Zerkavizs
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 129
- İsim
- yok
- @Zerkavizs
Dediğim gibi "kendi vücudunu sen anlarsın" fakat kesinlikle bir "Uzmana Görünmen" lazım. Yoksa sorunun geçebileceğini düşünmüyorum, anca belirtiler azalır. Fakat sorundan kurtulmak için doktora gitmen gerekecek.Saat 8 buçuk gibi kafayı vurdum yastığa yattım ama şimdi saat 11:30 gibi tekrar kalktım unuttuğum bir şey vardı hocam ben çok az uyuyan bir insanım nasıl yapacam uyku düzenini. Neyse bu arada nefes tekniği epey iş görüyor direkt dindiriyor en az 5 kez kurtarmıştır beni djfdjckjc yani tam patlayacak adrenalin nefes alıp veriyorum derinden geri düzeliyor bu sefer kalktığımda ise adrenalin patlaması filan yaşamadım düzeliyor yavaş yavaş. Ama dediğim gibi gene uykuya dalana kadar en az 5 kez adrenalin seviyem yükselmiştir önceki verilere göre daha iyi en azından çok sürmeden daldım uykuya ve en son kalktığımda herhangi bir bozukluk olmadı tek sıkıntı uyku düzenim her türlü bka saracak benim çünkü dediğim gibi 3-5 saat arasında anca yatıyorum ben şöyle diyorum ki 1 tane uyku şurubu alsam bir kaç gün kullansam herhalde bir şey olmaz gibi en azından uzun süreler boyunca yatabilmek için