Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5P alınır mı?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş
Başka bir forumda herhangi bir ses yokken dipten cızırtı sesi geldiğini okudum. Çok nadir çıkan bir sorun olabilir bence bir servisle iletişime geçin.
Yok ben dip sesten bahsetmiyorum. Bazen seste parazitlenme oluyor saniyelik hemen düzeliyor. Böyle cızırtı gibi yani seste bozulma oluyor. Bazende hiç olmuyor anlamadığım bir şekilde.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Yok ben dip sesten bahsetmiyorum. Bazen seste parazitlenme oluyor saniyelik hemen düzeliyor. Böyle cızırtı gibi yani seste bozulma oluyor. Bazende hiç olmuyor anlamadığım bir şekilde.
Bluetooth ile bağlanıyorsanız belki ondan olabilir.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet
Yaklaşık 1 ay önce nova 5 aldım. Kulaklıktan çok memnunum ancak canımı sıkan bir şey var. Bazen sesde anlık cızırtı veya ses bozulması gibi bir şey oluyor. Neden olduğunu anlamadım biraz araştırdığımda bu sorunu yaşayanların olduğunu gördüm ancak çözüm bulamadım. Kullananlardan bunu yaşayan var mı acaba?
Bende de oluyordu arada. Telefona mesaj falan gelince olduğunu farkettim. Kulaklıkla dongle arasına telefonu koymuyorum. Artık olmuyor.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş
Bende de oluyordu arada. Telefona mesaj falan gelince olduğunu farkettim. Kulaklıkla dongle arasına telefonu koymuyorum. Artık olmuyor
Dongle anakarta bağlı. Kasanın hemen yanında modemim var. Acaba modem yüzünden sinyaller çakışıyor olabilir mi?

Top Bottom