Manyetik Klavye Önerisi

Sevinirim kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde kablolu sanırım o etkiliyor mu aula kablosuz kablosunda kabloluya gecınce sıkıntı cıkarır mı?
yok çıkarmaz

Sevinirim kral

Birde kablolu sanırım o etkiliyor mu aula kablosuz kablosunda kabloluya gecınce sıkıntı cıkarır mı?
instagramını ver video atayım sana

Dostlar Selam Aktif Olarak Kullandığım Aula F75 Ten Manyetik Bir Switch Li Klavye ye Geçeye Karar Verdim Birkaç Gündür Araştırıyorum Ve Birkaç Model Arasında Kararsız Kaldım Modelleri Aşağıya Bırakıyorum Sizin Tercihinizi Ve Modeller Arasında Sıralama Yapmanızı Rica Ediyorum.
mchose ace68 air alın hocam.

hangısını alayım sonuc olarak?

Ozellik olarak ne farkları var
Kailah God manyetik olanları karşılaştırırsanız sadece boyut farkı diye biliyorum hocam. Geriye kalan özellikler switch dahil aynı. Bir de Starbust manyetik modeli var Jet 75'de. Orada da switch farkı var sadece. İki switchi de araştırabilirsiniz merak ediyorsanız farklarını. Onunla ilgili benim de pek bilgim yok.

Kailah God manyetik olanları karşılaştırırsanız sadece boyut farkı diye biliyorum hocam. Geriye kalan özellikler switch dahil aynı. Bir de Starbust manyetik modeli var Jet 75'de. Orada da switch farkı var sadece. İki switchi de araştırabilirsiniz merak ediyorsanız farklarını. Onunla ilgili benim de pek bilgim yok.
Peki teskkürler

Kral fun60 ultra hakkında ne dersin

Kral fun60 ultra hakkında ne dersin
Hocam temelde switch farkı var anladığım kadarıyla. Pek bildiğim bir model değil. Akko beğenilen bir marka. Üzeceğini sanmıyorum. Switch olarak da öyle. Diğerleri F/P olarak bilindik ürünler. Ama kailh god switch de sizi yeterince mutlu eder. ihtiyacınıza göre tercih edin. Kişisel olarak anlatıldığı kadar büyük farklar var mı emin değilim. Bence hoşunuza gideni alabilirsiniz. İki marka da genel olarak memnuniyeti yüksek markalar.

Beyaz alacağım maalesef Beyaz seçeneği yok
Cyber blue beyaz aslında da şu şeffaf kasaları ben de hiç sevmiyorum. Bir de mazot varili gibi rengi var çok çirkin.

Wraith en büyük avantajı Türkçe tuşları var. Ayrıca bence fiyatına göre de gayet dolu biri ürün.

Geri