Neler Yeni

🔥İndirim Fiyat/Performans R5 5600X VE RTX 4060 23K Thermalright King soğutucu dahil.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Burak Çetin
ekran kartı ''bulk''. işlemciler konteynır maliyetinden dolayı kutusuz gelir anlarım da o ekran kartını üst üste işlemci gibi koyamazsın fanı var plastik zaten çıt kırıldım bişey. Bulk ekran kartını gördüğüm sistemi direkt kapatıyorum.
bulk olunca üstüste patpata sasrıp taşımıyorlar yine kutuda oluyor kendi büyük kutusu olmuyor sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmet Okatalı
Arkadaşlar anakartı b550 seçin ve iyzico ile ödeyin 1000 tl inidirmle toplam 22 bin 500 tl ye geliyor. Gayet alınabilir bir sistem bu şekilde.

Dexes

80+ Bronze
Önümüzde ki ay gelseydi çok iyi olurdu benim için. Neyse alanlara hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmet Okatalı
Önümüzde ki ay gelseydi çok iyi olurdu benim için. Neyse alanlara hayırlı olsun.
Yine bu fiyat bandında hazır sistemler olacaktır önümüzdeki ay. Ddr4 sistemler artık kısa vadede en azından fiyat olarak çok yükselmez.

Dexes

80+ Bronze
Yine bu fiyat bandında hazır sistemler olacaktır önümüzdeki ay. Ddr4 sistemler artık kısa vadede en azından fiyat olarak çok yükselmez.

Cashback olayını kaçıracağım hocam ondan dedim. Ama haklısınız muhtemelen bu fiyatlara sistemler gelmeye devam eder.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mesut Sarıkaya
Özelleştirmeden 1tb ssd yapıp alırsanız iyi gibi. Eğer daha uygununu bulursanız ucuzu var demek yerine arkadaşlara yardımcı olması açısından link bırakırsanız daha iyi olur.

Link
bence 5060 beklemek daha mantikli ama alacak olana da hayirli olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Uğur ceylan
b450 de 1tb ssd takılmıyo mu :kekw:
İlla ki takılıyor ama ileriye dönük 1 tb da artık yetmiyor tabi kullanıcaya göre değişir ayrıca sistem için ssd yi bölmektense windows un ayrı bir diske yüklenmesi bana daha sağlıklı geliyor .

cornlov

80+ Bronze
Ddr5 düşünmeyen kişiler bence tercih edebilir.
F/p olarak değerlendirmek lazım.
Bütçe biraz daha varsa b550 + kingston ram seçmenizi öneririm.
Aklımdaki tek soru işareti psu markasını daha önce görmedim

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Ddr5 düşünmeyen kişiler bence tercih edebilir.
F/p olarak değerlendirmek lazım.
Bütçe biraz daha varsa b550 + kingston ram seçmenizi öneririm.
Aklımdaki tek soru işareti psu markasını daha önce görmedim
ddr5 4060 lı sistemler 1tb ssd yapıldığında soğutucu dahil değilken bile 28k dan başlıyor... ddr5 toplamışken 4060 ti toplayıp 32k dan kapatmak lazım.

Top Bottom