Arama sonuçları: *

1. Ysfgms

MSİ B650M DRAM IŞIGI VE FAZLASI

105 yapıp kullanabilirsin ek bir kablo almana gerek yok. Aynı ramden alıp takabilirsin sorun olmaz.
  2. Ysfgms

MSİ B650M DRAM IŞIGI VE FAZLASI

O ışık sistem her açıldığında boot ettiği için yanıyor kısaca bir sorun yok olması gereken o zaten. 1 tane 8 pin yeterli diğerini takmanıza gerek yok çok güçlü bir işlemci takmayacaksanız.
  3. Ysfgms

DLSS4 Tüm Oyunlarda Nasıl Açılır ? Videolu Anlattım ✅

Bütün oyunlar orijinal ancak desteklenimoyr yazıyor. God of war ragnarök mesela dlss var oyunda ama onda da aynı şekil.
  4. Ysfgms

İNTEL CORE İ5 14400F - KÖTÜ İŞLEMCİ!

Hocam imzanıza baktığımda 550w psu kullandıgınızı görüyorum. 4070 supere yetecek bir psu değil bence. Performans düşüklüğünü bu sebeple yaşıyor olma ihtimaliniz olabilir mi?
  5. Ysfgms

Asus A21 Plus alınır mı?

Attığınız psu güzel alınabilir iyi markadır.
  6. Ysfgms

Asus A21 Plus alınır mı?

Anakartınız uyumlu. PSU önerisi için ekran kartı ve işlemcinizi yazar mısınız?
  7. Ysfgms

DLSS4 Tüm Oyunlarda Nasıl Açılır ? Videolu Anlattım ✅

RTX 3080 var bende. DDU ile silip yükledim ancak 3üde desteklenmiyor gözüküyor. 3000 serisine destek yok mu?
  8. Ysfgms

Asus A21 Plus alınır mı?

Konu eski kasayı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Dediğiniz gibi çok memnunum geniş,ferah özellikle 360mm radyatör desteğide ileriye dönük benim için. kablolama olarakta çok rahattı. Aslında gönlümde bu kasayı project zero anakartlar ile kombolamak vardıda anakart halihazırda elimdeydi kasayı...
  9. Ysfgms

Asus A21 Plus alınır mı?

Merhaba, evet hocam kasadan çok memnunum. Malzeme kalitesi güzel kısaca asus kalitesi diyebilirim. Ayrıca hava akışı çok güzel içerisi buz gibi oluyor. Ancak alırken anakartınızın mATX olmasına dikkat edin. ATX anakartlar için uygun değil.
  10. Ysfgms

Sistemde Coil Whine Sorunu

Birkaç ekran kartı değiştirdiğim için hepsinde farklıydı. Bazısında fazlaydı bazısında azdı. Şuan 3080 kullanıyorum ve biraz rahatsız edici derecede ses geliyor. Kulaklık taktığımda duymuyorum.
  11. Ysfgms

Sistemde Coil Whine Sorunu

Evet psu değiştirdim ancak coil whine için değiştirmemiştim upgrade için. Şuan elimde seasonic x-750 80+ gold var. GTX 1070'den sonra birkaç ekran kartı değişikliği daha yaptım ancak her zaman coil whine sesi vardı şuan hala var. Halen psudan mı geliyor yoksa ekran kartından mı bilmiyorum. Ancak...
  12. Ysfgms

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

Hayir satıcıdan artık böyle bir kesinti yapıyor.
  13. Ysfgms

Bitfenix ares siyah kasa led kontrolü nasıl yapılıyo

Hocam o kasa frgb yani ledler kontrol edilemiyor. Tek renk yanıyor ve kapatılmıyor maalesef.
  14. Ysfgms

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5P alınır mı?

Dongle anakarta bağlı. Kasanın hemen yanında modemim var. Acaba modem yüzünden sinyaller çakışıyor olabilir mi?
  15. Ysfgms

Hayır kendi 2.4 type-c alıcısı ile bağlanıyorum.
  16. Ysfgms

Yok ben dip sesten bahsetmiyorum. Bazen seste parazitlenme oluyor saniyelik hemen düzeliyor. Böyle cızırtı gibi yani seste bozulma oluyor. Bazende hiç olmuyor anlamadığım bir şekilde.
  17. Ysfgms

Yaklaşık 1 ay önce nova 5 aldım. Kulaklıktan çok memnunum ancak canımı sıkan bir şey var. Bazen sesde anlık cızırtı veya ses bozulması gibi bir şey oluyor. Neden olduğunu anlamadım biraz araştırdığımda bu sorunu yaşayanların olduğunu gördüm ancak çözüm bulamadım. Kullananlardan bunu yaşayan var mı...
  18. Ysfgms

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Steelseries nova 5 4500 TL
  19. Ysfgms

Ekran kartı macun değişimi sırasında yaşanan olay

Neden içini açtın ki kart garanti dışı kaldı. Sıcaklıklar kaç dereceydi ki ?
  20. Ysfgms

4070 ti ve ASUS Rog Strix XG27ACS 180hz sorunu

Aynı monitörü kullanıyorum kablonun kalitesiz olduğuna katılmıyorum. Nedense çoğu kişi öyle diyor. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım daha.
Top Bottom