Neler Yeni

Amazondan aldığım ürün 2 gündür aynı aşamada

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
Amazon destek ve kargo şirketi adam akilli cevap vermiyo ürün gümrukten geçti ve 2 gündür "paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" yazıyor ve 2 gündür güncelleme olmadı. Dedim belki güncelleme de gecikme vardır ama kargo şirketine yazdım dediler tfln no na ait herhangi bir ürün yok dediler ne demek oluyor kargoya verilmemiş. Amazona yazınca diyor ki teslim tarihi 1 Şubat gecikme yok ve bu yüzden yardım almıyorum tmm son teslim tarihi ola blr ama illa i tarihte mi olacak yani çok saçma nedeni nedir sizce ? (Kargo şirketi : kolay gelsin)

Ekler

• Screenshot_2025-01-25-00-53-33-959_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-25-00-53-33-959_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    240.1 KB · Hit: 47

Arthur_Morgan

80+ Bronze
normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim mng de hep oyle oluyor

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Yurt dışı ürünlerinde geç giriyorlar. Bir anda şehrinde gözüküyor sonra . Normal

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal

benim mng de hep oyle oluyor
Hocam neyi normal her aşamada 2 3 gün bekloyorum

Yurt dışı ürünlerinde geç giriyorlar. Bir anda şehrinde gözüküyor sonra . Normal
Hocam bakın yukarıda yazdım kargoya şirketine yazdim dediler ki tfln no na ait bir ürün yok mantıken kargoya verilmemiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ümit Ekmekçioğlu

Hocam bakın yukarıda yazdım kargoya şirketine yazdim dediler ki tfln no na ait bir ürün yok mantıken kargoya verilmemiş
5 günde yurt dışından ülkeye gelir, ülke içerisinde sana teslim edilmesi 1 hafta sürer. Gayet normal.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Amazonun takip kodları hiç çalışmıyor niye bilmiyom, sorun olduğunu sanmıyorum bende de bu şekilde oluyor

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 günde yurt dışından ülkeye gelir, ülke içerisinde sana teslim edilmesi 1 hafta sürer. Gayet normal.
Hocam bence normal değil 5 gün önce tr ye geldi ve halen kargoya bile verilmemiş

Amazonun takip kodları hiç çalışmıyor niye bilmiyom, sorun olduğunu sanmıyorum bende de bu şekilde oluyor
Ve bana mesaj ya da takip kodu fln da gelmedj

Yigit42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Latif Yiğit
Benim Amazon Germany üzerinden aldığım işlemci 20 günde gelmişti (yanlışlıkla başka ülkeye göndermişler) olabilir böyle şeyler sabredin biraz.

Arthur_Morgan

80+ Bronze

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
Benim Amazon Germany üzerinden aldığım işlemci 20 günde gelmişti (yanlışlıkla başka ülkeye göndermişler) olabilir böyle şeyler sabredin biraz.
Hocam sabır değil konu zaten ilk defa amazondan alışveriş yaptım daha da yapmam. 5 gündür ne yapıyorlarsa halen kargoya bile vermediler ve ben 1 gün sonra şehir dışına çıkacam alamayacam zaten saçma bir firmaya verecekler kolay gelsin mi ne ilk defa duydum

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sabır değil konu zaten ilk defa amazondan alışveriş yaptım daha da yapmam. 5 gündür ne yapıyorlarsa halen kargoya bile vermediler ve ben 1 gün sonra şehir dışına çıkacam alamayacam zaten saçma bir firmaya verecekler kolay gelsin mi ne ilk defa duydum
yurt içindeki paketlerimi 24 saat olmadan getiriyorlar, yurt içi olsa neyse de yurt dışı ürünlerde satıcı ve gümrüğe bağlı daha çok

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
yurt içindeki paketlerimi 24 saat olmadan getiriyorlar, yurt içi olsa neyse de yurt dışı ürünlerde satıcı ve gümrüğe bağlı daha çok
24 saat demiyorum ben bu kadar oylanmasaydı yarın elime ulaşmış olacaktır ama benim demek istediğim 5 gün önce tr ye geldi 1 günde gümrükten geçti ve 4 günde halen kargoya veremediler bunu demeye çalıyorum

Yigit42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Latif Yiğit
Kolay gelsin kötü bir firma değil o yandan sıkıntınız olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,136
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom