Arama sonuçları: *

• Users: GetR
  • Order by date
  1. GetR

%60 Mekanik custom klavye tavsiyesi

Snap tap yok o yüzden pek bilemedim ayrıca bunların tasarımını sevmiyorum
  2. GetR

%60 Mekanik custom klavye tavsiyesi

Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum, sizce nasıldır hocam? https://www.gaming.gen.tr/urun/582654/akko-mod-007-v3-he-year-of-dragon-hall-effect-manyetik-switch-rgb-mekanik-gaming-klavye/
  3. GetR

Sizce sistem nasıl?

Sorun değil ekran kartı en fazla 20-30 gün götürse yeter sonrasında yükseltme yaparım
  4. GetR

Sizce sistem nasıl?

Sıfırdan sistem topluyorum İşlemci : ryzen 9 7950x3d 23k Ekran kartı : 2. el rx 580 vb. max 5k ekran kartı Kasa : Beyaz HAVN HS420 Bilgisayar Kasası 10k dikey gpu olursa 12.5k Sıvı soğutma : Arctic Liquid Freezer III - 360mm A-RGB beyaz 5.7k Anakart : Beyaz Msi B650M Gaming Plus AMD B650 7200...
  5. GetR

Çözüldü✓ Sizce indirime girme şansı var mı?

yok bunlar kötü 2. olarak dediğim gibi bunu düşünüyorum özellikleri aynı akko ile https://ulugames.com.tr/products/madlions-mad68-mad60-he?variant=42024119337069
  6. GetR

önerebilir misin?
  7. GetR

küçük dokunuşlarımı algılayacak klavye arıyorum böyle blok atılan oyunları oldukça fazla oynuyorum ve şimdi ki kullandığım laptop klavyesi yetişemiyor yani tam basmam gerekiyor, böyle azıcık basınca tetiklenecek bir klavye alıyorum ayrıca socd ve snap tap özelliği bulunmalı kesinlikle
  8. GetR

alternatif olarak bu var fakat pek beğenmedim görünüşünü ve F tuşları yok https://ulugames.com.tr/products/madlions-mad68-mad60-he?variant=42024119337069
  9. GetR

https://www.gaming.gen.tr/urun/582654/akko-mod-007-v3-he-year-of-dragon-hall-effect-manyetik-switch-rgb-mekanik-gaming-klavye/ Bu klavyeyi alacaktım fakat gördüğünüz gibi 9 binden 11 bine kadar çıkmış iyzico ile alırsam 10k ye düşüyor ama biraz fazla geldi sizce bu klavyenin fiyatı düşer mi...
  10. GetR

Uykuya dalamıyorum dalsam bile sorunlar var

Olabilir doktor fobim, tam olarak nokta değil bu arada nasıl desem şekilleri farklı gibi hepsinin yani beni çok rahatsız etmiyor yaklaşık 6-8 yıldır vardır sanırım daha eskidende olabilir hatırlamıyorum
  11. GetR

Nerdeyse kesin geçti şu anda müzik kullanmadan yattım sürekli düzeldi 2 günde ana desteği tabii ki nefes kontrolü ve pasif savunma mekanızmasını güçlendirmek oldu. Belirtileri nerdeyse %95 gibi kayboldu diyebilirim birde yatakta uzun süre gözlerim kapalı durmadım eskiden durmayı severdim şimdi...
  12. GetR

Saat 8 buçuk gibi kafayı vurdum yastığa yattım ama şimdi saat 11:30 gibi tekrar kalktım unuttuğum bir şey vardı hocam ben çok az uyuyan bir insanım nasıl yapacam uyku düzenini. Neyse bu arada nefes tekniği epey iş görüyor direkt dindiriyor en az 5 kez kurtarmıştır beni djfdjckjc yani tam...
  13. GetR

WiFi den çıkan hızı nasıl sınırlayabilirim ?

Evet genelde mümkün hatta superonline üzerinden yapamasan bile telefonu veya tableti al eline wi-fi ayalarına git orda internet tasarrufu gibi seçenekler oluyor
  14. GetR

Biliyorum hocam bunları hepsini hatta şimdi çözdüm ne olduğunu olayın. Ben 3-4 gün önce dediğim aniden uyku düzenim bozuldu, kafeinli içecekler içtim içtim üstüne nefes egzersizlerini aniden kestim. Böyle oluncada aniden gözlerimi açtığımda adrenalin seviyem arşa çıkmıştı o anda odaya gelen...
  15. GetR

Benim dediğim PTSD olmasa bile diğer saydığım 2 şey olma ihtimali panik ataktan çok daha yüksek ama sende haklısın ilk günki panik atak olabilir çünkü o sırada odaya giren birisi vardı bende tam kalktığı sırada aniden uykudan uyanmıştım ve uyandığım anda ise odaya gireni gördüğüm için o...
  16. GetR

Panik atak dediğimiz şey zaten adrenalin patlamasının benzeri... Ama aralarında fark var benim 2 gün önce yaşadığım olay panik atak olabilir ama şimdikiler değil bunlar daha hafif ama sürekli tekrarlanıyor. Sanki ilk olan ''Akut Stres Tepkisi'' ve diğer günlerde olan ''Uykuya Bağlı Anksiyete''...
  17. GetR

Yok ne örümcek ısırığı dediğim gibi işte nasıl çözebilirim bu sorunu ilaçla çözmek istemiyorum psikolojik olduğu belli
  18. GetR

2 gün önce geçirdiğim adrenalin patlaması yüzünden artık uyumakta çok güçlük çekiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Hemen anlatayım size nasıl olduğunu, 2 gün önce sabah saatlerinde yatmıştım ve öğlen saatlerine doğru aniden uyandım bakın aniden diyorum ve 1-2 saniye sonra adrenalin...
  19. GetR

Temudan aldığım mouse pad kırılmadan gelir mi?

Teşekkürler peki kırık gelme ihtimali ne kadar?
  20. GetR

Temudan aldığım mouse pad kırılmadan gelir mi?

Temudan mouse pad almayı düşünüyorum tamperli cam ama gelirken kırılma ihtimali var mı? 45x40cm örnek olarak bu ürün yani 1600 TL veriyorum vergiler dahil geldiğinde kırık çıkarsa üzülürüm iade ile de uğraşamam...
Top Bottom