Metallurgy
80+
Alıntıyı görüntüleRobot cevabı.
Omen 4080 ne alaka, bana 4060 lar arasındaki farkı söyleyin.
Ayrıca ben 330W 4080 e gücü %100 yetecek demiyorum. Nereden çıkardınız anlamadım. Ama güzel bir örneğim var bu konuda. Benzer tüketim değerlerine sahip omen 4090. Buyrun, cyberpunkta işlemci 80W, Ekran kartı 165W çalışıyor.
ah be rog cyberpunkta 150W ekran kartı ve 50W işlemci çalıştırıyor. Yazık paranıza gerçekten
Kanıt istiyordunuz buyrun. klişe cevabı ne alakaNe demesini bekliyordun?
Yapay zekanın klişe cevap vermesini neden paylaştın? Ne cevap vermesini bekliyordun kiAlıntıyı görüntüleRobot cevabı.
Omen 4080 ne alaka, bana 4060 lar arasındaki farkı söyleyin.
Ayrıca ben 330W 4080 e gücü %100 yetecek demiyorum. Nereden çıkardınız anlamadım. Ama güzel bir örneğim var bu konuda. Benzer tüketim değerlerine sahip omen 4090. Buyrun, cyberpunkta işlemci 80W, Ekran kartı 165W çalışıyor.
ah be rog cyberpunkta 150W ekran kartı ve 50W işlemci çalıştırıyor. Yazık paranıza gerçekten
Kanıt istiyordunuz buyrun.
Rtx 4060 için 330 Watt koyuyor ise rtx 4080 için 400 watta yakın koyması gerekmez mi sence? Asus fiyat politikası gereği uygun adaptörü koymuş geçmiş. 330 koymasını gerektirecek bir durum yok yani.
Kıyas yapacağın video aynı kanalda aynı sahnede fps ve Watt değerlerini görerek yorum yapılabilir. Watt arttıkça fps artmıyor bunu kafana kazı artık. Asus daha çevreci takılıyor demek ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kısım benim yazdığım ile birebir aynı. İngilizcen yetersiz galibaXMG NEO is able to max out the GPU power consumption of the RTX 40-series laptop GPUs (140 W for RTX 4060/4070, 175 W for RTX 4080/4090) in synthetic stress tests (e.g. FurMark). However, according to the NVIDIA specifications, the actual GPU power consumption depends on the type of workload. Therefore, the power consumption may be below (sometimes significantly lower) than the specified TGP and Dynamic Boost power draw values and is defined by NVIDIA.
Neden bu kısmı kesip çıkardınızİşinize mi gelmedi ?
Uzatmaya gerek yok daha fazla. Okuyan zaten anladı.