Neler Yeni

🔥İndirim Temu farmland oyunu (600tl kupon + 2 bedava ürün)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kadirışık
size verdiğim kodla oyun direkt açılıyo.Size 2 tane ürün seçtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.Gittikçe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların ürünleri gelmiş.Vergi dahi ödemiyosunuz.Su kasmak için kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam özelden yazarsanız atarım
(daha önce konuyu açan varsa kusura bakmayın araştırdım ama göremedim daha önce açanı

konu üzerinden link,kod paylaşan arkadaşları reportlayın yasak

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yiğit
Arama yerine farmland yazıyosunuz oyun direkt açılıyo.Size 2 tane ürün seçtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.Gittikçe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların ürünleri gelmiş.Vergi dahi ödemiyosunuz.Su kasmak için kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam özelden yazarsanız atarım
(daha önce konuyu açan varsa kusura bakmayın araştırdım ama göremedim daha önce açanı
Özelden kod atar mısın dost

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yasin eroğlu
Arama yerine farmland yazıyosunuz oyun direkt açılıyo.Size 2 tane ürün seçtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.Gittikçe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların ürünleri gelmiş.Vergi dahi ödemiyosunuz.Su kasmak için kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam özelden yazarsanız atarım
özelden yazarmısın kodu

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,584
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Uğraştığınıza değmez gerçekten ben yaptım oyunu en az 5 tane davet falan yapıp 4 gün falan kasmanız lazım aralıksız inanın değmez boşverin ilk hediyeyi falan hızlı veriyor ama tamamlamadan alamıyorsunuz %99larda öyle bir zorluyor ki gidin part time işe girin bir gün öyle alın daha rahat

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kadirışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uğraştığınıza değmez gerçekten ben yaptım oyunu en az 5 tane davet falan yapıp 4 gün falan kasmanız lazım aralıksız inanın değmez boşverin
oyunu tanıtmak için sana zaten tam hatırlamıyorum 90 a kadar dolduyo sonrada değirmenden su doluyo veyada günlük aldığın sularla tamamlıyosun.Günlerini harcıycağın bi olay değil. Sen ne ürün almıştın knk

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,584
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
oyunu tanıtmak için sana zaten tam hatırlamıyorum 90 a kadar dolduyo sonrada değirmenden su doluyo veyada günlük aldığın sularla tamamlıyosun.Günlerini harcıycağın bi olay değil. Sen ne ürün almıştın knk
%99.8deyim 99.9 olacak yakında ve günlerini harcayacağın bir şey çünkü vermiyor suyu yeni kullanıcı çekmeniz gerekiyor anne babanızı falan kaydedip su almazsanız kayıt olarak 1 ay falan sürer

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kadirışık
%99.8deyim 99.9 olacak yakında ve günlerini harcayacağın bir şey çünkü vermiyor suyu yeni kullanıcı çekmeniz gerekiyor anne babanızı falan kaydedip su almazsanız kayıt olarak 1 ay falan s
4 kişi kaydetsen ailenden 400g veriyo tabi diğer türlü değirmeni bekler4sen çok sıkıntı yada temudan bi ürün alıcaksındır oyuna girip alırsın oda baya bi su kazandırıyo

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,584
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
4 kişi kaydetsen ailenden 400g veriyo tabi diğer türlü değirmeni bekler4sen çok sıkıntı yada temudan bi ürün alıcaksındır oyuna girip alırsın oda baya bi su kazandırıyo
önce 400 verip 300lere kadar düşürüyor ben en az 6000-7000 su harcadım bitmedi halen

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mehmet sunal
size verdiğim kodla oyun direkt açılıyo.Size 2 tane ürün seçtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.Gittikçe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların ürünleri gelmiş.Vergi dahi ödemiyosunuz.Su kasmak için kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam özelden yazarsanız atarım
(daha önce konuyu açan varsa kusura bakmayın araştırdım ama göremedim daha önce aça
kod atarmısın acaba

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom