Arama sonuçları: *

1. C

Amazondan aldığım ürün 2 gündür aynı aşamada

Hocam bu ürün neden istanbulda dağıtıma çıktı ben Şanlıurfa da yaşıyorum
  2. C

Amazondan aldığım ürünüm kargo takipte başka şehire gittimiş diye gözüküyor

Amazondaki ürünüm 3 gündür kargo takibe baktığımda başka bir firmaya teslim ediliyor yazıyordu bugün birden bu yazmaya başladı ama ben İstanbul'da yaşamıyorum Şanlıurfada yaşıyorum neden böyle oldu
  3. C

Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı sorunu

Merhaba, aldığım ürünün kargo takibinde 2 3 gündür "Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" yazıyor ve bu depoda bekletiliyor anlamında mı yoksa adrese teslim için yola çıkmış anlamında mi çünkü herhangi bir mesaj gelmedi ve kaç günde gelir tahminin?
  4. C

Tmm da gümrükleme işleminde olsaydı gümrük işlemi bitti yazmazdı.
  5. C

Çok saçma gidip yurt içine , mng ye , arasa vermek varken saçma şirketlere veriyorlar. Kaç defa Temudan ve aliden alışveriş yaptım böyle bir şey olmadı Amazonun saçmalığı her halde
  6. C

24 saat demiyorum ben bu kadar oylanmasaydı yarın elime ulaşmış olacaktır ama benim demek istediğim 5 gün önce tr ye geldi 1 günde gümrükten geçti ve 4 günde halen kargoya veremediler bunu demeye çalıyorum
  7. C

Hocam sabır değil konu zaten ilk defa amazondan alışveriş yaptım daha da yapmam. 5 gündür ne yapıyorlarsa halen kargoya bile vermediler ve ben 1 gün sonra şehir dışına çıkacam alamayacam zaten saçma bir firmaya verecekler kolay gelsin mi ne ilk defa duydum
  8. C

Hocam bence normal değil 5 gün önce tr ye geldi ve halen kargoya bile verilmemiş 1737756953 Ve bana mesaj ya da takip kodu fln da gelmedj
  9. C

Hocam neyi normal her aşamada 2 3 gün bekloyorum 1737756604 Hocam bakın yukarıda yazdım kargoya şirketine yazdim dediler ki tfln no na ait bir ürün yok mantıken kargoya verilmemiş
  10. C

Amazon destek ve kargo şirketi adam akilli cevap vermiyo ürün gümrukten geçti ve 2 gündür "paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" yazıyor ve 2 gündür güncelleme olmadı. Dedim belki güncelleme de gecikme vardır ama kargo şirketine yazdım dediler tfln no na ait herhangi bir...
  11. C

Klavye alacam kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ?

formda gördüm çoğu kişi birisine brown al demiş
  12. C

peki brown alsam oyun oynarken yorar mı
  13. C

hahahaha hocam vallah bilmiyorum ya 1736962831 evet daha az da ama o kadar fark eder mi ki ciddi anlamda bir fark var mı
  14. C

Hocam şimdi bazıları diyor brown al bazıları diyor red bazıları diyor blue ne alacağımı şaşırdım 😄
  15. C

Tr deki depodan gelmiyor mu ?
  16. C

Hocam bir şey soracam bu sepetime ekledim klavyeyi. klavyede yazıyor ücretsiz teslimat 6 Şubat o nasıl oluyor anlamdım
  17. C

Tmm hocam 1736917120 Sizce Almanca düzen diye sıkıntı çıkar mı? Ben klavyeye bakarak yazmıyorum zaten aldışığım
  18. C

Bu % kaç görmedim he + bu sahibinden le ugrasilmaz ya bence 1736890684 H Hocam birde bir şey soracam harflerin neden yerleri değşik ve i harfi fln yok ? Cahilim kusura bakmayın 😄
  19. C

hocam desenli kötü ya 1736883226 bilmiyorum ki diğer arkadaş geeky gk61 öneriyor
Top Bottom