Neler Yeni

ASUS ROG STRIX G18 SORUNLU MU?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer acar
Kanka bu nasıl bişey böyle Canavar mübarek. TR de Allah bilir kaç paradır bu. Alabiliyorsan saniye düşünme derim
Ekranı en azından 17.3 olsa olurmuş. 16 bana az gibi geldi sadece bakalım bulabilirsem bu da aklımda dursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Ekranı en azından 17.3 olsa olurmuş. 16 bana az gibi geldi sadece bakalım bulabilirsem bu da aklımda dursun
Üşenmedim baktım 3060 lı i7 li 165 hertz ekranlısı 62 k. Bunun fiyatı hayal edemedim 😅 Lenovo hakkında olumsuz bir şey duymadım açıkçası alınabilir gayet de. Bütçe yetiyorsa gayet sağlam pc senin attığın

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer acar
Üşenmedim baktım 3060 lı i7 li 165 hertz ekranlısı 62 k. Bunun fiyatı hayal edemedim 😅 Lenovo hakkında olumsuz bir şey duymadım açıkçası alınabilir gayet de. Bütçe yetiyorsa gayet sağlam pc senin attığın
Benim de hoşuma gitti de hiç kimse de lenovodan da bahsetmemiş biraz daha fikir almak lazım olmadı bi konu açarım 😅

En İyi Cevap
3
Şuan bozulsa mükemmel bir cihaz değilmiş demek ki deriz :D
Kendi hatam yüzünden demek istedim, su dökme kırma vs :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 15.6 dan başka hiç ekran kullanmadım 18 i çok merak ediyorum o yüzden g18 almayı düşünüyorum 😅
Hocam meraktan almak pek mantıkı değil sanki :D eş dosttan bulunup denenebilir. En kötü kiralayan sitelere falan bakın fmslfmaöfn

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer acar
Kendi hatam yüzünden demek istedim, su dökme kırma vs :D.

Hocam meraktan almak pek mantıkı değil sanki :D eş dosttan bulunup denenebilir. En kötü kiralayan sitelere falan bakın fmslfmaöfn
Kanka benim şuan tek alma şansım var bu fiyata o yüzden napacağımı bilemiyorum 😅 Türkiye fiyatı ile 30k fark var. Amerika'ya gelmişken laptop alayım bi tane 😀

Existentia

80+ Silver
Neden kral

Kral ben 18 inç için istiyorum da ekranında sıkıntı olursa iade edemem Amerika'ya gidip alıcam tekrar yola çıkıcam hemen garantisi falan da olmıcak yani. Türkiye fiyatıyla da arasında 30k fark var. Kafam çok karıştı bestbuydaki yorumları görünce.
kral hangi modeli düşünüyorsun

Görüntüsü ile içi aynı değil. Her şey dış görüntü değildir.

örnek atıcaksak hpyi direkt kapatmaları gerekir hocam bunların doğru kıstaslar oldugunu düşünmüyorum

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
örnek atıcaksak hpyi direkt kapatmaları gerekir hocam bunların doğru kıstaslar oldugunu düşünmüyorum
Kendi deneyimimi paylaşıyorum. HP tarafının en azından türkiyede HP Store ile satışı var. Resmi bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.
Asus distürbütörlerle çalışıyor ve muhatap bulamıyorsunuz.

Doğru kıstas olduğunu düşünüyorum. HP OMEN modelinde ne gibi sıkıntı yaşadınız ?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Neden kral

Kral ben 18 inç için istiyorum da ekranında sıkıntı olursa iade edemem Amerika'ya gidip alıcam tekrar yola çıkıcam hemen garantisi falan da olmıcak yani. Türkiye fiyatıyla da arasında 30k fark var. Kafam çok karıştı bestbuydaki yorumları görünce.
Nickten anlamak lazımdı. Amerika'da fiyatlar ucuzsa garantisiz de alınabilir. Yurtdışı sitelerini pek bilmiyorum. Benim kuzen de denizci ama kaçak geziyor 😀.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Kanka bu nasıl bişey böyle Canavar mübarek. TR de Allah bilir kaç paradır bu. Alabiliyorsan saniye düşünme derim
Lenovo legion pro 7 asus rog scar g16 ile karşılaştırıldığında tek eksisi ekranı ve ethernet portu. Öbür türlü msi'in en tepe modeli ile yarışan bir model.
Ama ekranın kötü olması göz ardı edilemez; srgb ve DCIPde %70 lerde takılıyor ve kontrastı biraz düşük bir IPS. Kötü değil ama scar g16'da rtx4080'li modelde 240hz'lik bir miniled ekran var. Bundan iyisi muhtemelen bir OLED panel olurdu.
Birde soğutma açısından bir adım geride kalabilir; asus modelleri genelde biraz daha sessiz çalışıyor. Ama bu yılki gpu modellerinin çalışma watt aralığı çok daha geniş belki daha iyi olabilir.
Olumsuz olan bir diğer yanı ise trackpad; asus cam yüzeye sahip bir trackpad kullanıyor. Lenovo ise mylar yüzeyli bir trackpad koymuş. Biraz tutarsız çalışıyor onlar.
Ya Lenovo'yu anlamıyorum; legion pro7 MSI ve Asus'un en üst modelleri ile kapışacak kadar güçlü ama aynı zamanda zephyrus modelleri kadar da şık görünen bir model ama geçen yılın legion 7 modeli ile karşılaştırıldığında çok kötü duruyor.
Biri bu yılın iç donanımını geçen yılın kasasına koysa koşar alırım. (Ramak kalmıştı legion 7 2022'yi almama :D)
Asus ve MSI güçlü modelleri plastik kasaya koyuyor laptop resmen kendi ağırlığının altında esniyor. Özellikle büyük modeller.

@HmzaY Kardeşim: sorunların epey can sıkıcı, bu durumu Twitter, ya da email aracılığıyla asus global ile paylaştın mı? Bunlar her marka ve modelde görmeye alışık olduğumuz kalite kontrol ya da ünite varyasyonu sorunu değil, belli ki ciddi bir problem ile karşı karşıyasın ve yerel garanti bu konuda yetersiz kalıyor.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
@HmzaY Kardeşim: sorunların epey can sıkıcı, bu durumu Twitter, ya da email aracılığıyla asus global ile paylaştın mı? Bunlar her marka ve modelde görmeye alışık olduğumuz kalite kontrol ya da ünite varyasyonu sorunu değil, belli ki ciddi bir problem ile karşı karşıyasın ve yerel garanti bu konuda yetersiz kalıyor.
Her yerde paylaştım, tweeler attım ama kimse ilgilenmiyor.

burada bütün yaptığım aktiviteleri, tweetlerimi, linkedin paylaşımlarımı, şikayetvar gönderilerimi vs görebilirsin.

RoXaRy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ercan demir
Top Bottom