Neler Yeni

MSİ B650M DRAM IŞIGI VE FAZLASI

Burak.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Tavşanoğlı
sistem bu şekilde kasayla beraber gelen powerı kullanıyorum fakat pc acılırken her seferınde dram ışıgı yanıyor sonra gidiyor sistemi daha yeni aldım her şey sıfır ve anakartta bulunan işlemci yerine sadece 1 tane 8pin takabildim powerde bulunmuyordu https://www.amazon.com/COMeap-EPS-12V-Adapter-Converter-Braided/dp/B074CSCCYF bunu buldum uyar mı başka alternatifim yok varsa nelerdir yardım pc calısıyor 65w tdp kulanıyorum sıkıntı cıkar mı
MOTHERBOARD MSI B650M GAMING PLUS WIFI
PROCESSOR AMD RYZEN 7 9700X
RAM XPG Lancer Blade Black 16GB (1x16GB) 6000MHz
GRAPHIC CARD MSI RTX 3060TI GAMING X HLR
PC CASE H570 TG ARGB

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş
sistem bu şekilde kasayla beraber gelen powerı kullanıyorum fakat pc acılırken her seferınde dram ışıgı yanıyor sonra gidiyor sistemi daha yeni aldım her şey sıfır ve anakartta bulunan işlemci yerine sadece 1 tane 8pin takabildim powerde bulunmuyordu https://www.amazon.com/COMeap-EPS-12V-Adapter-Converter-Braided/dp/B074CSCCYF bunu buldum uyar mı başka alternatifim yok varsa nelerdir yardım pc calısıyor 65w tdp kulanıyorum sıkıntı cıkar mı
PC CASE H570 TG ARGB
O ışık sistem her açıldığında boot ettiği için yanıyor kısaca bir sorun yok olması gereken o zaten. 1 tane 8 pin yeterli diğerini takmanıza gerek yok çok güçlü bir işlemci takmayacaksanız.

Burak.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Tavşanoğlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O ışık sistem her açıldığında boot ettiği için yanıyor kısaca bir sorun yok olması gereken o zaten. 1 tane 8 pin yeterli diğerini takmanıza gerek yok çok güçlü bir işlemci takmayacaksanız.
105tdp yapıp ekstra performans almak istiyorum o kablo işimi görür mü ve aynı ramden bir tane daha alıp eklesem okey değil mi

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş
105tdp yapıp ekstra performans almak istiyorum o kablo işimi görür mü ve aynı ramden bir tane daha alıp eklesem okey değil mi
105 yapıp kullanabilirsin ek bir kablo almana gerek yok. Aynı ramden alıp takabilirsin sorun olmaz.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Furkan Görür
PC CASE H570 TG ARGB
bios ayarlarından amd için açılışı hızlandıran ayarı açtın mı?

Burak.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Tavşanoğlı
bios ayarlarından amd için açılışı hızlandıran ayarı açtın mı?
kurcalamadım defaultta
Mesaj otomatik birleştirildi:

105 yapıp kullanabilirsin ek bir kablo almana gerek yok. Aynı ramden alıp takabilirsin sorun olmaz.
o zaman neden ek bir cpu power girişi daha var çoğu yabancı forumlarda bu işlemci için kullanın diyor

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Furkan Görür
kurcalamadım defaultta
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman neden ek bir cpu power girişi daha var çoğu yabancı forumlarda bu işlemci için kullanın diyor
Memory context restore enable yapın. Şöyle bir ayarınız varsa "AC güç kaybında geri yükle" bunu da Fast boot yaparsınız.

Burak.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak Tavşanoğlı
Hocam bios ayarlarında 105tdp açılınca 148volta kadar çıkıyor tek kablo yeticek mi

Top Bottom