Neler Yeni

NVIDIA APP yeni DLSS ayarlari nasil olmali?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berkay Kahraman
Uygulamayi ve ekran karti surucusunu guncelledim. Yeni DLSS teknolojileri gelmis. DLSS Override olan MFG dedikleri 5000 serisine ozel olan sey onu biliyorum. Zaten acilmiyor. Diger 2 ayar nasil olmali kullanan var mi? DLSS on ayarli modeller ve DLSS Super Resolution ayarlari. 4070 SUPER karti icin soruyorum.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim Ankh
DLSS Overdrive Preset J falan diyorlar ama PC'de az oyun yüklü, olanlar da DLSS destekli olmadığı için bakamadım.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DLSS Overdrive Preset J falan diyorlar ama PC'de az oyun yüklü, olanlar da DLSS destekli olmadığı için bakamadım.
En yeni teknolojiyi kullan diye bir ayar var. Onu açıp fps farkı var mı test edeceğim şimdi cyber2077 de

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim Ankh
En yeni teknolojiyi kullan diye bir ayar var. Onu açıp fps farkı var mı test edeceğim şimdi cyber2077 de
FPS farkı açısında çok bir şey beklemeyin diyorlar, forumdaki deneyenlerden gördüğüm kadarıyla ama görüntü kalitesi anlamında epey iyileştirme var diyorlar.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berkay Kahraman
FPS farkı açısında çok bir şey beklemeyin diyorlar, forumdaki deneyenlerden gördüğüm kadarıyla ama görüntü kalitesi anlamında epey iyileştirme var diyorlar.
Hocam az önce klasik FG açık 2K da Ultra ayarlarda cyberpunk benchmark çalıştırdım ve ortalama 176 FPS çıktı. Sonra oyundan çıkıp DLSS modeller dediklerini en yeni teknoloji seçtim ve diğerini de ultra performans %33 yazanı seçtim. Tekrar benchmark yaptım 241 FPS çıktı ortalama. Şimdi de ultra performans yerine dlaa olanı deneyeceğim. Cidden iyi FPS arttırdı.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Rusty
4070S dlss kalite ayarda kaç fps çıkıyor işte olduğum için deneyemiyorum arasındaki fark nedir

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berkay Kahraman
4070S dlss kalite ayarda kaç fps çıkıyor işte olduğum için deneyemiyorum arasındaki fark nedir
Hocam dlss kalite fg açık 2k ultra da 176 ortalama veriyordu bende. Üstte dediğim ayarları yapınca 240 küsur vermeye başladı. Kafi bence.

Screenshot 2025-01-31 014450.png

Ayarlar boyleydi. Ultra performance olani DLAA yapinca FPS 90 civarina dusuyor fakat goruntu kalitesi daha net oluyordur eminim. Cok fark anlayamadim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,071
Üyeler
166,872
Son üye
helalolsun
Top Bottom