Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Öneri GTA 5 Enhanced Grafik ayarı önerim

Benim attığım videodaki grafik ayarlarım Maximum + RT açık ayardı, ekran kartı kullanımım anlık olarak %50-%30 a kadar bile düşüyor. Yarın dediğiniz ayarları da deneyeyim bakalım, teşekkürler.
  2. Shyankh

Konuda bahsettiğiniz ayarları yapınca yine darboğaz kalkmıyor değil mi? Bütün grafik ayarlarını da denedim yine darboğaz, sadece frame scaling'te farklı bir seçenek var onu 1/2500 mü neydi, yapınca darboğaz kalkıyor ama o zaman da 15-20 FPS alıyorum. :D
  3. Shyankh

Oyunda optimizasyon anlamda büyük sıkıntı var, i5 12400F işlemci ile RTX 4070, 3K çözünürlükte kesinlikle darboğaz yapmamalı, diğer bütün oyunlarda da yapmıyor zaten ama bundan bir garip, o da darboğaz denirse, çok saçma bir durum. Ekran kartı kullanımına bakınız.
  4. Shyankh

Win11 den W10'a geçtim fps öldü!

Windows 10'un kendi içinde son sürümünde misin?
  5. Shyankh

🔥İndirim Inno3D Twin X2 RTX 5070 12 GB 32.999 TL

Ya arkadaşlar bu kartın önerilen satış fiyatı 550 dolar değil miydi? 2 kat fark var ya, 1050 dolara satıyorlar, almayın, aldırmayın.
  6. Shyankh

GTA 5 enhanced epic games

Hala Enhanced'i bulamıyor 1741180952 Destekleyen oyunlar lisesinde de yok, https://www.nvidia.com/tr-tr/software/nvidia-app/supported-games-apps/#referrer=nvapp daha güncellenmemiş olabilir liste ama şu an dediğiniz driver'ı kullanıyorum, bulamıyor. Optimizasyon sorunu belki de Nvidia...
  7. Shyankh

Tam şu an mı geldi, bende gözükmüyor.
  8. Shyankh

Kısa bir optimizasyon ön izleme 1741179065 Enhanced'e ilk defa Online'a girerken soruyor zaten aktarılsın mı diye, kabul edip geçin.
  9. Shyankh

Gta 5 ara sıra takılıyor bunu nasıl düzelteceğim

Onu diyorum ya işte, oyuna güncelleme gelmesini bekleyeceğiz anca.
  10. Shyankh

Gta 5 ara sıra takılıyor bunu nasıl düzelteceğim

Oyun optimizasyon olarak berbat arkadaşlar. Bende RTX 4070 var, ekran kartı kullanımım sürekli olarak düşüyor, çıkıyor, %50'leri bile görüyor, kullandırtmıyor resmen. YouTube'da oyunun videolarını izliyorum, onlarda da bu şekil oluyor.
  11. Shyankh

Hepsiburada Koton Bere 40TL +kargo

O zaman sizin linklerin altına ekleyebilirsin, görenler diğer seçenekleri de görsün, isteyen istediğini alsın.
  12. Shyankh

Hepsiburada Koton Bere 40TL +kargo

Sarısı da varmış, konuya eklersen bütün modelleri iyi olur. https://app.hb.biz/qXjnlb3kcf2W 1741168566 Hatta şöyle bi kategoriyi açtım, diğerleirni silip direkt bu linki konuya koyabilirsin...
  13. Shyankh

Bufferbloat değeri nasıl daha iyi yapılabilir ?

Konu açılalı 1 ay olmuş ama hala bir çözüm bulamadıysan bu video yardımcı olur.
  14. Shyankh

GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi?

Doğru yerde olduğunuza emin misiniz? Submit dediğim bir ekran hatırlamıyorum.
  15. Shyankh

SS atma şansın var mı? 1741127800 Frame Scaling seçeneğinden DLSS ve FSR seçebilirsin, grafik ayarlarında Frame Scaling mi yok?
  16. Shyankh

Legacy'ye gir ESC menüsündeki GAME sekmesinde UPLOAD SAVE GAME var, ona tıklayıp save dosyanı cloud'a aktar, sonra Enhanced'e girdiğinde aynı yerde DOWNLOAD SAVE GAME'i göreceksin, tıklayıp save dosyanı aktarabilirsin. 1741127559 Enhanced'den bahsediyorsunuz değil mi?
  17. Shyankh

Grafik olarak kapsamlı değil ama detay olarak iyileştirmeler var sadece, ayrıca DLSS, FSR, RT desteği iyi oldu ama optimizasyon aşırı kötü, ekran kartı kullanımım sık sık düşüyor, sabit FPS alamıyorum, bu yüzden pek sevmedim.
  18. Shyankh

Epic Games Üzerinden Yeni GTA 5 Nasıl Yüklenir?

ESC menüsünün GAME sekmesinde eski GTA'da UPLOAD SAVE GAME var, ona tıklayıp save dosyanızı clouda gönderiyorsunuz, sonra yeni oyuna giriyorsunuz, aynı sekmede DOWNLOAD SAVE GAME var, bununla da o save dosyasını yeni oyuna aktarıyorsunu, olay bu kadar.
  19. Shyankh

Grand Theft Auto V Enhanced epıc games üçretlı gözüküyor

Yakında hallederler, bazılarının Epic Games kütüphanesine gelmiş ama onlar da Rockstar Games Launcher'da sıkıntı yaşıyorlar. Biraz zaman vermek lazım.
  20. Shyankh

Yeni Gta Oyunu Enhanced

Evet, cloud'ında varsa oyun içinde Download Save Game diye bir seçenek var, Game sekmesi altında
Top Bottom