DLSS ayarlari nasil olmali?

4070S dlss kalite ayarda kaç fps çıkıyor işte olduğum için deneyemiyorum arasındaki fark nedir
  3. Rusty_Cohle

AMD 9700X-MSI RTX 5080 16G SUPRIM SOC-X670E GAMING PLUS - 42.622 TL

kartın fiyatı zaten lansman olarak 45k kaldı ki suprim modeli biraz zor gibi
  4. Rusty_Cohle

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

evet çok ilginç lansman fiyatına millet uygun diyor benim fiyat algım iyici allak bullak oldu. Yeni sistem dizdim 4070S'li halen 1070 ekran kartımın olduğu zamanlardaki oyunları oynuyorum oyun arzı bitmiş vaziyette böyle paralar çok gereksiz geliyor bence
  5. Rusty_Cohle

❌İndirim Bitti! Asus RTX 5080 44.999 TL

bir ekran kartına 50-60k verilmez. 4000 serisi ile 5000 serisi ile öyle aman fark yok, günümüzde oyun arzı da ortada değmez(bu yorum parası olanlar için değil, mantıklı f/p düşünen insanlar için yapılmıştır)
  6. Rusty_Cohle

🔥 Yarın RTX 5000 serisinin ilk stokları geliyor 🔥

dlss 4 ne zaman çıkıyor
  7. Rusty_Cohle

❌İndirim Bitti! Colorful Battle-AX B650M-D Pro 2.849₺

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTZ3WP6R/ref=asc_df_B0DTZ3WP6R1737950400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0DTZ3WP6R&linkCode=asn&psc=1 amazonda 2969 lira ayrıca 2 taksit imkanı var
  8. Rusty_Cohle

🔥İndirim MAGEGEE Kompakt %75 Mekanik Oyun Klavyesi 722.87 TL

Aula gibisi bir daha gelmeyecek bir kere görülen Halley kuyruklu yıldızi gibi bir kere oldu bir dahasi belki 100-200 yıl sonra, muadilleri ile kendimizi kandirmayalim
  9. Rusty_Cohle

Palit Rtx 5090 Kutu Açılımı ve Oyun Testi

Güzel oldu bu yeni seriye geçmemek isteyenler için ferah verdi
  10. Rusty_Cohle

Ryzen 5 7600 siparişimde işlemci farklı görünüyor

2021 uretimli olanlarda var ama 2022 de kaldirmislar başka işlemcilerde de öyle gözüküyor. CPU Z de bir test yap sıkıntı çıkmazsa kullanırsın
  11. Rusty_Cohle

🔥İndirim Colorful Battle-AX B650M Plus 4.499₺

Evet baktım da bu fiyata tam f/p imiş M2 tarafından gen5 imiş ihtiyaca gidecek kartmis
  12. Rusty_Cohle

🔥İndirim Colorful Battle-AX B650M Plus 4.499₺

benim biostar b650m silvere birebir benzere gibi. Baya kullanışlı ama şu sıralar usb portlarım silme dolu için usb portsuzluk yoksunluğu çekiyorum bi hub alma zamanı geldi
  13. Rusty_Cohle

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Halen utanmadan iş öğretiyorum ayağına sen ciraksin beleşe çalış zihniyeti var. Şu usta zihniyetinden nefret ediyorum.is ogrettikleri de yok getir götür yapiyon.ustanin gönlünü hoş ediyon.sonra ağlıyorlar mesleğimiz bitti çırak yetişmiyor Ezdirmeyin kendinizi iyi alışmış uyanık tr esnafı, kimse...
  14. Rusty_Cohle

168 GRAM 3 TANE milka 150 TL kargo ücretsiz !!!

Hayatımda yediğim en leş çikolata resmen şeker hastası oluyordum bu kadar glikoz oranı olmaz olsun. Sek double espresso yanında bile icseniz buram buram boganizi yakacak bir çikolata
  15. Rusty_Cohle

RTX 5070 1000 dolara tekabül ederse ülkemiz de alınır mı?

Yeni kartlar çıkınca bu fiyata kimse almaz düşer fiyatlar. Ayrıca bir kac tane palit, zotac, Galaxy 4070s 22k gördüm. Elinizden hemen çıkarmak gibi niyetiniz varsa yine uyguna vermek zorundasınız ki hemen satılsın.
  16. Rusty_Cohle

21-23 arası superler iki fanlilar satılıyor Kartlar çıktığı zamanda bir düşük olur gibi temizinden 10-12k yi şimdiden ayırın derim
  17. Rusty_Cohle

4070 15k okutsan 15k üstüne koyup bir üst seriye geçmek bence gerekli değil ama tabi sen bilirsin
  18. Rusty_Cohle

Colorful B650 - 7500F işlemci ile cpu kırmızı ışığı yakıyor. ?

Sistemde ekran karti vardı değil mi çünkü 7500f içinde onboard olarak grafik sürücüsü yok. Eğer ekran kartı yoksa görüntü gelmemesi çok normal
  19. Rusty_Cohle

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

En son 1.5 sene falan önce gitmiştim bu pahalılıkta dışarıyı unuttum, sorun değil ama olan çalışanlara olacak
Top Bottom