Neler Yeni

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

forza11

80+ Bronze
iyzico amazon ve decathlonun dahi ödeme altyapısı, banka gibi bir şey :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Kalender
iyzico ile öde seçeneğinden sonra nasıl ilerlediniz?

iyzico hesabınızda kredi kartınız mı ekli idi? yoksa önce iyzico'nuza paramı eklediniz?

geçtiğimiz aylarda bu tarz bir hepsipay - s i ne er ji kapmanyasına katıldığımızı zannettik geri kazanımı alamadık. Ondan sorma gereği duydum.
(en sağlamı hepsipay'de bakiye bulundurup hepsipay kartı ile ödeme olarak düşündük. hepimiz yanıldık.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

total miktardan hesaplanır hep, taksit ile bir alakası yoktur.
Maksimum 1.000TL kazanım sağlanır. Detaylarında yazıyor.

(Örneğin; ödeme tutarı 4.000 TL ise %20 tutarı olan 800 TL kazanılırken, ödeme tutarı 10.000 TL olduğunda maksimum limit dikkate alınarak 1.000 TL kazanılır.)
İyzco da benim kredi kartım kayıtlıydı zaten direk kayıtlı kart üzerinden işlem yaptım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Yunus Şahin
Şimdi iyzico üzerinden kredi kartımla alışveriş yapsam iyzico hesabına mı yatacak iade? Ve sonra sanal kart açıp mı kullanabilirim bunu? Sanırım geri iade olarak alamıyoruz anladığım kadarıyla.

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdi Seker
Ben iyzico ile 4000lik alışveriş yaptım 832tl geri iade yattı direkt. Yatan parayıda iyzicodan ziraat hesabıma yolladım 10dk sonra.

hediye gelen para(iyzico bakiye puan) eft transfer olmuyor haberiniz olsun. iyzico ödeme kabul eden satıcılardan ürün almak zorunda kalıyorsunuz. dün 5klık bi ürün aldım gelen 1k para eft yapamadım kendime (iptal ettim, benim için anlamı yok puanın):) %20 max 1k olduğuna göre gamingen den kule tipi veya 500gb ssd alınabilir
Eft ile ziraat hesabıma yolladım parayı bu arada alınıyor fakat 10dk sonra aktifleşti.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
İyzco da benim kredi kartım kayıtlıydı zaten direk kayıtlı kart üzerinden işlem yaptım.
Süper. Taksit seçeneği sunuyor değil mi o sırada? %99 vade farksız değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Uğur ceylan
3 adet thermalrigt 14cm fan aldım edeti 319tl ye geldi . bu arada 14cm argb fan da geri ödeme olmasa bile bu fiyata pek seçenek yok . Geçen hafta enermax 360'lık sıvı soğutucu aldım keşke o zaman farketseydim bu kampanyayı :(

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Batuhan Divrik
Ben iyzico ile 4000lik alışveriş yaptım 832tl geri iade yattı direkt. Yatan parayıda iyzicodan ziraat hesabıma yolladım 10dk sonra.

Eft ile ziraat hesabıma yolladım parayı bu arada alınıyor fakat 10dk sonra aktifleşti.
Dediğin gibi bir durum söz konusu değil. Milleti yanlış bilgilendirme. Geri yatan para iyzico bakiyesi olarak yatıyor.

EsdeathSama

80+ Bronze
İyzico sanal kart açıp kart bilgileriyle herhangi bir cüzdan uygulamasına para yüklesek? örneğin papara

Bu sayede parayı nakite çevirebilir miyiz?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Yunus Şahin

Alışverişi neyle yaptınız? Karttan mı, iyzicodan kart açıp mı, iyzico hesabı açıp hesaptan mı aldın hocam?

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdi Seker
Dediğin gibi bir durum söz konusu değil. Milleti yanlış bilgilendirme. Geri yatan para iyzico bakiyesi olarak yatıyor.
ya birader iyzico bakiyesine yattı sonrasında ise 10dk apraya dokunulmadı 10dk sonra ziraat ibanıma parayı çektim kendi yaptığım şeyi neden yalan söyleyeyim para mı alıyorum adamlardan?

Alışverişi neyle yaptınız? Karttan mı, iyzicodan kart açıp mı, iyzico hesabı açıp hesaptan mı aldın hocam?
iyzicoya kartım kayıtlıydı ziraat sanal kart onun ile yaptım direkt iyzico bakiyesine düştü %20 miktar ilk çekilmez gözüküyodu 10dk sonra satış onaylanınca ziraat ibanıma çektim
Screenshot_20250126_231832_iyzico.jpg

bu resim de alışveriş yapmadan olmuyor gibi bilgi veren arkadaşa gelsin

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Yunus Şahin
ya birader iyzico bakiyesine yattı sonrasında ise 10dk apraya dokunulmadı 10dk sonra ziraat ibanıma parayı çektim kendi yaptığım şeyi neden yalan söyleyeyim para mı alıyorum adamlardan?

iyzicoya kartım kayıtlıydı ziraat sanal kart onun ile yaptım direkt iyzico bakiyesine düştü %20 miktar ilk çekilmez gözüküyodu 10dk sonra satış onaylanınca ziraat ibanıma çektim
Alıntıyı görüntüle
bu resim de alışveriş yapmadan olmuyor gibi bilgi veren arkadaşa gelsin

Alsam mı almasam mı diye kararsız kaldıydım da bunu görünce yine alasım geldi. :D

Top Bottom