Neler Yeni

%60 Mekanik custom klavye tavsiyesi

peki ak680 modelini tavsiye eder misiniz bir bilginiz var mı
Stok switchleri iyi değil. Ben de zamanında alıp switchlerini değiştirmiştim ve gayet güzel olmuştu. Bana kalırsa switch değiştirecekseniz klavyeyi 2. elden daha uyguna bulmaya çalışın. (600-700 civarına varsa daha ucuza) Ayrıca üründe kronik bir sorun var sanırım. Type-C girişinde bir süre sonra algılama sorunu oluyor, yani arada bir kopma yaşayanlar oluyor. Bende de olmuştu ama klavyeyi ikide bir hareket ettirmediğim için çok nadir oluyordu. Küçük küçük hareketlerde bir sorun olmuyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
salih özarslan
Stok switchleri iyi değil. Ben de zamanında alıp switchlerini değiştirmiştim ve gayet güzel olmuştu. Bana kalırsa switch değiştirecekseniz klavyeyi 2. elden daha uyguna bulmaya çalışın. (600-700 civarına varsa daha ucuza) Ayrıca üründe kronik bir sorun var sanırım. Type-C girişinde bir süre sonra algılama sorunu oluyor, yani arada bir kopma yaşayanlar oluyor. Bende de olmuştu ama klavyeyi ikide bir hareket ettirmediğim için çok nadir oluyordu. Küçük küçük hareketlerde bir sorun olmuyordu.

direkt bunu alıp bir süre stok kullanıp daha sonra switch ve keycap değiştirmeyi düşünüyorum

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Musa Topçu
Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum, sizce nasıldır hocam?
gereksiz pahalı m1w he veya he zorunlu değilse m1 v5 e bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

direkt bunu alıp bir süre stok kullanıp daha sonra switch ve keycap değiştirmeyi düşünüyorum
2. elde pazarlıkla 700 civarına al switchleri graywood v4 ile değiştirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
salih özarslan
2. el ve sıfır fiyatları neredeyse aynı yüksek fiyatlar istiyorlar

GetR

80+
gereksiz pahalı m1w he veya he zorunlu değilse m1 v5 e bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. elde pazarlıkla 700 civarına al switchleri graywood v4 ile değiştirebilirsin
Snap tap yok o yüzden pek bilemedim ayrıca bunların tasarımını sevmiyorum

Ekler

• 1738751922949.png
    1738751922949.png
    10.2 KB · Hit: 5
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
salih özarslan
İki ilanı ben de gördüm fakat ikisinde de pg olmadan satılacak denildiği için hiç bulaşmadım bir de hocam kendi klavyemi de satmayı düşünüyorum sizce fiyat olarak ne yazmalıyım razer blackwidow v3 mini hyperspeed

İki ilanı ben de gördüm fakat ikisinde de pg olmadan satılacak denildiği için hiç bulaşmadım bir de hocam kendi klavyemi de satmayı düşünüyorum sizce fiyat olarak ne yazmalıyım razer blackwidow v3 mini hyperspeed
Valla hocam klavyenizin modeli ve kalitesi hakkında çok bilgim yok ama tavsiyem sarı siteden aynı modelin fiyatlarına ve klavyenizin durumuna göre bir fiyat belirlemeniz. Ya da forumda konu açın, daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Musa Topçu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,116