Neler Yeni

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasir saygı
a
22k altında çalıştırmak zaten yasal suç hiç bir şey yapamıyorsa gitsin bim a101 de çalıssın 3-5 seneye müdür yapıyolar zaten millet 1-2 ay çalışıp cıktıgı için
askere ne zaman gidecek acaba

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Muhammed efe
merdiven altı marka yok parasına göre isteyene ECA da var artema da her markanın parçasından var elimde müteahhit nasıl isterse ona göre şuana kadar iyi musluk taktıran müteahhit 2-3 tane harici hiç görmedim hepsi abudik gubudik marka taktırıyor 100-150 daire iş geliyor abi iyi marka takalım yok kardeşim en dandiği hangisi diye soruyor ben ne yapayım ki adam ne derse onu takıyoruz iyi marka taktıranlar da kendi binasına taktırıyor herkes birbirini kazıklama derdinde
Valla doğru ucuza getirme peşinde esenlerdeyim bende bi esnaf 6-7k diyor diğer esnaf aynı kalitede mala 3-4k diyor. Eleman lazımdır abey dfdfgfdgdfg

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
misfit
Pek de uzatılacak bir konu değil. 8K'ya çalışılmaz.

Reindi

80+ Silver
Valla doğru ucuza getirme peşinde esenlerdeyim bende bi esnaf 6-7k diyor diğer esnaf aynı kalitede mala 3-4k diyor. Eleman lazımdır abey dfdfgfdgdfg
:D valla 3-4 tane var şuanda zaten bazen dükkanda çalışıyoruz bazen paylaşımlı inşaatta musluk takıyoruz karışık piyasada düzgün insan hiç kalmadı herkes birbirini kazıklama derdinde ben imzasız hiç iş yapmıyorum sözleşme yapacağız ondan sonra iş dolandırma vakaları çok oluyor bizim işte

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Muhammed efe
:D valla 3-4 tane var şuanda zaten bazen dükkanda çalışıyoruz bazen paylaşımlı inşaatta musluk takıyoruz karışık piyasada düzgün insan hiç kalmadı herkes birbirini kazıklama derdinde ben imzasız hiç iş yapmıyorum sözleşme yapacağız ondan sonra iş dolandırma vakaları çok oluyor bizim işte
Şaka yapıyorum hocam işin esprisindeyim bizde esnafız zaten ama o kadar haklısınız ki kapalıçarşı'ya yakın bi yerde esnafız herkes birbirine nasıl kitlerim peşinde. Mal alıp 2-3 sefer ödeyip sonra ödemeleri sokanlar oldu bizde artık al gülüm ver gülüm dışında yapmıyoruz.

Reindi

80+ Silver
Şaka yapıyorum hocam işin esprisindeyim bizde esnafız zaten ama o kadar haklısınız ki kapalıçarşı'ya yakın bi yerde esnafız herkes birbirine nasıl kitlerim peşinde. Mal alıp 2-3 sefer ödeyip sonra ödemeleri sokanlar oldu bizde artık al gülüm ver gülüm dışında yapmıyoruz.
o imzalı kağıtla anasına kadar alırım her şey hukuki olacak bayrampaşada 5 sene önce 20 dairenin muslugunu taktım adam yurtdısına kaçtı herkesi muslukcu tesisatcı elektrikci herkesi dolandırıp ondan sonra akıllandım yok babam gelse yine yok imzalı olacak her şey adam o kadar şerefsizdi ki 1 daireyi 3-4 kişeye satmış kapora almış kardeşim sen niye tapuyu almadan para veriyorsun ki milleti de anlamıyorum Allah sonumuzu hayır etsin bu insanlarla biraz zor işimiz ama bakalım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Muhammed efe
o imzalı kağıtla anasına kadar alırım her şey hukuki olacak bayrampaşada 5 sene önce 20 dairenin muslugunu taktım adam yurtdısına kaçtı herkesi muslukcu tesisatcı elektrikci herkesi dolandırıp ondan sonra akıllandım yok babam gelse yine yok imzalı olacak her şey
İyi yapıyorsunuz. Arkadaşın babasıda tesiastçı adama çok katakulli yapmaya çalışan oluyor. İş bitince daha az para vermek istiyorlar örneğin anlaştıkları fiyattan vs.

Reindi

80+ Silver
İyi yapıyorsunuz. Arkadaşın babasıda tesiastçı adama çok katakulli yapmaya çalışan oluyor. İş bitince daha az para vermek istiyorlar örneğin anlaştıkları fiyattan vs.
birde madde koyduruyorum öyle 10-20k lık iş yapmıyoruz bazen milyonları buluyor kullandığım malzeme ben muslukcuyum dediysem klozet-duş başlığı vs banyo ile ilgili lavabo hariç her şey var bende adama diyorum abi şu zamana kadar paramı alırım he geç ödersin paran olmaz anlarım gram altına çeviriyorum alacağı istediğin zaman öde o elimdeki kağıtla 10 sene sonra olsa yine alırım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Muhammed efe
birde madde koyduruyorum öyle 10-20k lık iş yapmıyoruz bazen milyonları buluyor kullandığım malzeme ben muslukcuyum dediysem klozet-duş başlığı vs banyo ile ilgili lavabo hariç her şey var bende adama diyorum abi şu zamana kadar paramı alırım he geç ödersin paran olmaz anlarım gram altına çeviriyorum alacağı istediğin zaman öde o elimdeki kağıtla 10 sene sonra olsa yine alırım
Altın en mantıklısı olmuş. Yinede uğraştırmaları mahkeme ile vs uğraşmak can sıkıcı olabilyor. Rabbim hiç uğraştırmasın Amin :)

Reindi

80+ Silver
Altın en mantıklısı olmuş. Yinede uğraştırmaları mahkeme ile vs uğraşmak can sıkıcı olabilyor. Rabbim hiç uğraştırmasın Amin :)
uğraşırım ama en sonunda yine alırım rabbim uğraştırmasın hakikaten zor süreç Allah her şeyin en hayırlısını versin hakkımızda aha bu aralar iş yok şimdi kendi işimin olmasının güzellği yarın gitmicem kafama göre elemanlar dükkana geçip muslukları birleştirmeye devam edecekler belki uğrarım öğleden sonra ama zannetmiyorum yatıcam yarın patronunun olmaması çok güzel bir his Allah herkese nasip etsin

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Muhammed efe
uğraşırım ama en sonunda yine alırım rabbim uğraştırmasın hakikaten zor süreç Allah her şeyin en hayırlısını versin hakkımızda aha bu aralar iş yok şimdi kendi işimin olmasının güzellği yarın gitmicem kafama göre elemanlar dükkana geçip muslukları birleştirmeye devam edecekler belki uğrarım öğleden sonra ama zannetmiyorum yatıcam yarın patronunun olmaması çok güzel bir his Allah herkese nasip etsin
Hayırlı uykular hocam dinlenin :ROFLMAO:

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
ismail sağlam
Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum
İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi
Araba ile ilgili olan herşeyi yapıyoruz gizli özellik açtırmaya kadar.
Düne kadar maaş konuşmadık patron işi bilmediğim için haftalık 2000 TL maaş vereceğini işi ögrenip onlar gibi olunca maaşımın yükseleceğini
İlk etapta aylık 8000TL ile başyacağımı söyledi.Benim bunları öğrenmem en az 1 sene alacak sizce devam etmelimiyim yoksa işimi değiştirmelimiyim.

20 yaşındayım bu sene askere gideceğim geç mi kaldım ?
8000 liraya yerler bile silinmez hocam 20 yaşında adama 8000 lira verilir mi bunu diyen adam utanmadı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben zamanında 15 yaşında seyyar satıcılık yaparak asgari ücretten fazla para kazanıyordum yazın turistik dönemde etmeyin eylemeyin eziyettir bu yaptığınız

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
uğur demirel
Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum
İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi
Araba ile ilgili olan herşeyi yapıyoruz gizli özellik açtırmaya kadar.
Düne kadar maaş konuşmadık patron işi bilmediğim için haftalık 2000 TL maaş vereceğini işi ögrenip onlar gibi olunca maaşımın yükseleceğini
İlk etapta aylık 8000TL ile başyacağımı söyledi.Benim bunları öğrenmem en az 1 sene alacak sizce devam etmelimiyim yoksa işimi değiştirmelimiyim.

20 yaşındayım bu sene askere gideceğim geç mi kaldım ?
fabrika girsen 22104 tl alırsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,407
Üyeler
166,371
Son üye
yzdkjr
Top Bottom