Neler Yeni

ASUS ROG STRIX G18 SORUNLU MU?

En İyi Cevap
3
Aga senin şansına sıkıntılı bi laptop denk gelmemiş ya ben hiç iyi yorumlar okumadım ya özellikle ekranı hakkında. Bazen boşver diyorum rtx 4000 serisini şu laptopu al diyorum kendime;

Forumdan da alan bir kaç kişi oldu ben bir şikayet görmedim, belki de benim şansıma bilmiyorum :D. Artık karar sizin zor bir seçim bence de :D

En İyi Cevap
3
17.3 en iyisi ya bence
Zaten evdeyken monitörle kullandığım için taşırken daha küçük olması benim açımdan daha avantajlı oluyor. Ama monitörsüz kullansam bende 18 alabilirdim.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Zaten evdeyken monitörle kullandığım için taşırken daha küçük olması benim açımdan daha avantajlı oluyor. Ama monitörsüz kullansam bende 18 alabilirdim.
Oyun içi ağır bir oyunda msi afterburner ss i atar mısınız hocam. Ekran kartı işlemci hızları watt değerleri, sıcaklıklar nasıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

17.3 en iyisi ya bence
g18 zaten 17.3 kasasında, kenarları inceltilmiş ekran kullanıyor. o yüzden ekran 18 inç olabiliyor.

Son düzenleme:

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Kendi laptopun pilden yiyor diye hepsi yiyecek diye bir kaide yok.
Bende de zephyrus g15 var çok yoğun kullanımda benimki de pilden yiyor. Oynadığım oyunlar /yaptığım işler pek yoğun olmadığı için günlük kullanımda bir sorun yaşamıyorum.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bende de zephyrus g15 var çok yoğun kullanımda benimki de pilden yiyor. Oynadığım oyunlar /yaptığım işler pek yoğun olmadığı için günlük kullanımda bir sorun yaşamıyorum.
Yok yesin yada yemesin o olay değil, adaptör yetersiz olduğu için hem ekran kartı beslenemiyor, ekran kartı tam beslense de işlemci tam beslenemiyor. Yani aynı fiyattaki muadilleri ile aynı perfromansı vermeyen bi ürüne neden para vermeliyiz. Bütçemiz bu haldeyken.
Ki türkiyedeki servis kalitesini hesaba katmıyoruz bile.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Yok yesin yada yemesin o olay değil, adaptör yetersiz olduğu için hem ekran kartı beslenemiyor, ekran kartı tam beslense de işlemci tam beslenemiyor. Yani aynı fiyattaki muadilleri ile aynı perfromansı vermeyen bi ürüne neden para vermeliyiz. Bütçemiz bu haldeyken.
Ki türkiyedeki servis kalitesini hesaba katmıyoruz bile.
Watt değerlerini vs kontrol etmedim henüz. Yakın zamanda kontrol edeceğim. Sonuçları paylaşırım sizinle de.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Watt değerlerini vs kontrol etmedim henüz. Yakın zamanda kontrol edeceğim. Sonuçları paylaşırım sizinle de.
G15 2023 e mi geçtiniz yoksa Omen mi ? Hayırlı olsun.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bu arada yerli bir inceleme düşmüş STRİX hakkında. 100W ile çalışıyor 2200MHZ veriyor, Armoury create OC si ile 2325 e çıkıyor. Ama 4070 in maksimum boost hızı 2475Mhz. Oc ile 2610 MHz ' e kadar yolu var.
17.3 en iyisi ya bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,964
Üyeler
167,751
Son üye
canthegreatt
Top Bottom