TripleKatana
80+
Bence de hocam, hayırlı olsun şimdiden.
teşşekür ederim. ya mouse pad da bula bilsem ucuz ama yokBence de hocam, hayırlı olsun şimdiden.
hocam desenli kötü yaUcuza bulunur da hocam. Sizin istediğiniz gibi düz beyaz bulmak zor nedense. İstediğiniz bütçede en uygun bu hocam.
bilmiyorum ki diğer arkadaş geeky gk61 öneriyor%60 almak istersen Redragon Fizz öneririm
Bu % kaç görmedim he + bu sahibinden le ugrasilmaz ya bence@Crash1907 hocam şimdi aklıma geldi. %60 sizin için küçükse buna bir bakın derim. Tasarımını herkes beğenmeyebilir ama fiyatına göre özellikleri gayet iyi. Satıcıdan param güvende açmasını isteyin. Kabul etmezse 1100-1200 civarına satan başkalarını da bulabilirsiniz.
Hocam birde bir şey soracam harflerin neden yerleri değşik ve i harfi fln yok ? Cahilim kusura bakmayın@Crash1907 hocam şimdi aklıma geldi. %60 sizin için küçükse buna bir bakın derim. Tasarımını herkes beğenmeyebilir ama fiyatına göre özellikleri gayet iyi. Satıcıdan param güvende açmasını isteyin. Kabul etmezse 1100-1200 civarına satan başkalarını da bulabilirsiniz.
Hocam bunlar ingilizce düzen klavye ama onlar sadece görünüş olarak öyle oluyor. Mesela normalde klavyede L harfinin yanında ş harfi var ama bu klavyelerde noktalama işareti gösteriyor. Siz o tuşa bastığınızda windows ayarlarınızda türkçe klavye seçiliyse (ayarları değiştirmediyseniz öyledir zaten) yine ş olarak algılar. Yani o çok büyük bir dert değil. Genelde bu tarz klavyelerde tuşlara bakarak yazanlar biraz zorlanabiliyor ama alışırsınız.Bu % kaç görmedim he + bu sahibinden le ugrasilmaz ya bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
H
Hocam birde bir şey soracam harflerin neden yerleri değşik ve i harfi fln yok ? Cahilim kusura bakmayın
Hocam ama benim attığım geeky gk61 almanca düzen. Gerçi yine aynı mantık ama bu klavyeyi aldıysanız elinize geçince z ve y tuşlarının yerini değiştirin. Basitçe çıkarabilirsiniz zaten.Hocam bunlar ingilizce düzen klavye ama onlar sadece görünüş olarak öyle oluyor. Mesela normalde klavyede L harfinin yanında ş harfi var ama bu klavyelerde noktalama işareti gösteriyor. Siz o tuşa bastığınızda windows ayarlarınızda türkçe klavye seçiliyse (ayarları değiştirmediyseniz öyledir zaten) yine ş olarak algılar. Yani o çok büyük bir dert değil. Genelde bu tarz klavyelerde tuşlara bakarak yazanlar biraz zorlanabiliyor ama alışırsınız.
O son attığım klavyenin boyutu da %75 olması lazım. Yani F1 F2 tuşları falan var ama sağ tarafta numpad kısmı yok. Sahibinden de param güvende ile alırsanız çok sorun olmaz hocam. Bir sıkıntı çıkarsa bir neden belirtmeden iade edebilirsiniz hemen. Tek sorun üründe bir sorun varsa ve iade edince siteye ödediğiniz komisyon yanıyor ama sanmıyorum kimsenin sorunlu ürün satacağını. Satan kişi için de sıkıntı olur o şekilde. Tercih sizin tabi.
Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz tabi ki hocam
Tmm hocamHocam bunlar ingilizce düzen klavye ama onlar sadece görünüş olarak öyle oluyor. Mesela normalde klavyede L harfinin yanında ş harfi var ama bu klavyelerde noktalama işareti gösteriyor. Siz o tuşa bastığınızda windows ayarlarınızda türkçe klavye seçiliyse (ayarları değiştirmediyseniz öyledir zaten) yine ş olarak algılar. Yani o çok büyük bir dert değil. Genelde bu tarz klavyelerde tuşlara bakarak yazanlar biraz zorlanabiliyor ama alışırsınız.
O son attığım klavyenin boyutu da %75 olması lazım. Yani F1 F2 tuşları falan var ama sağ tarafta numpad kısmı yok. Sahibinden de param güvende ile alırsanız çok sorun olmaz hocam. Bir sıkıntı çıkarsa bir neden belirtmeden iade edebilirsiniz hemen. Tek sorun üründe bir sorun varsa ve iade edince siteye ödediğiniz komisyon yanıyor ama sanmıyorum kimsenin sorunlu ürün satacağını. Satan kişi için de sıkıntı olur o şekilde. Tercih sizin tabi.
Hocam ama benim attığım geeky gk61 almanca düzen. Gerçi yine aynı mantık ama bu klavyeyi aldıysanız elinize geçince z ve y tuşlarının yerini değiştirin. Basitçe çıkarabilirsiniz zaten.
Sizce Almanca düzen diye sıkıntı çıkar mı? Ben klavyeye bakarak yazmıyorum zaten aldışığımHocam bunlar ingilizce düzen klavye ama onlar sadece görünüş olarak öyle oluyor. Mesela normalde klavyede L harfinin yanında ş harfi var ama bu klavyelerde noktalama işareti gösteriyor. Siz o tuşa bastığınızda windows ayarlarınızda türkçe klavye seçiliyse (ayarları değiştirmediyseniz öyledir zaten) yine ş olarak algılar. Yani o çok büyük bir dert değil. Genelde bu tarz klavyelerde tuşlara bakarak yazanlar biraz zorlanabiliyor ama alışırsınız.
Hocam ama benim attığım geeky gk61 almanca düzen. Gerçi yine aynı mantık ama bu klavyeyi aldıysanız elinize geçince z ve y tuşlarının yerini değiştirin. Basitçe çıkarabilirsiniz zaten.
Yok hocam, o zaman hiç sıkıntı olmaz o sadece görüntü olarak almanca. Tuşların yeri değişmiyor yani. Normal klavyede nasıl yazıyorsanız aynı şekilde devam ediyorusunuz.Tmm hocam
Sizce Almanca düzen diye sıkıntı çıkar mı? Ben klavyeye bakarak yazmıyorum zaten aldışığım
Tmm hocamYok hocam, o zaman hiç sıkıntı olmaz o sadece görüntü olarak almanca. Tuşların yeri değişmiyor yani. Normal klavyede nasıl yazıyorsanız aynı şekilde devam ediyorusunuz.
Hocam bir şey soracam bu sepetime ekledim klavyeyi. klavyede yazıyor ücretsiz teslimat 6 Şubat o nasıl oluyor anlamdımYok hocam, o zaman hiç sıkıntı olmaz o sadece görüntü olarak almanca. Tuşların yeri değişmiyor yani. Normal klavyede nasıl yazıyorsanız aynı şekilde devam ediyorusunuz.
Hocam yukarida belirttiğiniz k87 modeli hot-swap mıdır acaba? ona gore ileride alip modlayip kullanacagim.k68se hariç diğerleri kötü. Ziyoluang m96 mekanik değil zaten.
K87 Pro Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 87 Tuşlu 22 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu
K87 Pro Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 87 Tuşlu 22 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu - K87 - Oyuncu Klavyesi -vooka.com.trAttack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comSarftech K68se %65 Sade Tasarım Usb Beyaz Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Aparat Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sarftech K68se %65 Sade Tasarım Usb Beyaz Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Aparat Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comSmith Ajazz Ak680 Brown Switch Hot-swap Kablolu Gaming Oyun Oyuncu Klavye- 2 Adet Switch Hediye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Smith Ajazz Ak680 Brown Switch Hot-swap Kablolu Gaming Oyun Oyuncu Klavye- 2 Adet Switch Hediye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comDAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr