Neler Yeni

Asus A21 Plus alınır mı?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Arda doğan
İmzadaki sistemi yeni bir kasaya taşımayı düşünüyorum. Sizce bu kasa alınır mı? sadeliğini beğendim. Hava akışı sizce iyi midir? mag forge 100r var elimde, yan camı çıkarınca sıcaklıklar 10 derece düşüyor hava akışından memnun değilim.

Asus a21 dediğimiz kasa geniş 360+360 destekli kalıplı bir kasa 6000-7000 liraya kadar çıkan kasalarda bu kaliteyi göremezsin sacı kalın sac büyük kasa hoşta duruyor kaliteli bende h500p.var bazen bende diyorum a21 mi geçsem diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, evet hocam kasadan çok memnunum. Malzeme kalitesi güzel kısaca asus kalitesi diyebilirim. Ayrıca hava akışı çok güzel içerisi buz gibi oluyor. Ancak alırken anakartınızın mATX olmasına dikkat edin. ATX anakartlar için uygun değil.
Sac kalın kimse kasa alırken buna bakmıyor asus un a21 modeli hem geniş hem kalın sac kaliteli tamperli cam çerçeveli ve arkası geniş ayrıyetten kablosuz anakartlar ilede uyumlu

a21'e göre ne avantajı var fiyat olarakta daha pahalı?
İnce sac onun attığı biliyorum uygun kasaların kalitesini

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş
Asus a21 dediğimiz kasa geniş 360+360 destekli kalıplı bir kasa 6000-7000 liraya kadar çıkan kasalarda bu kaliteyi göremezsin sacı kalın sac büyük kasa hoşta duruyor kaliteli bende h500p.var bazen bende diyorum a21 mi geçsem diye

Sac kalın kimse kasa alırken buna bakmıyor asus un a21 modeli hem geniş hem kalın sac kaliteli tamperli cam çerçeveli ve arkası geniş ayrıyetten kablosuz anakartlar ilede uyumlu

İnce sac onun attığı biliyorum uygun kasaların kalitesini
Konu eski kasayı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Dediğiniz gibi çok memnunum geniş,ferah özellikle 360mm radyatör desteğide ileriye dönük benim için. kablolama olarakta çok rahattı. Aslında gönlümde bu kasayı project zero anakartlar ile kombolamak vardıda anakart halihazırda elimdeydi kasayı alırken sağlık olsun diyelim :)

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Arda doğan
Konu eski kasayı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Dediğiniz gibi çok memnunum geniş,ferah özellikle 360mm radyatör desteğide ileriye dönük benim için. kablolama olarakta çok rahattı. Aslında gönlümde bu kasayı project zero anakartlar ile kombolamak vardıda anakart halihazırda elimdeydi kasayı alırken sağlık olsun diyelim :)
Hayırlı olsun şimdiden

Cannvvl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can Alemdar
Merhaba, evet hocam kasadan çok memnunum. Malzeme kalitesi güzel kısaca asus kalitesi diyebilirim. Ayrıca hava akışı çok güzel içerisi buz gibi oluyor. Ancak alırken anakartınızın mATX olmasına dikkat edin. ATX anakartlar için uygun değil.
teşekkürler bilgi için anakartım
asus prıme B550m-k Matx
PSU önerisi arıyorumda önerdiğiniz psu varmı
benim aklımdaki bu

High Power 700W 80+ Gold 12CM Fanlı Güç Kaynağı (HP1-J700GD-F12S)

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Faruk Efe Genç
Kasayı kullanıyorum hava akışı iyi öyle teknik özellik olarak çok bilgim yok fotoğraf bırakabilirim istersen

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214