Neler Yeni

2023 te neler kötü gidecek sorunsalı

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
konu başlıkta

.RBO.

80+ Silver
her sene sistem hedefim düşüyor 2060 alcaktık 1650 ye düştü apuya düştü onuda alamadık bu sene almak istediğim sistem kendi bilgisayarımı satmamak inş parasızlıktan satmak zorunda kalmam

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
konu başlıkta
Valla kardeşim. Bence daha kötüsü olmaz. Bak yüz yıllar önce veba, kuş gribi falan geldi geçti. Buralara kadar dünya geldi. Nüfusu artmaya devam etti. Hala daha yaşıyoruz çok şükür. Dünyada şu an hala covid salgını devam ediyor. Hala dünya ayakta ve yaşamaya devam ediyoruz. TR için konuşmak gerekirse biz ne zaman daha kötüsü olamaz dedik oldu. Yani bu sene bir beklentimiz yok. Daha kötüsü olur mu artık sanmıyorum. Çünkü dolar 30 olur en fazla. Onda da ülke batma eşiğine gelir. Zaten şu an halimiz iyi değil. Biraz daha sıkıntı çekeriz. Acı hissetmiyoruz artık yani. Ama yine de herşeye rağmen hayat güzel. Venezuela gibi ekonomisi batmış da olabilirdik. Afrika gibi susuz da kalabilirdik. Savaş ülkelerinden birinde esir veya sömürülen ülke de olabilirdik. Yine de herşeye rağmen şükretmek lazım. Ve mutlu yıllar.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla kardeşim. Bence daha kötüsü olmaz. Bak yüz yıllar önce veba, kuş gribi falan geldi geçti. Buralara kadar dünya geldi. Nüfusu artmaya devam etti. Hala daha yaşıyoruz çok şükür. Dünyada şu an hala covid salgını devam ediyor. Hala dünya ayakta ve yaşamaya devam ediyoruz. TR için konuşmak gerekirse biz ne zaman daha kötüsü olamaz dedik oldu. Yani bu sene bir beklentimiz yok. Daha kötüsü olur mu artık sanmıyorum. Çünkü dolar 30 olur en fazla. Onda da ülke batma eşiğine gelir. Zaten şu an halimiz iyi değil. Biraz daha sıkıntı çekeriz. Acı hissetmiyoruz artık yani. Ama yine de herşeye rağmen hayat güzel. Venezuela gibi ekonomisi batmış da olabilirdik. Afrika gibi susuz da kalabilirdik. Savaş ülkelerinden birinde esir veya sömürülen ülke de olabilirdik. Yine de herşeye rağmen şükretmek lazım. Ve mutlu yıllar.
hocam tabii haklısınız ama bunların hepsi az ile yetinmekten başımıza geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: Uucz

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
hocam tabii haklısınız ama bunların hepsi az ile yetinmekten başımıza geldi
Valla dostum bunun bizimle alakası yok. Biz efendi gibi küçüklüğümüzü yaşadık. Oyunlar oynadık. Sokakta kedi köpek sevdik. Dışarda maç yaptık. Ramazanda gidip pide kuyruğu bekleyen, saygıda kusur etmeyen insanlardık. Ben gidipte oy vermedim. Ben gidipte geleceğin çocukları için karar vermedim. Veya bencillik yapıp gidişat kötüye gittiği halde düzeltir belki diye yeni neslin hayatını berbat etmedim. Eski düzenin devam etmesini ben sağlamadım. Evet azla yetindik. Ama boyumuzdan büyük işlere kalkışmadık. Bir geleceğin hayatını yok etmedik. O ettiğin lafı bana değil +40 yaş üstüne söyleyeceksin. Ben 20 yaşındayım. Oturduğum yerde paramın değeri azalıyor. Benim ne suçum var arkadaşım? Yaşın 18' den büyükse gidersin bencillik etmeden, azla yetinmeden, geleceği de düşünerek kendi kararını verirsin.

Top Bottom