Arama sonuçları: *

1. Leon_Was_Here

🔥İndirim Fiyat/Performans R5 5600X VE RTX 4060 23K Thermalright King soğutucu dahil.

İlla ki takılıyor ama ileriye dönük 1 tb da artık yetmiyor tabi kullanıcaya göre değişir ayrıca sistem için ssd yi bölmektense windows un ayrı bir diske yüklenmesi bana daha sağlıklı geliyor .
  2. Performax Perfan-360-k 360mm Sıvı Soğutma

Kocaeli Performax Perfan-360-k 360mm Sıvı Soğutma

02.09.2024 tarihinde alındı kutulu faturalı . Hiçbir sorunu yok sıfır ayarında 7500f ile kullandım keyfi olarak farklı bir 360mm sıvı soğutuya geçtim . Bildiğim kadarıyla ıd-cooling üretimi Oyunlarda 50-55 derece arasında en fazla çalışıyor . içinden çıkan termal macun harici tüm aksesuarları...
  3. Leon_Was_Here

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

3 adet thermalrigt 14cm fan aldım edeti 319tl ye geldi . bu arada 14cm argb fan da geri ödeme olmasa bile bu fiyata pek seçenek yok . Geçen hafta enermax 360'lık sıvı soğutucu aldım keşke o zaman farketseydim bu kampanyayı :(
  4. Leon_Was_Here

Yanıyor gibi Corsair iCUE H150i RGB Elite White 360 mm 4299TL

Corsair ürünleri her zaman pahalı, kalitesine bir şey dediğim yok ama araştırılırsa daha uyguna daha kaliteli ürünler bulmak mümkün . Bana göre de bu üründe özellikle beyaz renk arayanlar cazip onun dışında bir şey yok . 1737892402 Bir çılgınlık yaptım performax perfan 360k dan enermax 360 lığa...
  5. Leon_Was_Here

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Aslında ihtiyacı olan için 1680 tl ye de alınır ama bu 27 euro sınırı nasıl olacak peki , bu haliyle gümrükte takılmaz mı ?
  6. Leon_Was_Here

🔥İndirim Fiyat/Performans R5 5600X VE RTX 4060 23K Thermalright King soğutucu dahil.

Bütçesi fazla olmayan için b550 anakart seçilebilir ilerleyen zamanda 1 tb ssd desteği ile mis gibi sistem olur .
  7. Leon_Was_Here

Bios güncellemesi ile ilgili

Normal kullanıcı olarak eğer sisteminizde bir sorun yoksa hiç yapmasanız bile eksikliğini anlamazsınız (yanlış anlaşılmasın yapmanıza gerek yoktur demiyorum) ama kesinlikle yapılması gerekir şahsen kendi adıma beta sürümleri hariç her sürümde güncellerim . sıklık kısmı size kalmış ama modeline...
  8. Leon_Was_Here

VAKKI Tornavida seti 25 parça 140 ₺

Hocam bu fiyata çok bir beklentim yok zaten basit işler için kullanacağım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler .
  9. Leon_Was_Here

VAKKI Tornavida seti 25 parça 140 ₺

Mıknatıslı mı bilgisi olan varsa yeşillendirsin lütfen
  10. Leon_Was_Here

60hz laptop alınır mı?

Eğer alacağınız laptop düşük bütçeli 2nci el ise hiç farketmez sorunsuz kullanırsınız ama sıfır yada yeni model düşünüyorsanız tabii ki alınmaz artık bu saatten sonra .
  11. Leon_Was_Here

HDMI Vs DisplayPort hangisi daha iyi

Tabii ki displayport en basit örnekle hdmi 144hz kadar destekler tabii hdmi 2.2 bilmiyorum ama onu da çoğu cihaz şu an için desteklemiyor .
  12. Leon_Was_Here

🔥İndirim Arctic Mx4 8gr 220TL Hepsiburada

4 gr sandım fiyat gerçekten iyiymiş . arkadaş böyle kampanya görünce gereksiz yere masrafa giresi geliyor insanın :D
  13. Leon_Was_Here

🔥İndirim Gigabyte Aorus Waterforce II 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 3.881TL

@ekselans bu ürünü önerir misiniz? fiyatı da uygun görünüyor . https://www.gaming.gen.tr/urun/432691/enermax-liqmaxflo-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-elc-lmf360t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  14. Leon_Was_Here

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D 17.700 tl

Yani şansını fazla zorlama 2nci 7800x3d yaşanmadan al geç diyorsun . ne bileyim düz 9700 10k ve altı olur o da bana yeter diye düşünüyordum ama senin dediğin de mantıklı .
  15. Leon_Was_Here

2000 TL Oyun İçin kulaklık önerisi

Cloud 2 ku Cloud 2 kullanmadığım için bir şey diyemem ama genel olarak memnunun yine dts ile kullanıyorum ekolayzır ayarı yapmadım güzel ses kasılıyor uzun süreli kullanımda rahatsızlık yok . şu an fiyatlarına baktım ama o fiyata alınır mı bir şey diyemem .
  16. Leon_Was_Here

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D 17.700 tl

Hazır konusu açılmışken bende fazla masraf etmemek için düz 9700 bekliyorum 9700x ile çok performans farkı olur mu acaba ? Eğer fiyatı çok yüksek olursa en mantıklısı ileriye dönük 9700x alıcam gibi .
  17. Leon_Was_Here

H7 kumaş b2039bg deri havfzalı sünger kalın ve çok rahat ses izalasyonu tahminimce 2 katı fazladır ayrıca h7 40mm sürücü diğeri 50mm miktofonunu bilmiyorum ataştırmadım ama h2039bg mikrofonu güzel . Bir süre kullandım şu an cloud 3 kullanıyorum ama oyunlarda güzel ses kasılıyordu eksi yanı...
  18. Leon_Was_Here

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2039bg-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,629677566.html Eğer kablosuz deneyimlemek istersen kablolu performansına sahip ses yalıtımı rahatlığı şarjı vs çok iyi kesinlikle pişman olmazsın , kabloluda da seçenek çok sana...
  19. Leon_Was_Here

❌İndirim Bitti! Perwoll Geliştirilmiş Siyah Sıvı Çamaşır Detarjanı 1485 ml 89₺

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PNCCQHV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Bu ürünü önerir misiniz? acaba
  20. Leon_Was_Here

🔥İndirim Philips GC6800/20 Buhar Kazanlı Akıllı Ütü 3999 TL

Doğrudur dediğim gibi hiç deneyimlemedim ama yine de kendim kontrol etsem içim daha rahat edecek gibi geliyor yada özellikle koyu renklerde iz yapması bakımından bana alıştığımdan öyle geliyor .
Top Bottom