Arama sonuçları: *

1. RoXaRy

2023 Razer blackshark v2 pro alınır mı ?

Hocam ben 2023 versiyonunu kullandım mikrofonu çok çok iyi gayet temiz ses veriyor. Eğer almayı düşünürsen elimde sıfır kutusu açılmamış şekilde vatan bilgisayar garantili var.
  2. Satılık Razer Blackshark v2 Pro Kablosuz 2023 versiyonu

Satılık Razer Blackshark v2 Pro Kablosuz 2023 versiyonu

Kulaklığı garantiye göndermiştim bi parçası kırıldığı için sonra yenisi ile değiştirildi bende yenisinin kutusunu hiç açmadım sıfır olarak satıyorum. Tüm belgeleri duruyor. Kulaklığı Vatan bilgisayarın fiziksel şubesinden 26.08.2023 tarihinde aldım. Garantisi 2 yıl aldığım tarihten itibaren...
  3. RoXaRy

Amazondan laptop iade etmek istiyorum ama kasasında ufak zedelenme var.

Çok sağolun içim rahatladı bi sorunu yok cihazınya birde kargo kutusunun üstüne iade kodu etiketi felan olayı varmış sanırım onu eklersek daha hızlı olur diyo amazonda siz eklediniz mi?
  4. RoXaRy

Amazondan laptop iade etmek istiyorum ama kasasında ufak zedelenme var.

Kanka bende laptopu iade etcemde amazondan aldim ama urunu baska bi satici satiyo yani amazon degil. Senin aldigin laptopu amazonmu satiyodu yoksa baska satici mi? Venim pcyi iade alirmi ki acaba
  5. RoXaRy

Rog strix g18 Laptop Time Spy testi ve harici monitöre ekran gelmemesi sorunu

Hocam sizde puan normal ama sıcaklık değerleri ve w çekme olayları benzer çıktı 1681045702 Pump out olayı olduğunu sanmıyorum 2 ciahz da da pump out olmuş olması lazım buda çok zor ihtimal bence ve oyunda bu kadar ısınmıyor bende
  6. RoXaRy

Timespy aynı anda hem cpu hem gpuyu kullanmıyor demişti biriside ondan dedim. Bu arada resimdeki ayarı açtım oyunlarda ve timespy testinde öyle denedim ve azalma olmadı bataryada. Ek olarak oyunlarda cpu bu kadar ısınmıyordu yanlış hatorlamıyorsam bf2042 oynadım ve gpu 169w güç çekti max 175 i...
  7. RoXaRy

Hocam bu resmi asusun sitesinden aldım 2side görüntü destekliyor bence ki 1 idesteklemese bile 2 port tada denedim yine de görüntü gelmedi ama biostan öyle bi ayar olduğunu bilmiyordum bi bakıyım ona
  8. RoXaRy

Yok hocam batarya ile ilgili değil batarya hiç azalmıyor ve batarya 330w olarak geldi 280 değil. Ayrıca bataryadan olsa 175w üstünü çekmez. Siz zaten diğer arkadaşlarda 4060 li laptoplar için 140w çekmeyince bataryadan demiştiniz burada 175inde üstünde çekiyor gücü. Birde hem işlemci hemde gpuyu...
  9. RoXaRy

kablo ile ilgili yanlış yazmışım bi ucu type c şeklinde diğer ucu display port şeklinde 1681042428 Hocam peki test sonucunun averageın altında olması normal mi dediğim gibi 2. test te puan daha da aşağıda çıktı 17600 civarı ve cpu sıcaklığı 99 dereceleri görmüş bu normal mi?.
  10. RoXaRy

Arkadaşlar merhaba ben Rog strix g18 4080 li i9 işlemcili bir laptop aldım. İlk sorun olarak laptopumda 2 Adet thunderbolt portu var. Asusun sitesinde bu portları özellikleri hakkında şöyle yazıyor: 1X USB 3.2 gen 2 tip C, görüntü / enerji, 1X thunderbolt™ 4 Support displayport™ / G-Sync. Bende...
  11. RoXaRy

Thunderbolt portundan monitöre görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar, yeni dizüstü bilgisayar aldım. Bilgisayarda Thunderbolt portu var ve bende de 1 tane DisplayPort girişi olan monitor var 144 Hz FHD özelliklerine sahip monitör. Ancak bilgisayarda Thunderbolt portu olmasına rağmen monitöre görüntü gelmiyor kabloyu takınca monitör herhangi bir...
  12. RoXaRy

BAŞARDIM 🎉🎉🎉 DA, THH, Teknofest / Asus servisi / Teknorya

Bu nasıl bi kafa kanka ağır işler prizde takılı yapmazsan cihazın performansını alamazsın sen bence hiç laptop kullanmamışsın.
  13. RoXaRy

ASUS ROG STRIX G18 SORUNLU MU?

Hocam ısınma kapanma olayı batarya azalma olayı çok önemli bunlar kronik sorun olabilir belki ama coil whine ve ışık sızması şans işi bu 2 sorun olursa iade değil de ürün değişimi isterim ama batarya da sıkıntı olmaz inşallah olursa iade yaparım büyük ihtimal, alırsam tabi :D 1680358781 Sizin...
  14. RoXaRy

https://www.amazon.com.tr/ASUS-G814JZ-N6023-I9-13980HX-RTX4080-FREEDOS/dp/B0BZVXG1BY/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=3V6JJ4JP330L6&keywords=Rog+Str%C4%B1x+G18+G814jz&qid=1680357456&s=computers&sprefix=rog+str%C4%B1x+g18+g814jz%2Ccomputers%2C124&sr=1-1 knk bu...
  15. RoXaRy

Hocam sizin ofise hangi g18 alındı 4080 li mi 4070 li mi veya başka versiyon mu? Ve bilgisayarı tam yükte zorladılar mı hiç
  16. RoXaRy

Hocam peki bu sorun olduğunda iade etmeyi denedin mi sen ve denediysen iadeyi kabul etmediler mi?
  17. RoXaRy

30-40k laptop önerisi

yakın özellik derken hocam? birinde 4060 var birinde 4050 ve 4050li li daha pahalı siz bilirsiniz tabi son karar sizin.
  18. RoXaRy

Asus G16 RTX 4060 Laptop sadece tek bir yerde mi satılıyor?

Hocam son durum nedir bilgisayardan memnun musunuz? Artı ve eksi olarak sayabileceğiniz şeyler var mı? Birde pcde ki 16 gb ram tek slot mu 2x8 mi? 32 ye çıkarmak istesek garantisi bozulmadan kendimiz değiştirebiliyor muyuz? Yoksa serviste mi değiştirmemiz lazım? Ben 4070 li kasayı düşünüyordum...
  19. RoXaRy

Asus ROG Strix G16 veya Lenovo Legion 5 2021

hocam rog strix g16 4060 lı pc 1 hafta önce 34 kya indi gamers arena satıyo suan stokları yok yenıden gelınce stoklar belkı o fıyattan satılabılır zamanınız varsa bekleyebılırsınız
  20. RoXaRy

Asus G16 RTX 4060 Laptop sadece tek bir yerde mi satılıyor?

Sonucu merak ediyorum bakalim customda 140i görecek mi ve bataryada azalma olacak mi
Top Bottom