Neler Yeni

Magic teknolojiden aldığım işlemci sahtemidir?

Yasin TOK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin TOK
Arkadaşlar bu gün Amazondan Magic Teknoloji marketinden İ7-13700K aldım ancak önüme sahte işlemci vs satışı yapıldığına dair bir video çıktı ve izledim bunun sonucunda satıcıyı araştırdığımda çoğu kişiye kusurlu mal satıp bunları iade almadığını öğrendim ve ürünü iptal etmek istediğimde kabul edilmedi ve kargoya verildi pazartesi elime ulaşacak ancak tüm yorumlar vs satıcı için çok kötü size nasıl geldiği gibi geri iade edebilirim
ürünün linki:https://www.amazon.com.tr/dp/B0BG6843GX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rauf Emir
Magic Teknoloji bilindik bir şirket diye biliyorum. Ayrıca amazon'dan alırsanız arkanız biraz daha sağlam olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası problem olmaz.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
Deniz Bey
video çekerek kutuyu açınız sanmam öyle sahte vs olacagını

Yasin TOK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin TOK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magic Teknoloji bilindik bir şirket diye biliyorum. Ayrıca amazon'dan alırsanız arkanız biraz daha sağlam olacak.

Kısacası problem olmaz.
Bende öyle sanıyordum ancak yakın zamanda satın alınan ssd vb cihazların sahta olduğu ortaya çıktığı için öyle bir tereeddüt içerisine düştüm ve evet Amazon ile aldım umarım dediğin gibi olur pazartesi elime ulaşınca yenileyeceğim konuyu

video çekerek kutuyu açınız sanmam öyle sahte vs olacagını
Tamamdır dediğin gibi yapacağım umarım iade olur eğer hatalıysa

Yasin TOK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin TOK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bu gün Amazondan Magic Teknoloji marketinden İ7-13700K aldım ancak önüme sahte işlemci vs satışı yapıldığına dair bir video çıktı ve izledim bunun sonucunda satıcıyı araştırdığımda çoğu kişiye kusurlu mal satıp bunları iade almadığını öğrendim ve ürünü iptal etmek istediğimde kabul edilmedi ve kargoya verildi pazartesi elime ulaşacak ancak tüm yorumlar vs satıcı için çok kötü size nasıl geldiği gibi geri iade edebilirim
ürünün linki:https://www.amazon.com.tr/dp/B0BG6843GX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Ürün elime ulaştı kutusunda açıldığına dair herhangi bir durum yoktu ancak işlemci kutunun içine düşmüştü fatura istedim daha kesmediklerini söylediler 2 gün sonra yeniden yazacağım

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bahadır Başer
Sahte i5 13700k belli olur taktigin zaman Bi tekli çekirdek testi yap , Ürün garantili faturaliysa sıkıntı cıkmaz. Cpu-Z den kontrol etmende fayda var, cok zor ihtimal iade etmene gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,585
Üyeler
166,959
Son üye
wiitod
Top Bottom