Benim attığım videodaki grafik ayarlarım Maximum + RT açık ayardı, ekran kartı kullanımım anlık olarak %50-%30 a kadar bile düşüyor. Yarın dediğiniz ayarları da deneyeyim bakalım, teşekkürler.
Konuda bahsettiğiniz ayarları yapınca yine darboğaz kalkmıyor değil mi? Bütün grafik ayarlarını da denedim yine darboğaz, sadece frame scaling'te farklı bir seçenek var onu 1/2500 mü neydi, yapınca darboğaz kalkıyor ama o zaman da 15-20 FPS alıyorum. :D
Oyunda optimizasyon anlamda büyük sıkıntı var, i5 12400F işlemci ile RTX 4070, 3K çözünürlükte kesinlikle darboğaz yapmamalı, diğer bütün oyunlarda da yapmıyor zaten ama bundan bir garip, o da darboğaz denirse, çok saçma bir durum. Ekran kartı kullanımına bakınız.
Hala Enhanced'i bulamıyor
1741180952
Destekleyen oyunlar lisesinde de yok,
https://www.nvidia.com/tr-tr/software/nvidia-app/supported-games-apps/#referrer=nvapp
daha güncellenmemiş olabilir liste ama şu an dediğiniz driver'ı kullanıyorum, bulamıyor.
Optimizasyon sorunu belki de Nvidia...
Oyun optimizasyon olarak berbat arkadaşlar. Bende RTX 4070 var, ekran kartı kullanımım sürekli olarak düşüyor, çıkıyor, %50'leri bile görüyor, kullandırtmıyor resmen. YouTube'da oyunun videolarını izliyorum, onlarda da bu şekil oluyor.
Sarısı da varmış, konuya eklersen bütün modelleri iyi olur.
https://app.hb.biz/qXjnlb3kcf2W
1741168566
Hatta şöyle bi kategoriyi açtım, diğerleirni silip direkt bu linki konuya koyabilirsin...
Legacy'ye gir ESC menüsündeki GAME sekmesinde UPLOAD SAVE GAME var, ona tıklayıp save dosyanı cloud'a aktar, sonra Enhanced'e girdiğinde aynı yerde DOWNLOAD SAVE GAME'i göreceksin, tıklayıp save dosyanı aktarabilirsin.
1741127559
Enhanced'den bahsediyorsunuz değil mi?
Grafik olarak kapsamlı değil ama detay olarak iyileştirmeler var sadece, ayrıca DLSS, FSR, RT desteği iyi oldu ama optimizasyon aşırı kötü, ekran kartı kullanımım sık sık düşüyor, sabit FPS alamıyorum, bu yüzden pek sevmedim.
ESC menüsünün GAME sekmesinde eski GTA'da UPLOAD SAVE GAME var, ona tıklayıp save dosyanızı clouda gönderiyorsunuz, sonra yeni oyuna giriyorsunuz, aynı sekmede DOWNLOAD SAVE GAME var, bununla da o save dosyasını yeni oyuna aktarıyorsunu, olay bu kadar.