Neler Yeni

GTA 5 enhanced epic games

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Fatih Aksoy
İlgilendiği Kategoriler
NFT, WEB3, BIST100, Arsa
Instagram
_aksoy._
Twitter
SadeceAksoyy
Discord
aksoyum
Çıkınca türknet saolsun 5dk da beşiktaş yapıp indirdim. Bi tık cilalamışlar okadar. Çok beklentiniz olmasın. Ama gece atmosferi bayaa bi iyi olmuş. Yada alevler. Alevli mermi hilesi yazıp bikaç arabaya sıkın gaayet güzel gözüküyor.
Online tarafında ki içerikler farklı mı acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yuzarsef

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
Online tarafında ki içerikler farklı mı acaba?
Kopyala yapıştır oyunu gene yapacağını yaptı cockstar games %1 fps ler düşük optimizasyon yerleri öpüyor 70 80 fps alıyorsun 40 fps hissiyatı taa açıyorsun görüntü çamurlaşıyor dlss açıyorsun ghosting oluyor daha ne olsun? Ne istersin ha Gta+ aboneliğimi tabi paracık lzm cockstar beye arkadaşımla ray tracing kıyaslama yapıyoruz gördüğümüz tek fark dükkandaki ayna yansımalar onuda ayıp olmasın diye koymuşlar bide ULTRA YAZMIŞLAR HAHAHAHAHAHAHAHA AŞIRI KOMİKKK

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Fatih Aksoy
İlgilendiği Kategoriler
NFT, WEB3, BIST100, Arsa
Instagram
_aksoy._
Twitter
SadeceAksoyy
Discord
aksoyum
Kopyala yapıştır oyunu gene yapacağını yaptı cockstar games %1 fps ler düşük optimizasyon yerleri öpüyor 70 80 fps alıyorsun 40 fps hissiyatı taa açıyorsun görüntü çamurlaşıyor dlss açıyorsun ghosting oluyor daha ne olsun? Ne istersin ha Gta+ aboneliğimi tabi paracık lzm cockstar beye arkadaşımla ray tracing kıyaslama yapıyoruz gördüğümüz tek fark dükkandaki ayna yansımalar onuda ayıp olmasın diye koymuşlar bide ULTRA YAZMIŞLAR HAHAHAHAHAHAHAHA AŞIRI KOMİKKK
:)

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük

The Semih

80+ Gold
grafik farkı çok var mı denedin mi indireyim mi hemen?
RTX kapatınca eskisiyle aynı nerdeyse, ama daha stabil olmuş oyun. İndirebilirsin. RTX kapatsan bile DLSS açabiliyorsun.

Bugün yarın yeni driver gelicek Enhanced Nvidia APP e eklendiği zaman DLSS4 aktif edilcek.

Merhaba,

Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar. Epicten bedavaya almıştım. Kütüphanede gözüküyor otomatik gelmiş. Sormak istediğim bir konu var. Önceki sürümdeki Online oyun ilerlememizi Enhanced versiyona nasıl aktaracağız 🤔

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Anonim Ankh
Kısa bir optimizasyon ön izleme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba,

Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar. Epicten bedavaya almıştım. Kütüphanede gözüküyor otomatik gelmiş. Sormak istediğim bir konu var. Önceki sürümdeki Online oyun ilerlememizi Enhanced versiyona nasıl aktaracağız 🤔
Enhanced'e ilk defa Online'a girerken soruyor zaten aktarılsın mı diye, kabul edip geçin.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,032
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Epic Launcher açın. Bu şekilde görünüyor zaten.

gta.jpg

asko56

80+ Gold
RTX kapatınca eskisiyle aynı nerdeyse, ama daha stabil olmuş oyun. İndirebilirsin. RTX kapatsan bile DLSS açabiliyorsun.

Bugün yarın yeni driver gelicek Enhanced Nvidia APP e eklendiği zaman DLSS4 aktif edilcek.
driver geldi

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Anonim Ankh

asko56

80+ Gold
Top Bottom