Neler Yeni

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Arda doğan
Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum
İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi
Araba ile ilgili olan herşeyi yapıyoruz gizli özellik açtırmaya kadar.
Düne kadar maaş konuşmadık patron işi bilmediğim için haftalık 2000 TL maaş vereceğini işi ögrenip onlar gibi olunca maaşımın yükseleceğini
İlk etapta aylık 8000TL ile başyacağımı söyledi.Benim bunları öğrenmem en az 1 sene alacak sizce devam etmelimiyim yoksa işimi değiştirmelimiyim.

20 yaşındayım bu sene askere gideceğim geç mi kaldım ?
Bence adam sana ucuza ayak işlerini yaptırma peşinde ben 4 senelik staj hayatımda bunu iyi anladım ara sıra bi iki gün falan izin alıp başka işlere bak derim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
.
Kardeşim 8bin nedir , otur evde daha iyi , büyük ihtimal burası sigorta da yapmıyor bu fiyata çalıştıramaz çünkü , normal sigortalı bir işe girsen alacağın min. 24bin. Yaşın genç birşeyler için geç falan kalmadın, ama meslek öğreneceğim diye de hak etmediğiniz paralara çalışmayın
Hocam ne zamanki şehir dışına çıktığında bütün işi ben yapabildiğimde o zaman maaşım iyi olacakmış dur bakalım ne zaman maaşı arttıracak ALLAH bilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence adam sana ucuza ayak işlerini yaptırma peşinde ben 4 senelik staj hayatımda bunu iyi anladım ara sıra bi iki gün falan izin alıp başka işlere bak derim
Valla hocam yol masrafını falanda çıkınca günlük 220 liraya falan geliyor.
Bırakacağım farklı iş bakacağım.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Arda doğan
Hocam ne zamanki şehir dışına çıktığında bütün işi ben yapabildiğimde o zaman maaşım iyi olacakmış dur bakalım ne zaman maaşı arttıracak ALLAH bilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam yol masrafını falanda çıkınca günlük 220 liraya falan geliyor.
Bırakacağım farklı iş bakacağım.
Bencede daha iyi bir elektrikçinin yanına hadi girsen veya bir mobilyacının işi öğrenmen o kadar hızlı olur veya gir sanayiye 2.aydan işi kaptığını kanıtlarsan daha'da yüksek alırsın 13-15 yaşındaki çıraklar dahi asgari alıyo yeri gelince

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
.
Bencede daha iyi bir elektrikçinin yanına hadi girsen veya bir mobilyacının işi öğrenmen o kadar hızlı olur veya gir sanayiye 2.aydan işi kaptığını kanıtlarsan daha'da yüksek alırsın 13-15 yaşındaki çıraklar dahi asgari alıyo yeri gelince
Doğru hocam 6.8K cidden düşük bir rakam ve bunun bir kesin zamanı yok dediğim gibi ne zaman öğrenirsem o zaman yükseltirmiş.Aylarca bu paraya çalışmamı istiyor benden kısacası

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Arda doğan
Doğru hocam 6.8K cidden düşük bir rakam ve bunun bir kesin zamanı yok dediğim gibi ne zaman öğrenirsem o zaman yükseltirmiş.Aylarca bu paraya çalışmamı istiyor benden kısacası
Evet ben 4 senelik stajımda 3 sene bedava çalıştım iş yerlerinadam akıllı hakkı vermiyor ama mesleği öğrendim sende direk mesleği kapmaya çalış derim elektrikçinin iş için pek bi sermayeye ihtiyacı yok mesela zayıf akım'da öyle bi.priz takmaya gitmek en kötü 450-650tl arası

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Rusty
Halen utanmadan iş öğretiyorum ayağına sen ciraksin beleşe çalış zihniyeti var. Şu usta zihniyetinden nefret ediyorum.is ogrettikleri de yok getir götür yapiyon.ustanin gönlünü hoş ediyon.sonra ağlıyorlar mesleğimiz bitti çırak yetişmiyor
Ezdirmeyin kendinizi iyi alışmış uyanık tr esnafı, kimse kimsenin kölesi değil
İş beğenmiyor desinler. Çıkarıp bagiracaksin beğenmiyorum diyeceksin hakkını talep edeceksin.İyi alıştırdilar bu sükürcü zihniyet toplumu gudmeye

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
.
Halen utanmadan iş öğretiyorum ayağına sen ciraksin beleşe çalış zihniyeti var. Şu usta zihniyetinden nefret ediyorum.is ogrettikleri de yok getir götür yapiyon.ustanin gönlünü hoş ediyon.sonra ağlıyorlar mesleğimiz bitti çırak yetişmiyor
Ezdirmeyin kendinizi iyi alışmış uyanık tr esnafı, kimse kimsenin kölesi değil
İş beğenmiyor desinler. Çıkarıp bagiracaksin beğenmiyorum diyeceksin hakkını talep edeceksin.İyi alıştırdilar bu sükürcü zihniyet toplumu gudmeye
Öyle hocam 3 kuruş para kazanıp dükkan açan ağalık paşalık taslıyor millete

Top Bottom