Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5P alınır mı?

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Merhaba şu anda bir kulaklık bakıyorum hem PC, Playstation5 ve ileride XBOX ta kullanmayı planlıyorum. Ağırlıklı olarak PS ve PC. şu anda 5500TL ye 6 taksit imkanı var sizce alınır mı? Bu fiyatta başka alternatif var mı?

Razer blackshark v2 pro ya göre nasıldır?
Nova 5 ve 5P arasında ne fark var?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Nova 7P amazonun Depo Ürünlerinde 5000 liraya var Yeni Gibi etiketi ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence onu al

Tüh be satilmis

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nova 7P amazonun Depo Ürünlerinde 5000 liraya var Yeni Gibi etiketi ile

Bence onu al

Tüh be satilmis
Satılmamış olsa mantıklıymış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet
Merhaba şu anda bir kulaklık bakıyorum hem PC, Playstation5 ve ileride XBOX ta kullanmayı planlıyorum. Ağırlıklı olarak PS ve PC. şu anda 5500TL ye 6 taksit imkanı var sizce alınır mı? Bu fiyatta başka alternatif var mı?

Razer blackshark v2 pro ya göre nasıldır?
Nova 5 ve 5P arasında ne fark var?
Nova 5 ve 5p arasında fark yok. Satış stratejisi. 5, 5x, 5p hepsi aynı. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Memnunum. Telefonda da kullanabiliyor olması çok iyi. Tek tuşla pc ve telefon arasında geçiş yapabiliyorum. En beğendiğim özelliği kullanım süresi. Hem telefona hem pcye bağlı şekilde 40 45 saat kullanım süresi var

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Nova 5 ve 5p arasında fark yok. Satış stratejisi. 5, 5x, 5p hepsi aynı. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Memnunum. Telefonda da kullanabiliyor olması çok iyi. Tek tuşla pc ve telefon arasında geçiş yapabiliyorum. En beğendiğim özelliği kullanım süresi. Hem telefona hem pcye bağlı şekilde 40 45 saat kullanım süresi var
Anladım hocam. Benim öğrendiğim kadarıyla 5X dışında hiçbiri XBOX konsola bağlanmıyormuş. Bu yüzden ben başka bir özelliğinin olduğunu düşünüyorum. Satın almayı düşünüyorum artık herkes memnun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet
Anladım hocam. Benim öğrendiğim kadarıyla 5X dışında hiçbiri XBOX konsola bağlanmıyormuş. Bu yüzden ben başka bir özelliğinin olduğunu düşünüyorum. Satın almayı düşünüyorum artık herkes memnun.
Evet dediğin gibiymiş. Siyahta kafa bandı desen rengi de degisiyormuş.
1000024972.jpg

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet
5 ve 5P arasında bir fark yok o zaman (kafa bandı harici). aslında 5X mi alsam diye düşünüyorum. XBOX ım yok ama ileride olursa diye
5x mantıklı. Her ortamda çalışıyor sonuçta. Fiyat farkı yoksa ya da fazla değilse 5x tercih et bence

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
5x mantıklı. Her ortamda çalışıyor sonuçta. Fiyat farkı yoksa ya da fazla değilse 5x tercih et bence
5P ile 5X aynı fiyat. PlayStation 5 te 5P normal 5 e göre daha iyi deniyor. Çok kararsız kaldım

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
5xde fotoğrafta okla gösterdiğim şey de var. 5p ve 5de yok. Ne olduğunu bilmiyorum. Alıntıyı görüntüle
Razer kulaklığım vardı önceden onda vardı bu özellik mesela discord açık valorant oynuyorsunuz hangisinin sesi daha baskın olsun onu ayarlıyorsunuz buda öyledir yüksek ihtimalle

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş
Yaklaşık 1 ay önce nova 5 aldım. Kulaklıktan çok memnunum ancak canımı sıkan bir şey var. Bazen sesde anlık cızırtı veya ses bozulması gibi bir şey oluyor. Neden olduğunu anlamadım biraz araştırdığımda bu sorunu yaşayanların olduğunu gördüm ancak çözüm bulamadım. Kullananlardan bunu yaşayan var mı acaba?

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Yaklaşık 1 ay önce nova 5 aldım. Kulaklıktan çok memnunum ancak canımı sıkan bir şey var. Bazen sesde anlık cızırtı veya ses bozulması gibi bir şey oluyor. Neden olduğunu anlamadım biraz araştırdığımda bu sorunu yaşayanların olduğunu gördüm ancak çözüm bulamadım. Kullananlardan bunu yaşayan var mı acaba?
Başka bir forumda herhangi bir ses yokken dipten cızırtı sesi geldiğini okudum. Çok nadir çıkan bir sorun olabilir bence bir servisle iletişime geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,915
Üyeler
166,852
Son üye
Leone B.
Top Bottom