Neler Yeni

Bios güncellemesi ile ilgili

Ahmetp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
Bios guncellemesi ne sıklıkla yapılır veya sadece yeni sistem alınca yapılıp bidaha yapılmıyormu

emreBeoa

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,419
İsim
Emre siyah
2-3 yılda bir yapılsa da olur işlemci değişilmeyecekse ki uyumluysa ona da gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Işkın
yoo güncelleme gelince yapabilirsin istediğin zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Uğur ceylan
Normal kullanıcı olarak eğer sisteminizde bir sorun yoksa hiç yapmasanız bile eksikliğini anlamazsınız (yanlış anlaşılmasın yapmanıza gerek yoktur demiyorum) ama kesinlikle yapılması gerekir şahsen kendi adıma beta sürümleri hariç her sürümde güncellerim . sıklık kısmı size kalmış ama modeline göre değişiklik gösterebilir özellikle yeni modellerde sıklıkla güncellemekte fayda var lakin dediğim gibi beta sürümleri bazen sıkıntılı olabiliyor . her güncellemeden sonra bios sıfırlanacağı için tekrardan ufak tefek ayar yapmanız gerekir örneğin xmp profilini açmak yada fan ayarları gibi .

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Ali
Sistemi satın aldığımda en güncel ve stabil sürümü kurup geçerim. İlerleyen zamanlarda varsa bir güncelleme yaparım. Ram uyum sorunları, bug veya hatalar gibi durumlardan kurtulmak için ideal. Yeni işlemcileri desteklemesi de cabası.

Ahmetp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart msı b650 gaming plus anakartı
İşlemci r7 7800x3d
32gb ram
Rtx 4070 super