hocam yine de doktorla görüşmeni tavsiye ederim doktorunla görüşene dek rahatlatıcı bitki çayları süt ve süt ürünleri ılık duş alarak kaslarının gevşemesine yardımcı olabilirsin.Sağdan soldan bir takım olumsuz bilgiler duyunca aniden kesmek zorunda kaldım. Böyle bir yan etkisinin olacağını bilemezdim. Bu saatten sonra tekrar başlanmaz diye düşünüyorum ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aman aman, en son isteyeceğim şey
Hangi dua?
ilgimi Çekmiyor, son zamanlarda kitap okumak falan. Fakat deneyebilirim. Dün gece biraz geç uykuya daldım ama rahat bir uyku çektim. Bölünmedi hiç.Tavsiyelere bak hacı aç bir Rus edebiyatı klasiği oku. Yatmadan önce kitap okumak hem çok faydalıdır hem uykuya dalmayı kolaylaştırır.
Geç yatıyorum zaten, 04:00 - 04:30 arası.Uykun yoksa geç uyumaya çalış
Uyuyamayınca sinirleniyorum, sinirlenince sürekli yatakta bir o tarafa bir bu tarafa dönüyorum. Belki hareketsiz kalsam daha rahat uyuyabilirim.Ayran iç birazda hareketsiz dur
Aniden kesmenin, bir yan etkisi olarak ortaya çıkan uykusuzluk zamanla geçmeyecek mi? 1 ay maksimum diyorum ben. Gerek var mı ki doktorla görüşmeme. işini pek iyi yapan doktor gibime gelmedi. O yüzden bir daha huzuruna gitmem.hocam yine de doktorla görüşmeni tavsiye ederim doktorunla görüşene dek rahatlatıcı bitki çayları süt ve süt ürünleri ılık duş alarak kaslarının gevşemesine yardımcı olabilirsin.
Hocam doktorla görüşmenizi önerme sebebim. Kardeşimin doktor olması. Daha önce de benzer bir durum bir yakınımızda olmuştu. Ona da aynı şeyleri söyledi. Bu tip şeyler keyfi alınıp bırakılabikecek şeyler olmadığını bazı ilaçların kendi isteğin ile bırakıldığında sıkıntı çıkarabşleceğini veya bırakıldığında söylemişti. (Bağımlılık durumu vs vs gibi.)ilgimi Çekmiyor, son zamanlarda kitap okumak falan. Fakat deneyebilirim. Dün gece biraz geç uykuya daldım ama rahat bir uyku çektim. Bölünmedi hiç.
Geç yatıyorum zaten, 04:00 - 04:30 arası.
Uyuyamayınca sinirleniyorum, sinirlenince sürekli yatakta bir o tarafa bir bu tarafa dönüyorum. Belki hareketsiz kalsam daha rahat uyuyabilirim.
Aniden kesmenin, bir yan etkisi olarak ortaya çıkan uykusuzluk zamanla geçmeyecek mi? 1 ay maksimum diyorum ben. Gerek var mı ki doktorla görüşmeme. işini pek iyi yapan doktor gibime gelmedi. O yüzden bir daha huzuruna gitmem.
Ek öneri sunduk süt ve süt ürünleri uykuya geçiş hızını arttırır doktoru ile görüşme yapana kadar en azından bu durum onu idare edebilir diye. Ve zaten yazanların çoğu doktoru da ilavete önermiş.Cevap yazan insanlar ne kafa yaşıyor bilmiyorum Yok film izle yok ayran iç. Dostum ilacı kestikten sonra yaşadığın bu sıkıntıyı doktoruna tekrardan danış. Ek olarak uykuya dalmandan ziyade uyku kaliteni arttırmak için melatonin ve magnezyum kullanabilirsin. Melatonin uykuya daha erken dalmana destek olacaktır.
Sormayın ketilept diye bir ilaç, aşırı bağımlılık yapıyor. Bıraktıktan sonra sadece ilk gün kötü oldum ikinci günde iyiydim. ilk gün tansiyonum falan düştü ayakta duramıyordum. Kullanma saatim gelince kafam bi değişik oldu. Her neyse, dün gece başım ağrıdığı için ağrı kesici aldım 20 dakikaya uykuya dalmışım hem aşırı uykusuz olduğum için daha rahat oldu. Bu tarz, atipik antipsikotik ilaçları kullanmadan evvel çok güzel bir uyku çekerdim. Güzelden kasıt zırt pırt bir şeylere (örn; yüksem ses) kolay kolay uyanmazdım. Dün gece valide kontrol etmeye geldi kapının sesine uyandım o derecece. Onun haricinde psikiyatriye gideceğim ekim başlangıcı gibi.Hocam doktorla görüşmenizi önerme sebebim. Kardeşimin doktor olması. Daha önce de benzer bir durum bir yakınımızda olmuştu. Ona da aynı şeyleri söyledi. Bu tip şeyler keyfi alınıp bırakılabikecek şeyler olmadığını bazı ilaçların kendi isteğin ile bırakıldığında sıkıntı çıkarabşleceğini veya bırakıldığında söylemişti. (Bağımlılık durumu vs vs gibi.)
Eğer doktorunuzdan verim almadıysanız yeni bir doktorla görüşmenizi ve bu yaşadığınız yani şuan ki sıkıntıyı ona anlatarak en uygun çözümü onunla bulmanızı öneririm.
Ek öneri sunduk süt ve süt ürünleri uykuya geçiş hızını arttırır doktoru ile görüşme yapana kadar en azından bu durum onu idare edebilir diye. Ve zaten yazanların çoğu doktoru da ilavete önermiş.
Çok geçmiş olsun hocam. Doktora gittiğiniz de muhakkak, gördüğünüz ne varsa olumlu olumsuz hepsini anlatın. Daha sonra ardından da bırakmak istiyorsanız nasıl bırakabileceğinizi sağlıklı bir şekilde sizi etkilenmeden bunu nasıl yapabilir bunları konuşun hocam. Bu süre zarfında kendinizi mutlaka gözleyinSormayın ketilept diye bir ilaç, aşırı bağımlılık yapıyor. Bıraktıktan sonra sadece ilk gün kötü oldum ikinci günde iyiydim. ilk gün tansiyonum falan düştü ayakta duramıyordum. Kullanma saatim gelince kafam bi değişik oldu. Her neyse, dün gece başım ağrıdığı için ağrı kesici aldım 20 dakikaya uykuya dalmışım hem aşırı uykusuz olduğum için daha rahat oldu. Bu tarz, atipik antipsikotik ilaçları kullanmadan evvel çok güzel bir uyku çekerdim. Güzelden kasıt zırt pırt bir şeylere (örn; yüksem ses) kolay kolay uyanmazdım. Dün gece valide kontrol etmeye geldi kapının sesine uyandım o derecece. Onun haricinde psikiyatriye gideceğim ekim başlangıcı gibi.
Sağolun hocam, çok teşekkür ederim. Kendi isteğim dışında kliniğe yatırılarak zorunlu tedavi görmekten korkuyorum biraz. Psikolojim iyice alt üst olur. Bileklerim çok çok kötü durumda buna bakaraktan kesin yatarak tedavi göreceğim.Çok geçmiş olsun hocam. Doktora gittiğiniz de muhakkak, gördüğünüz ne varsa olumlu olumsuz hepsini anlatın. Daha sonra ardından da bırakmak istiyorsanız nasıl bırakabileceğinizi sağlıklı bir şekilde sizi etkilenmeden bunu nasıl yapabilir bunları konuşun hocam. Bu süre zarfında kendinizi mutlaka gözleyin