Neler Yeni

Tvye Wi-Fi Dongle alsam işe yarar mı?

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Kardeşim bu biraz karışık bir olay. Yani aslında her TV nin farklı işlemcisi var. Çoğu birbirine uyuyor yani 2-3 işlemci varsa piyasada çoğu televizyona uyuyor ama onu tam tutturabilmek yani hangi işlemci olduğunu öğrenmek sorun. Tam bilmediğim için anlatamıyorum. Ama yani aynı modele sahip olanlar sadece birbirlerine uyuyor. Her dongle her TV ye uymuyor. Bende alırken YouTube'den falan görmüştüm. En uygununu aldım ve çalıştı ama ben işlemcisini falan öğrenmiştim. Kısaca biraz araştır hemen önüne geleni alma. İnternete veya YouTube'ye kendi TV nin markasını yaz yani örneğin "Vestel 12300 marka wifi" veya "Vestel 12300 wifi dongle veya wifi connection" yaz zaten videosu varsa izlersin. Ben öyle bulmuştum. Ne alman gerektiğini öğrenirsin. Ama en hızlı ve en kısa yol müşteri hizmetlerini araman. Onlar sana modelini ve varsa hangi wifi dongleyi almanı söylerler veya başka bir çözüm bulurlar vs.
Önemli: Ayrıca eğer kullandığın bir uydu Alıcısı varsa ona uyumlu almalısın. Mesela ben uydu alıcısında USB vardı. Bende alıcıya uyumlu takılabilen USB almıştım. TV Markasına gerek bile kalmamıştı.

Son düzenleme:

Öğrenen_biri

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım. Peki şu nasıl olur acaba? Wi-Fi'si olmayan next markalı uydu alıcısına bunu taksam Wi-Fi sahibi olur mu?

Top Bottom