HmzaY
80+ Gold
Dahası
Kendi üniversite mezuniyet belgeni atarsan konuşuruz yineMilleti yanıltmaktan başka bir iş yaptığı yok zatenBen de g16 yı kullanıyorum en ufak bir sorun yok. Çok övdüğü omen laptop forumlarda sorun ile dolu
Üniversitede teoride gördüğü 2 3 teknik kelime Asus mühendislerine ahkam kesmesi komedi ötesi![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni etiketliyorlarHamza hocam bütün asus konularına spawnlanıyor![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dynamic boost olayı çözüldü mü ? Ayrıca redditte görüyorum insanlar pc kilitlenmesi ve chromeda flaşlama sorunu yaşıyormuş.G16 aldım oldukça memnunum, başlangıçtaki coil whine harici hiç bir sorunu yok o da bir sorun olarak sayılmıyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi ışık sızmasıda yok. Batarya, mazleme kalitesi ve sıcaklık olarak gerçekten muazzam bir cihaz. Düşük fan sesiyle piyasadaki çoğu laptopun tam fan ile soğutamayacağı kadar soğuk çalışıyor, İade ettiğim victus ilk dakika tam fanda 101 görüyordu.
Hamza hocam bütün asus konularına spawnlanıyoralırken beni de baya düşündürmüştü ancak şuan bozulsa gider tekrar aynısını alırım. Cihaz mü kem mel.
Bir kaç kişinin de bios güncellemesinden sonra fanların yeterince dönmeyip ısındığından şikayet ettiğini okudum.
Bir de renkler sürekli değişiyormuş, video izlerken ton sürekli yoğunlaşıp azalıyormuş.
Son düzenleme: