Arama sonuçları: *

1. X

Havit Gamenote H2002P kulaklık nasıldır?

hocam 7.1 denediniz mi? Stereo gibi değilde sesi 7 farklı yerden veriyor mu onu merak ediyorum
  2. X

Havit Gamenote H2002P kulaklık nasıldır?

Merhaba, Özellikle kulaklığı deneyimlenmiş biri bunu yanıtlarsa sevinirim, kullanmayan da fikir verebilir. Bu kulaklık iyi midir? Şu sorular benim için önemlidir. 7.1 sanal sesi iyi veriyor mu? Sıkıntısız çalışıyor mu? Ergonomisi nasıldır? 2 saat taksam ağrıtır mı? Kafam küçük. Mikrofonu...
  3. X

RTX 4060 AMD Ryzen 5 7500F sistem alınır mı?

1) soğutucu kötü. Arctic burst assassin önerim, o olmazsa en kötü dark freezer x120 2025 edition 2) Kasa daha uygun bulunabilir sonuçta cam almıyorsun. 3)SSD Amazon'da pahalı N11 Garajonline güvenilir satıcı ondan alabilirsin 4) Ram daha ucuz bulunabilir. itopya'da en son 5200/5600mhz ram 1700...
  4. X

Temu'da malum mikrofon (me6p/me6s) performansı nasıldır?

Hocam indirim kartı gelince 580 düşüyor, vergiyle birlikte 1100 falan geliyordu ama hala hepsiburada daha ucuz. Hepsiburada'dan almaya düşünüyorum.
  5. X

Temu'da malum mikrofon (me6p/me6s) performansı nasıldır?

Merhaba, Bu mikrofonun standsız olanı almayı düşünüyorum, performansını beğenen var mıdır? Ayrıca Hepsiburada onun sanırsam aynısı var.
  6. X

Şubat celbi askere giden varmı

Mesajıma yanıt vermediğiniz için göremedim kusura bakmayınız. Hocam üniversite 2 sene okuyup ardından 1 senelik astsubay olmayı düşünüyorum. 6 aylık askerden daha iyidir. Meslek olarak yaparsam MSÜ girmem gerek diye biliyorum şahsen onada gireceğim ama tyt için giriyorum.
  7. X

Şubat celbi askere giden varmı

Hocam bu konularda biraz uzağım 2 senelik üniversite okuyan kişi kesin olarak astsubay olabilir mi? Ben de olmaya düşünüyorum ama daha üniversiteye gitmedim.
  8. X

Wallpapers paylaşma postu

9. X

🔥İndirim Crocs Classic Blue Bolt Terlik Unisex Yetişkin 884₺

Yuh ben bunu çarşamba pazarında 200'e bulurum.
  10. X

Creative Pebble 2.0 fiyatını hak ediyor mudur?

Hocam konu beklentiden kastım fiyatı sıkıntı şuan öğrenciyim kendime uzun ömürlü bilindik hoparlör bakıyorum ama yurtdışı ile türkiye arasında %33 fark var. Şimdi kendime soruyorum neden pahalı alayım ki? Amazon'da bi ara satılıyormuş ama şuan mağazaları türkiye kapalı sanırsam. 1738268934...
  11. X

Creative Pebble 2.0 fiyatını hak ediyor mudur?

Creative Pebble Amerika'da 17 dolar, Almanya'da 20 euro. Bizde ise TL'den euro çevrildiğinde 30 euro yapıyor. Ben hakettiğini düşünmüyorum. Siz ne diyorsunuz?
  12. X

Wallpapers paylaşma postu

13. X

SanDisk Cruzer Glide vs SanDisk Ultra Shift vs SanDisk Ultra Luxe

Cruzer Glide Ultra Shift Ultra Luxe Hangisi alınmalıdır?
  14. X

ASRock Z890 TAICHI AQUA nasıl kablolu fare/klavye bağlanır?

Hocam parantez içinde (alamayacağımı) yazmışım. Para olsa bile yine almazdım, 30 bin lira bir anakart vermem onun yerine o fiyatlarda sistem bana yeter. :D
  15. X

Temu Gelebilecek En İyi Kampanyalar

Almak istediğin tek bir ürün varsa discount card en mantıklısı bana göre.
  16. X

evet hepsi tip-c
  17. X

Anakartı almayacağım(alamayacağımı) biliyorum ama böyle bir anakarta nasıl kablolu fare bağlayabiliriz? Server anakartı falan mı yada ben mi bir şey kaçırıyorum?
  18. X

Pazarama'da bu kasa fotoğraftaki gibi gelir mi?

Merhabalar, Bir kasa gördüm fiyatına göre beğendim ama nedense içime sinmedi. Hatta emin olmak için satıcıya sordum: "fotoğraftaki gibidir" dedi. Benim kafa allak bullak oldu. Sizce alsam fotoğraftaki gibi gelir mi? Kasa Linki
  19. X

Tayland'dan PC toplarsam TÜRKIYE DE calisir mi?

Power supply ordan almanı önermiyorum onun dışında diğerleri çalışır. Edit: yukardaki arkadaş biliyormuş alabilirsin
  20. X

Magic teknolojiden aldığım işlemci sahtemidir?

Magic Teknoloji bilindik bir şirket diye biliyorum. Ayrıca amazon'dan alırsanız arkanız biraz daha sağlam olacak. 1737225554 Kısacası problem olmaz.
Top Bottom