Arama sonuçları: *

1. C

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Bir problem yok bende çok şükür
  2. C

Bursa 1676570988 Kanka sen diyince farkına vardım kutuda vardı parça bende o ne acaba diyodum :D
  3. C

Pazartesi görüştüm 150tl verdim çarşamba kargolicaz perşembe sizde dediler geldi
  4. C

Sabah banada geldi ürün anca şimdi açabildim. Kargolaması falan her şey gayet güzeldi eksik hiçbir şey yok. her şey kurulu. Geç oldu güç oldu ama çok şükür herşeyi tamamıyla geldi,eksik vida yok gevşek yeri yok. Keşke herkesin sistem hazır olup ilk 2 3 günde yollansaydı,herkes de güzel bir imaj...
  5. C

Çok şükür benimkide kargolanmış. Pazartesi 150tl fark vermiştim çarşamba kargolancak dediler kargolamışlar.
  6. C

Ah be güzel kardeşim umarım satan bulursun dicem de çok zor be
  7. C

Dostum geriye dönük bak konuya biraz anlarsın. Çok var yani gelmeyen benimde 19.59 mesela
  8. C

Dostum fiyat farkı olan işlemci yarın gelecekmiş onlara. Ben montajlı istediğim için çarşamba günü kargoya veririz dediler.
  9. C

Allah razı olsun sen elinden geleni yaptın @Abdullah Hacıgül . %85 i kargolandığını hiç sanmıyorum burda çok daha fazla insan bekliyor hala. Başka fırsat yakalasamda taksitle aldığım için zaten alamam. Muhtemelen sende bilemezdin böyle sıkıntılar yaşanacağını o yüzden senlik bir durumda yok...
  10. C

Evet bana öyle dendi bende o şekilde yaptım. 1676289913 İnan o kadar bunaldım ki dostum başka bir sürü işim var, yarın kızım doğcak uğraşmak istemiyorum yeter ki bir an önce yollasınlar.
  11. C

Valla ben 150 TL'ye razıyım yeter ki gelsinde sağlam bi şekilde. Yoksa işin içinden çıkılmayacak duruma gelecek. Güç kaynağınıda sorduğumda söylenenden farklı diye, teknik birşeyler anlatıp aslında çok bir farkı olmadığını anlattılar
  12. C

Yani olmayan üründen dolayı insanları bekletip ya gelirse diye ümit ediliyor. Baştan zaten hazır olması gereken sistemler hazır değil, hadi onu geçtim 200 300 500 fark verip bir an önce almak gibi seçenek var fakat aramasak bunu hiçbir şekilde bilgilendirmeyecekler.
  13. C

Valla dostum a520 kaldıysa ki bana yok dendi gönderirler bugün. Yarın a520nin bir üst versiyonu gelecekmiş 150tl fark verirsen gönderirler. Ben fiyat farkını ödedim çarşamba montajlı olarak göndereceklerini belirttiler. Diğer anakart için kesin bir şey söyleyemiyorlar.
  14. C

Hayır sistemle çıkan a520
  15. C

Arkadaşlar ben telefonla az önce görüştüm. Evet gerçekren anakart yokmuş. Bir üst modeli varmış o da yarın gelecekmiş 150 tl fiyat farkı varmış. Gencer gaming in sitesinden ara kısmına fiyat farkı yazınca 150 tl çıkanı satın aldığımız takdirde yarın gelecek olan anakartla gönderceklermiş...
  16. C

Gerçekten midemi bulandırdınız artık ya @GENCERGAMİNG 1676284994 Adam gibi söyleyin ne eksik vereyim farkını başka bişi koyun ama artık toplayıp gönderin yeter. Sistemler hazır diye aldım. Kargo yalanınıda geçin artık demonte isteyince hemen gönderebiliriz , montajlı olunca belli değil. Büyük...
  17. C

Yardım Donanım Arşivi Gençer Gaming Sistemi Gelen Varmı

Vay arkadaş ya benimde 19.59. telefonuda açmıolar hala hazırlanıyor delirtecekler en sonunda. Demonte bugün kargolayın diyorum onada pazartesi anca kargoya veririz dediler. Bana garezleri var heralde
  18. C

Yardım Donanım Arşivi Gençer Gaming Sistemi Gelen Varmı

Dün mü kargolandı bugün mü?
  19. C

GENÇER GAMING SİSTEMİ TESLİM ALAN VAR MI

Abi işte benimde anlamadığım sıra neye göre? Benim sipariş 19.59. Ekstra bişi istemedim. Şehir desen Bursa. Anlamadım gitti yarın arayacağım artık
  20. C

GENÇER GAMING SİSTEMİ TESLİM ALAN VAR MI

Benimde keşke kargoda olsa :) maalesef hazırlanıyor
Top Bottom