Arama sonuçları: *

• Users: Uucz
  • Order by date
  1. Uucz

Tvye Wi-Fi Dongle alsam işe yarar mı?

Kardeşim bu biraz karışık bir olay. Yani aslında her TV nin farklı işlemcisi var. Çoğu birbirine uyuyor yani 2-3 işlemci varsa piyasada çoğu televizyona uyuyor ama onu tam tutturabilmek yani hangi işlemci olduğunu öğrenmek sorun. Tam bilmediğim için anlatamıyorum. Ama yani aynı modele sahip...
  2. Uucz

Yardım Xiaomi kullanıcıları bakar mısınız?

Onu bende farkettim. Şarj olmadan önceki zaman tam uyuyor. Ama şarj olduktan sonraki zaman 24 saat olmamasına rağmen geçiyor. Şarj olan kısım anladığım kadarıyla her ikisine de yazılıyor. 1678135413 Tamam şimdi baktım önceki 23 den başlatmış. Dün gece 23- şimdiye zaten 24 saat 43 dakika geçti.
  3. Uucz

Yardım Xiaomi kullanıcıları bakar mısınız?

Sanırım Xiaomi telefonlarda yok. Ama baktığım kadarıyla 10 saat 15 dakika olan sadece benim kullandığım yani telefona baktığım zaman, geri kalan "yedek" kısmındaki 14 saat 19 dakika olan telefonu kullanmadığım zaman oluyor( şarj, veya benim uyku zamanım vs) toplam 24 saatten fazla bu. Dün gece...
  4. Uucz

Pubg de 60 fps veren telefon önerilerinizi alabilirmiyim?

...iyidir. Sadece oyun telefonu istiyorsanız herkesin bildiği POCO X3 Pro alabilirsiniz. Ultra HD bile açıyor o telefon. Tabi biraz eskidi. Almanızı *önermem* Açıkçası her yönden genel anlamda S20 FE veya 11T Öneriliyor. Size tavsiyem YouTube'den "10000 TL ye alınabilecek telefonlar" veya "en...
  5. Uucz

3000 TL PUBG Tablet Önerisi

Başkan tabletler konusunda çok bilgim yok. Ama tabletlerin(oyun için) işlemcileri önemlidir. Tıpkı PC ve telefonlar gibi. Tabi PC de ekran kartı da önemli ama orası ayrı. Orayı bosverin. Kısaca örnek 10 tane 3000 TL bandında tablet buldun diyelim. Öncelikle o tabletlerin mümkünse YouTube'den tüm...
  6. Uucz

Yeni yılınız kutlu olsun

17 küfür bence baya az. 17 küfür başka forumun hepsini toplasan 17 dakika da ederler. Tabi küfür iyi bir şey değil. Övünülecek bir şey de değil. Yerinde küfür edersen iyi olur. Örneğin bir şaka, espri yaparken. Kısaca cem yılmaz gibi. Bu arada çok gülmem kendisine ama arada bir güldürmeyi başarıyor.
  7. Uucz

Daraldım hiç iyi değilim.

Hocam doğum günüm değil. Foruma kaydolurken öylesine yazdım. Size de iyi seneler.
  8. Uucz

Daraldım hiç iyi değilim.

Kardeşim sakin olmaya çalış. Yani o düşünceler aklına geldiğinde. Sınav bu yani tamam önemli bir sınav ama hayatın sonu değil. Bak ne güzel yeni yıla girdik. Hayatın tadını çıkar. Daha gençsin. Önünde binlerce anı var. Yaşlandığın zaman şimdiki haline çok gülersin. Ben niye böyle yaptım diye...
  9. Uucz

2023 te neler kötü gidecek sorunsalı

Valla dostum bunun bizimle alakası yok. Biz efendi gibi küçüklüğümüzü yaşadık. Oyunlar oynadık. Sokakta kedi köpek sevdik. Dışarda maç yaptık. Ramazanda gidip pide kuyruğu bekleyen, saygıda kusur etmeyen insanlardık. Ben gidipte oy vermedim. Ben gidipte geleceğin çocukları için karar vermedim...
  10. Uucz

2023 te neler kötü gidecek sorunsalı

Valla kardeşim. Bence daha kötüsü olmaz. Bak yüz yıllar önce veba, kuş gribi falan geldi geçti. Buralara kadar dünya geldi. Nüfusu artmaya devam etti. Hala daha yaşıyoruz çok şükür. Dünyada şu an hala covid salgını devam ediyor. Hala dünya ayakta ve yaşamaya devam ediyoruz. TR için konuşmak...
  11. Uucz

Yeni yılınız kutlu olsun

Bende aynı vaziyetteyim senle. Küfür etmeyi geç, küfür dışında hakaret eden bile zor bulunur burada. Yani küfür normalde yasak ama mesela küfürü belirten yani küfür anlamında amw diyen bile görmedim. Çok kaliteli nezih insanlarla dolu bir forum. Zaten kurucusu Abdullah abiyi izledikten sonra bu...
  12. Uucz

2023'E GİRDİK ŞUANDA

Mutlu yıllar herkese. 👍
  13. Uucz

Yardım max 20k ya laptop önerisi arıyorum zamlardan önce almak için

Bu 8 GB versiyonu hocam. Hepsiburada'da 16 GB versiyonu. Onu alsın. Tabi siz dediniz diye dedim. Yoksa benim bilgi ve önerim yok. Aynı laptop sadece 8 GB ram fazla. Yani daha iyi. Aynı fiyat üstelik...
  14. Uucz

xiaomi redmi 10 vs redmi 10 c hangisi daha iyi

Alabilirseniz kaçak Xiaomi redmi note 11 pro. 5500 geçmez. Hiç kasmaz ve en az 2 yıl kafanız rahat olur. Zaten yeni çıkan modellerden uzun süre götürür. Kaçakla işim olmaz derseniz Tecno pova 3 7000 mah ile şu an pil şampiyonu. 1 gün (24 saat) her uygulamada rahat çıkarır. Tabi bu yatırım...
  15. Uucz

Gaming laptop önerisi.

Eyvallah ustam teşekkürler. Bu arada croyale oynuyorsan beni ekleyebilirsin. Seninle oynamaktan zevk duyarım. ID atıyorum. #GJJRR8CLL ismim biraz değişik gelebilir ama sondaki harf çok önemli. Arkadaş eklemeniz için link...
  16. Uucz

Çözüldü✓ 20000 TL civarı Laptop Önerisi

Anladım hocalarım o zaman 3060 daha iyi. Ve sorayım monster mi Casper excalibur mu yoksa HP victus serisi mı? Bir de watt değerine nereden bakarız? 1672430766 Hocam örneğin 3060 85 w ile 3050 ti 95 w aynı mıdır veya hangisi daha iyidir? Arada vram farkı var o yüzden soruyorum.
  17. Uucz

Gaming laptop önerisi.

Usta 3050,3050 ti ve 3060 arasında çok fark var mı? Bende almışken en iyisini almayı düşünüyorum. 20-30 k yı zorlarım taksitle alacağım. Ram değiştiğini biliyorum. Ve laptopların işlemcileri değişiyor mu?
  18. Uucz

Abi watt değeri ne oluyor yani önemli mi bir de 3050 ti ve 3060 arasında fark var mı? Gözünü seveyim yardımcı ol. Almışken iyi almak istiyorum.
  19. Uucz

Yardım 21K ya laptop önerisi

Konunuzu yükseltin.
  20. Uucz

Kardeş 3050,3050 ti ve 3060 arasında çok fark var mı? Bende alacağım da.
Top Bottom