Ahmet SARICA
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Sanırım Xiaomi telefonlarda yok. Ama baktığım kadarıyla 10 saat 15 dakika olan sadece benim kullandığım yani telefona baktığım zaman, geri kalan "yedek" kısmındaki 14 saat 19 dakika olan telefonu kullanmadığım zaman oluyor( şarj, veya benim uyku zamanım vs) toplam 24 saatten fazla bu. Dün gece 23-23.37 yani şimdiye kadar olan bu.(24 saatten fazla)Xiaomi Redmi note 9 pro benim telefonum.MERHABA
Xiaomi note 11 pro aldım 1 hafta önce ve hiç bir şekilde ekran süresini göremiyorum.
Samsung telefonumda ve xiaomi telefonun ekran görüntüleri
Samsung ta ki gibi nasıl bulabilirim
Reis senin 24 saati gecmis o nasil oluyorSanırım Xiaomi telefonlarda yok. Ama baktığım kadarıyla 10 saat 15 dakika olan sadece benim kullandığım yani telefona baktığım zaman, geri kalan "yedek" kısmındaki 14 saat 19 dakika olan telefonu kullanmadığım zaman oluyor( şarj, veya benim uyku zamanım vs)
Onu bende farkettim. Şarj olmadan önceki zaman tam uyuyor. Ama şarj olduktan sonraki zaman 24 saat olmamasına rağmen geçiyor. Şarj olan kısım anladığım kadarıyla her ikisine de yazılıyor.Reis senin 24 saati gecmis o nasil oluyor
Tamam şimdi baktım önceki 23 den başlatmış. Dün gece 23- şimdiye zaten 24 saat 43 dakika geçti.Reis senin 24 saati gecmis o nasil oluyor
MERHABA
Xiaomi note 11 pro aldım 1 hafta önce ve hiç bir şekilde ekran süresini göremiyorum.
Samsung telefonumda ve xiaomi telefonun ekran görüntüleri
Samsung ta ki gibi nasıl bulabilirim
Aynen bende şaşırdım ve bir türlü bulamıyorum.