Neler Yeni

Creative Pebble 2.0 fiyatını hak ediyor mudur?

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Rauf Emir
Creative Pebble
Amerika'da 17 dolar, Almanya'da 20 euro. Bizde ise TL'den euro çevrildiğinde 30 euro yapıyor. Ben hakettiğini düşünmüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Arda doğan
Bir hoparlörden beklentin ne?

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Rauf Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir hoparlörden beklentin ne?
Hocam konu beklentiden kastım fiyatı sıkıntı şuan öğrenciyim kendime uzun ömürlü bilindik hoparlör bakıyorum ama yurtdışı ile türkiye arasında %33 fark var. Şimdi kendime soruyorum neden pahalı alayım ki? Amazon'da bi ara satılıyormuş ama şuan mağazaları türkiye kapalı sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca daha önce Bim'den hoparlör aldım inanın ses kalitesi BERBATTI. Hemen iade ettim. Düzeltme: BİM

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Arda doğan
Aga 2.elden logitech in 2+1 ses sistemleri var z13 ler falan var 600-750 tl arasına kozmetiği temiz olanlar var onlardan al baya iyi bunlardan
Hocam konu beklentiden kastım fiyatı sıkıntı şuan öğrenciyim kendime uzun ömürlü bilindik hoparlör bakıyorum ama yurtdışı ile türkiye arasında %33 fark var. Şimdi kendime soruyorum neden pahalı alayım ki? Amazon'da bi ara satılıyormuş ama şuan mağazaları türkiye kapalı sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca daha önce Bim'den hoparlör aldım inanın ses kalitesi BERBATTI. Hemen iade ettim. Düzeltme: BİM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,548
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom